Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Uhapšeni saobraćajci koji su se ponašali kao drumski razbojnici!

Dva saobraćajna policajca, zaposlena u Policijskoj stanici Smederevo, uhapšena su zbog sumnje da su ...

  • sale Vreme: 07.04.2014 18:23h

    To su naucili na Kosovu zato je hasim Taci i proterao taj olos iz svoje drzave.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Драгомир Vreme: 07.04.2014 05:56h

  • Vozac Iz Vranja Vreme: 06.04.2014 22:07h

    Hvala bogu da su dolijali.Tri godine sam prolazio kroz smederevo vozeci cisternu cesto imao susret sa doticnima.Obicno su bili Kod Lipske rampe ili kod zelezare i kada prodje kamion oni ga prate do izlaska iz naselja i gore na brdu 500 m pre naplatne rampe preticu i zaustavljaju na parkingu.Uvek po istoj semi, sad mi je jasno i zasto-zato sto nisu bili rasporednjeni za kontrolu saobracaja.Tarifa i m je bila 500 dindzi.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Sasa Vreme: 06.04.2014 21:33h

    Nekoliko dana posle stupanja na snagu novog zakona o saobracaju meni su u Nisu namestili da nisam propustio pesaka. Platio sam 15.000, 6 poena i 3 meseca zabrane. Bio je neki saobracajac Marjan za kog sam kasnije cuo da je poznat u Nisu po namestanju prekrsaja pa je i Vardarska ulica zbog toga dobila naziv Marjanovo sokace. Imao sam prilike da cujem i od samih saobracajaca koje povezem usput da dobijaju naredjenja koliko moraju da napisu kazne u toku smene. Punimo budzete a sa druge strane nam onemogucavaju da zivimo i radimo jer zavisimo od te dozvole.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • goran Vreme: 06.04.2014 14:50h

    nije dao komandiru tal,oa ga ovaj namestio,a dobri su 100 - 200 e dnevno

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Kamlondzija Vreme: 06.04.2014 12:38h

    Pa u srbobranu to rade godinama a znase da u centru imaju kamere.......kako prolaze kamioni dal se neko zapitao.nista bolje ni na ostalim putevima

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Драгомир Vreme: 06.04.2014 12:06h

    Ја сам ноћна мора за полицајце!Свака моја жалба се прихвати!Прво судија пресуди иако се види да је пријава ПОЛУПИСМЕНА а ја убедим да је и НЕТАЧНА!Знам законе,прописе и марифетлуке!И не плашим се освете полуписменог ,, писца непостојећег прекршаја,,!Имам у архиви неколико случајева које сам одбранио што су права брука за полицајце и још гора за судије!На једном суђењу као браниоц сам упозорио судију да диктира оно што осумњичени није изјавио!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • kopač kontejnera Vreme: 05.04.2014 18:23h

    Tako sam nastradao 2006 godine. Dokle više Dačiću držiš te ljude u policiji kad svi znaju koliko dugo ovo traje. Ima još nekoliko punktova gde se isto dešava godinama ali policijski sindikat ćuti i prikriva te policajce - saobraćajce!!!"!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Vozač Vreme: 05.04.2014 11:11h

    Na toj Kovinskoj raskrsnici panduri "pakuju" prekršaj tako što te ubede da nisi propustio nepostojeće vozilo sa navodnim pravom prvenstva.Ako ne platiš solarno u džep ide plan B, tj na sud gde se onda pojavljuje u papirima fantomsko vozilo (njihov čovek) koji potvrđuje prekršaj.Ako tražiš suočenje sudija to ne dozvoljava.Naravno moraš da caluješ kaznu i još ti uzmu dozvolu i bodove.Ova šema traje već desetak godina, Kad ćete počistiti taj šljam i bandu koja je ojadila pola Smedereva i Srbiju. Ako suspendujete sve sudije za prekršaje iz Kovina i Smedereva kao i načelnike policije sa sve pandurima bila bi to akcija za primer čišćenja od korupcije.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>