Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LISICE

Uhapšeni saobraćajci koji su se ponašali kao drumski razbojnici!

Autor: Beta | 05.04.2014 - 09:42:00h | Komentara: 8

Dva saobraćajna policajca, zaposlena u Policijskoj stanici Smederevo, uhapšena su zbog sumnje da su primali mito, rečeno je Beti u policiji.

Supermen: Policajac  svakog dana dva puta uzduž pređe centralnu Srbiju

Supermen: Policajac svakog dana dva puta uzduž pređe centralnu Srbiju | Foto: Branko Belić

Oni su osumnjičeni da su duže vreme i u više navrata, na putevima oko Smedereva, od vozača tražili i dobijali novac da im ne bi pisali prekršajne prijave za učinjenee prekršaje, rekao je agenciji Beta portparol policije Saša Nikolić.
Osumnjičeni policajci bili su na zadacima za uvidjaje saobraćajnih nezgoda, a ne za kontrolu saobraćaja, dodao je Nikolić.
Osumnjičeni policajci su posle izlaska na uviđaj, odlazili na veoma frekventni putni pravac Smederevo - Kovin i lokacije pre uključenja na autoput.
Tu su, kako je navedeno, zaustavljali vozače kamiona, uzimali novac da bi zaboravili učinjene prekršaje i potom se vraćali u bazu.
Akciju su, posle višemesečnog praćenja uhapšenih policajaca, sproveli inspektori Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Smederevo.
Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužiocu u Smederevu.
 
Poslednji komentari
  • Vozač Vreme: 05.04.2014 11:11h

    Na toj Kovinskoj raskrsnici panduri "pakuju" prekršaj tako što te ubede da nisi propustio nepostojeće vozilo sa navodnim pravom prvenstva.Ako ne platiš solarno u džep ide plan B, tj na sud gde se onda pojavljuje u papirima fantomsko vozilo (njihov čovek) koji potvrđuje prekršaj.Ako tražiš suočenje sudija to ne dozvoljava.Naravno moraš da caluješ kaznu i još ti uzmu dozvolu i bodove.Ova šema traje već desetak godina, Kad ćete počistiti taj šljam i bandu koja je ojadila pola Smedereva i Srbiju. Ako suspendujete sve sudije za prekršaje iz Kovina i Smedereva kao i načelnike policije sa sve pandurima bila bi to akcija za primer čišćenja od korupcije.

  • kopač kontejnera Vreme: 05.04.2014 18:23h

    Tako sam nastradao 2006 godine. Dokle više Dačiću držiš te ljude u policiji kad svi znaju koliko dugo ovo traje. Ima još nekoliko punktova gde se isto dešava godinama ali policijski sindikat ćuti i prikriva te policajce - saobraćajce!!!"!

  • Драгомир Vreme: 06.04.2014 12:06h

    Ја сам ноћна мора за полицајце!Свака моја жалба се прихвати!Прво судија пресуди иако се види да је пријава ПОЛУПИСМЕНА а ја убедим да је и НЕТАЧНА!Знам законе,прописе и марифетлуке!И не плашим се освете полуписменог ,, писца непостојећег прекршаја,,!Имам у архиви неколико случајева које сам одбранио што су права брука за полицајце и још гора за судије!На једном суђењу као браниоц сам упозорио судију да диктира оно што осумњичени није изјавио!

  • Kamlondzija Vreme: 06.04.2014 12:38h

    Pa u srbobranu to rade godinama a znase da u centru imaju kamere.......kako prolaze kamioni dal se neko zapitao.nista bolje ni na ostalim putevima

  • goran Vreme: 06.04.2014 14:50h

    nije dao komandiru tal,oa ga ovaj namestio,a dobri su 100 - 200 e dnevno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP