Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Snimak maltretiranja deteta izmontiran!

Detaljnom analizom snimka koji je objavljen na „Jutjubu“, a na kojem se vidi kako S. Ž. B., profesorka ...

  • Ana Vreme: 21.06.2014 10:13h

    Nastavlja se zaštita ugleda, profesije, a ne deteta, istine.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Maja Vreme: 21.06.2014 00:49h

    Očita laž uticajne profesorke. A šta je sa glasom? Montiran? Šta je sa psovanjem, pretnji detetu?Prepoznaje se montaža snimka, ovo je klasična montaža istine.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Anonimna Vreme: 20.06.2014 23:32h

    ni jedna majka nije majka ako digne ruku na svoje dete pa cak toliko malo da ima samo 3 godine koje nista nezna koje tek pocinje da raspoznaje stvari pitam se kako je nju nena mama odhranila ona medecinska sestra daj koga lazete onaje za ludnicu ..zasto ga je radala ako ce ga tuci cemu to zasto ga nosila 9 meseci mogla je ga ocistiti i biti rahat ...rodila ga da svoj bes ispoljava na njemu kad je ufati ludilo i nervoza da moze na detetu da se ispolji gdje je zastita za decu neka joj oduzmu dete za ovakve monstrome nije dete nego betonski zid pa da lupa u njega ..zao mi je jako malog deteta sramota od majke velika sramota i neka se srame vlasti koji ovo odobravaju i prihvataju kao normalu....

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Zoran Mitrovic NVO Muska Sigurnost Vreme: 20.06.2014 23:02h

    Zemlja nije okrugla nego cetvrtasta, mi nismo ljudi, vec smo vanzemaljci itd. Dokle te ,,zute kvazidemokratske,, price i novinarstva. Koji ,,izvor,, i koliko je kostala ovakva prica koja pokusava da ,,opere,, sve prozvane socijalne radnike, tuzioce i sudije koji bi trebalo upravo oni da budu predmet ozbiljne istrage. Precutkuje se da je dete od zastitnika gradjana dobilo status ugrozenog i zlostavljanog deteta. Gospodo novinari i urednici, debelo stavite prst na celo, koga ,,branite,, i koga ,,pokrivate,, ovako trapavo.Srbija je zemlja pametnih ljudi. Imate li vi decu ili makar neki osecaj za njih.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Ana Vreme: 20.06.2014 15:48h

    Nase Tuzilastvo radi na principu ko je jaci!!!!Tesko onome ko od njega trazi istragu.Zasto mi da verujemo da je montaza?Zasto?Sto je neko,profesor,lekar?Tuzilastvo radi isto sa vezom.Nije ovaj narod toliko naivan pa da veruje u rad bilo kojeg Tuzilastva.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Revizor Vreme: 20.06.2014 15:36h

    I samo da prokomentarisem recenicu iz ovog teksta: " Postavlja se pitanje, kako kaže izvor „Alo!“, kako je moguće da S. Ž. B. dobije sina u 50. godini, a da je pre toga obilazila lekare u inostranstvu kako bi zatrudnela, a da posle svega toga zlostavlja dete." Bog sveti sve vidi, pa monstrumu kao sto je ova glupaca nije ni davao da radja, ali je izgleda i Bog napravio gresku, pomislio valjda da ce biti normalna, pa joj je pruzio priliku, ali..., stoka je stoka, ni Boga ne postuje!!! Zato Vas molim ne stitite vise ovu zivotinju od zene, nego udrite po njoj kao sto je ona udarala po onom jadnom detencetu, i izbacite je sa tog fakulteta, kako ona da vaspitava tudju decu, kad svoje ovako zlostavlja!!!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Revizor Vreme: 20.06.2014 15:29h

    Pogledao sam snimak nekoliko puta, i ono se apsolutno ne moze izmontirati, pa mi nije jesno ko to pokusava i zasto ovu zenu monstruma, cime je ova glupaca zasluzila da je toliko stite, cak i na stetu jadnog detenceta!! Moguce da su iz filma koji traje tri sata izbaceni delovi u kojima nije bilo nasilja, ali delovi koji su prikazani apsolutno ne mogu biti montirani, onaj monstrum bije i baca svoje rodjeno dete kao da je zivotinja..., bas me zanima kako se moze namontirati deo kad detence pokusava da se , jadno, udvara svojoj majci i poigra se sa njom tako sto je sutkara malenim nogicama, a ona kao drogirana vristi da ce joj slomiti debele nozurde, pa ga krvnicki bije..., nema tu montaze, toj zeni treba presuditi po kratkom, dozivotnu, ili bar na 50. godina, sa dozivotnom zabranom za radjanje.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • jelena kevica Vreme: 20.06.2014 15:12h

    izmontiran?! Ne bih rekla. Opet treba zastititi nekog bolesnika...

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Soka Vreme: 20.06.2014 13:37h

    Ovo mu dodje kao 'ne verujte svojim ocima nego meni'....

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • dado Vreme: 20.06.2014 13:35h

    kakva bre montaza, naravno da je skratio delove gde se dete samo igra. sta je trebao da nam pusti 8.760,00 sati snimka u zagnjoj godini, da gledamo sobu.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Mama Vreme: 20.06.2014 13:33h

    Svako udaranje deteta je maltretiranje i zlostavljanje. Žena na snimku udara i baca dete, dakle, maltretira i zlostavlja ga. Nema opravdanja i nema dileme. Deca se ne tuku i tačka!

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • co Vreme: 20.06.2014 12:40h

  • Le Vreme: 20.06.2014 11:31h

  • lika Vreme: 20.06.2014 10:53h

  • Iva Vreme: 20.06.2014 08:31h

    Pa možda je montiran ali da dete place place da ona na njega vristi vristi,, da ga udara vidi se,e sada kakvu je on izjavu mogao da da sa svoje tri godine e to stvarno ne znam.Iskreno se nadam da je montaza u suprotnom mala je kazna dozivotna robija za takve roditelje.

    Preporuka čitalaca: +22 - 1

  • Tokajac Vreme: 20.06.2014 07:40h

    Gledao sam snimak i vikanje, udaranje i bacanje deteta ne moze biti montirano, jos ce da ubedjuje da ga je mazila, pa ma kolko montiran snimak je odraz batinanja i maltretiranja deteta.

    Preporuka čitalaca: +28 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>