Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Tajni susret Legije izvan zidina „Alkatraza“!

„Indikativno je što se to desilo pred samo davanje krunskog iskaza o ubistvu Ćuruvije i što je, ...

  • Ivana Vreme: 16.06.2014 14:23h

    Srbija je u kandzama dve mafijaske hobotnice koje su se razisle 2002.Sa kedne strane je Ljubisa Buha Cume koji kontrolise sve politicare koji su mu otovarili kamion oruzja 6.oktobra 2000., a sa druge strane je Legija koji drzi na potezanje politicare koji su ucestvovali u likvidaciji Djindjica. Gradjani su naravno zrtve, nasamareni 5.okotbra kada je Zoran Djindjic svesno "Surcinsko-zmeunski" klan preuzo od Milosevica.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • biba Vreme: 16.06.2014 07:00h

    u ovoj zemlji sa ovakvom vlascu(vucic) nebi me cudilo da legija i nije u zatvoru !

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Lune Vreme: 15.06.2014 17:56h

    Hm,hmm i Vuk Draskovic nesto "protestira"..slucajan 'lapsus',djavoli su poceli pir 'cuvenog 9 marta',a posle se pokarabasili medju sobom,pa se 'izgiskovali' pa 'vozi misko'.Legija,takav kakav je, meni nije mio, ali je komandant bio.Po, pravilima 'sluzbe' je postupao 'ispravno' a ono je...'izvrsi naredjenje pa se posle zali'..'hm,hmm..Vuce pazi metak'..ko 'ona baba na pijaci'..neko je viknuo 'udri je po ckipi'..'ja stavila ruke dole, a on me udario gore po ustima izbio mi zube'..xe,xe..

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • Raša Vreme: 15.06.2014 16:41h

    Oni koji sklapaju pakt sa đavolima (monstruoznim ubicama iz JSO i ostalim teroristima iz DB-a) platiće skupu cenu zbog toga. To je jedini sigurno. Ja se nadam da će Vučić zaustaviti proces koji pokušavaju da Legija i njegovi simpatizeri pokrenu, zbog budućnosti Srbije i naše dece. Vukovu izjavu u potpunosti podržavam.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • olga Vreme: 15.06.2014 14:00h

    Zna se ko je to ugovorio i nije nikakva tajna.Da li je Oliver Antić savetnik aktuelnog predsednika tumarao po zatvorima?Možda je Legiju primi DR smrt o kome se svojevremeno dosta pisalo.u ostalom o dijagnozi Legoje pitati aktuelnog ministra pravde bivšeg direktora kliničkog centra.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Марија Vreme: 15.06.2014 12:55h

    Надам се да ће рехабилитација осуђених вишеструких убица бити спречена. Вучић нам је задњих месеци дао наду да и ово може да буде нормална држава и ако би тако нешто дозволио изгубио би поверење грађана. Ја не желим да живим у земљи у којој злочинци слободно шетају. Пуна подршка Вуку Драшковићу и породицама свих жртава Легије и његових терориста!

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • rosuljac Vreme: 15.06.2014 12:49h

    leglo zla koje lezi u sluzbama bezbednosti koje jos uvek haraju Srbijom treba pod hitno lustrirati i napraviti novu sluzbu po ugledu na EU.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Саша, Пожаревац Vreme: 15.06.2014 11:23h

    Да ми живимо у једној релативно нормалној држави њему би се казна сабрала и он би био осуђен на 160 година. У случају да призна кривицу и сараднике у злоделима добио би 20, 30 или 60 година мање, али никако не би био ослобођен. За дела за која је осуђен он слободу не би требало да види...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Igor Vreme: 15.06.2014 10:27h

    Ako bi se neko usudio da oslobodi ovog masovnog ubicu Legiju ispisao bi sebi političku smrtnu presudu. Nadam se da Vučić neće napraviti takvu fatalnu grešku.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Goran Vreme: 15.06.2014 10:23h

    Svaki korak ove vlasti u pravcu izgradnje normalnog društva koji je činjen u prethodnim mesecima ne samo da bi makar i minimalnom, simboličnom rehabilitacijom Legije bio obezvređen, već bi bio i jasan signal da su zločinci i masovne ubice ne samo pokrenuli kontraudar, već i da je Srbija opet, kao nekad, postala njihov taoc.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • misho Vreme: 15.06.2014 10:17h

    ako je lažirana država zašto ne bi bio lažiran I po neki postupak...zar pre par dana javno ne objaviše da je "nezavisna" komisija verana matića-julovskog junoše dobijala novac od oebs-a za svoj rad.pa ti budi nezavisan ali od srbije a u njoj sprovodi ono što ti kažu finansijeri.i sada veruj u sudstvo kojem matić dostavlja "nezavisno"ustanovljene podatke.verujem da će i donošenje presude biti nezavisno.BAŠ ME INTERESUJE ŠTA O SVEMU TOME MISLI SVOJOM GLAVOM-INSTALIRANOM U BERLINU, PREDSEDNIK SRPSKO-NEMAČKE NAPREDNE STRANKE.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Lena Vreme: 15.06.2014 10:12h

    Nema i ne sme biti ni najmanje milosti za masovne ubice, kakvih je prepun JSO, a ubijali su od premijera do na stotine nedužnih civila - svuda gde su prošli. Zato treba otvarati dosijee, mnogi od njihovih lobista danas bi bili vidljivi i prepoznati, pa i lakše sprečeni u ovakvim zastrašujućim pokušajima.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Zoran Vreme: 15.06.2014 10:07h

    Očigledno je da postoje oni koji pokušavaju da oslobode Legiju. Služba (DB) je svuda redom rasporedila svoje kadrove i oni sada pokušavaju da nađu način da tog masovnog ubicu oslobode. Vuk govori istinu i zato i jeste, godinama unazad, meta nereformisane BIA-e.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Simon Vreme: 15.06.2014 09:52h

    Srbiju je skupo koštalo što je DS masovnog ubicu Legiju pokušala da amnestira i proglasi ga "junakom 5. oktobra". Đinđića života, a sve građane Srbije života u normalnom i uređenom društvu. Skandalozan je pokušaj ma koga (bio on savetnik predsednik države ili bilo ko drugi) da pokuša da amnestira teroriste. Takvi postupci mogu da izazovu veliko zlo i nove nesreće po Srbiji, u kojoj već odavno ljudski život ne znači puno.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>