Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Umro jer su ga pomešali sa imenjakom i davali mu pogrešnu terapiju?!

Nakon što je njen suprug posle primljenih nekoliko hemioterapija preminuo u Institutu za onkologiju ...

  • xy Vreme: 08.03.2014 16:10h

    Saucesce porodici Radakovic.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Djuro Radakovic Vreme: 10.11.2013 15:14h

    Nikola......Date su pare pice i stosta ostalog,kako za njegovu operaciju koja je bila u pokrainskoj bolnici tako i Djordjevicu u Kamenici,....Ovo je samo bio nemar i aljkavost u pitanju

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Djuro Radakovic Vreme: 08.11.2013 19:08h

    Nazalost ovakvih slucajeva je sve vise i svaki dan,da je samo neko od vas video to sto sam ja,kada sam otisao u kamenicu po svog pokojnog Oca za nekih sat vremena nekih 15 pogrebnih vozila odnelo je leseve,....Koliko ih samo u toku dana ima??????sta sve rade tamo neznam...Eto i moj otac je jedan od njih nazalost necijom greskom platio je zivotom,a bio je pun zivota i zeleo je da zivi....Njegov Sin!!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • vanja Vreme: 08.11.2013 12:34h

    Ma da, postarima je u opisu radnog mesta da prepravljaju telegrame! I mene su lecili od multipleskleroze i unistili me a ustvari se doktorki u toku prve operacije kicme odlomio komad diskusa i zavrsio u spinalnom kanalu koji je kao i jos jedan zdrav diskus zasekla skalpelom. Bila sam u kolicima i sa problemom inkontinencije a dr mi rece da je sve to zbog tvrde stolice. Rece i ostade ziva, a ja ostade osakacena!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • nikola Vreme: 08.11.2013 12:17h

    Niste odneli Whiskey profesorima ! Naravno da su se zabunili kad pacijent nije bio zapamcen ni po cemu. U kamenici su od profesora do cistacica skloni primanju mita ilitiga danka za bolesne . Cuvena je po korupciji na daleko . Niste znali ?

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Драгомир Vreme: 08.11.2013 10:09h

    Двадесетак година је прошло од смрти мога оца!Узрок смрти је погрешна дијагноза?Лечен од онога шта је он рекао да има проблем.Као боли га глава и тешко дише?Добио је пумпицу и лекове за ,,болове у главу,, у величини кутије за ципеле?Да,добро сте прочитали.Кутија са пилулкама била је величине кутије за ципеле?Када је било касно открило се да је боловао од запалења плућа и због нелечења добио је рак!И за три месеца умро!Да га је лекарка послала тамо ди треба на контролу он би дан данас био жив.Запаљење плућа те не обори у кревет и веома лако се лечи.Та докторка и дан данас ради и против ње нисмо покренули поступак јер не би имало сврхе?

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Mimi Vreme: 08.11.2013 07:51h

    Bože sačuvaj!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Natasa Vreme: 08.11.2013 07:50h

    Obaveyno tuziti ! Ovde a onda u Strazburu!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • mica Vreme: 08.11.2013 07:27h

    opet greška, svi znamo da ni ljekari nisu svemogući al ovo je u zadnje vreme uzelo zamaha .... koliko života mora da se ugasi da bi neko stavio prst na čelo i zapitao se da li pojedinci uopšte znaju da obavljaju svoj posao

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Vanja Vreme: 08.11.2013 02:56h

    Ma da, postarima je u opisu radnog mesta da prepravljaju telegrame! I mene su lecili od multipleskleroze i unistili me a ustvari se doktorki u toku prve operacije kicme odlomio komad diskusa i zavrsio u spinalnom kanalu koji je kao i jos jedan zdrav diskus zasekla skalpelom. Bila sam u kolicima i sa problemom inkontinencije a dr mi rece da je sve to zbog tvrde stolice. Rece i ostade ziva a ja ostade osakacena! Saucesce porodici.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>