Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Veljko u maminom „pritvoru“

Pevačici Svetlani Ceci Ražnatović (40) sud bi mogao naložiti da ona ne sme da ostavlja bez stalnog ...

  • jasna Vreme: 26.04.2014 13:36h

  • nedjo Vreme: 26.04.2014 03:37h

  • djina Vreme: 25.04.2014 13:40h

    Postovani, ako ste pazljivo procitali sadrzaj napisa jasno i decidirano je navedeno da je prijavu podnela policija . Kada policija podnosi prijavu tuzilastvu odnosi se na remecenje javnog reda i mira u globalu. Pojednostavljeno , sve sto spada u prekrsaje javnog reda i mira na prijavu policija saslusa aktere i donosi odluku o podnosenju prijave. Ako je to sprovedeno elemenata za prijavu tuzilastvu ima itekako, ali se u ovom slucaju tretira kao prekrsaj maloletnika. Zakon predvidja kaznene mere i za ovu vrstu preksaja , ali sto se tice objektivnosti tuzilastva koje dalje sprovodi pravne radnje ispravno bi bilo da ih sve posalje na dobrotvorni rad u maloletncl zatvor. I jos, sav zaradjen novac kao sto je rad i naslovljen ide u humanitarne svrhe. Svaka protivzakonita radnja podleze kazni pa i ova. pozzzz............ Dj.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • rocco Vreme: 25.04.2014 12:07h

  • Aleksandar Veskovic Vreme: 25.04.2014 11:49h

    Koga zabole uvo za ovog malog sina kriminalca?Svaki dan u novinama,na osnovu cega,sta je on?Prestanite vise.

    Preporuka čitalaca: +14 - 4

  • ivona Vreme: 25.04.2014 10:31h

    Replika na prethodni komentar-koliko hiljada dece tog uzrasta postavlja svoje slike i slicice na naslovnicama drustvenog profila...njegova je nezgodacija sto to novine objavljuju!A pitanje za stampane medije i portale je-da li mislite da je to fer?

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • www Vreme: 25.04.2014 10:13h

    Ne obavestava nas Veljko vec mediji koji prenose njegove fb statuse i tvitove. One je tinejdzer,takvih istih u mojoj okolini ima koliko hoces,deca se ne skidaju sa socijalnih mreza,ali on zavrsi u dnevnoj stampi jer se novinarstvo u srbiji svalo na to.Na nama je da odaberemo sta cemo citati i sta ce nas se ticati,ako se smatramo iole inteligentnima. Zato ,Dina, ili ne citaj ove tekstove ili prestani da se palis ti i tebi slicni. Citaj Politiku!

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • MASA Vreme: 25.04.2014 10:11h

    MOGLI BIH MALO DA NE SPOMINJETE TE LJUDE...SMORISE VISE...MISLIM DA IMA NEKIH PAMETNIH TEMA ZA PISANJE,...STA MISLITE O PREDLOGU?

    Preporuka čitalaca: +10 - 2

  • 888 Vreme: 25.04.2014 10:10h

    Sa ovakvim izopacenim ljudima i cinicnim osmesima i drzava je jos gora. Taj mali moze da dobije po...? Koliko mu ih je tata zavio u CRNO

    Preporuka čitalaca: +11 - 4

  • dzine Vreme: 25.04.2014 10:01h

    Penzioner nemacka.Neznam zasto toliko pisete o toj familiji.Mzda da taj decko ima geni svog oca jer je i on bio problem u bivsu jugoslavij kriminalac ubica i nakraju nije mogo da zaradi penziju.Vasi novinari pisu i truju mladu decu ja opste neznam kakve su skole zavrsile tosu sigorno neki kursevi preeralisu sa tu Cecu i njene dece u svim novinam i svakog dana. Pozrav Nemacka

    Preporuka čitalaca: +3 - 5

  • E.L Vreme: 25.04.2014 09:24h

    (dina) sve djeca imaju FB profile pise svasta pa niko nepise o njima pustite djeca da zive svoj zivot sta vas briga cija su...sta tebe briga sta on i njegoga sestra pise sta spijuniras i guras nos tamo gde netreba (tudje stvari)poz

    Preporuka čitalaca: +5 - 6

  • Stojan Vreme: 25.04.2014 08:26h

    Jedan savet za Cecu sto se tice uredjenja stana(kuce): Iznad onako stare slike se uglavnom stavlja mesingana lampa da je osvetli,a ne kondicioner!

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • mikaš sučić Vreme: 25.04.2014 08:22h

    .....derište razmaženo......

    Preporuka čitalaca: +8 - 3

  • dina Vreme: 25.04.2014 07:20h

    Gospodin kriminolog je samo jednu stvar zaboravio:decko nas ne ostavlja na miru,svakodnevno nas iscrpno obavestava o skoro svakom svom koraku ( i njegova sestra).Oni obilato koriste ime svoje majke i prezime i nadimak svog oca,smatrajuci sa su time postali jako bitni elementi nasih zivota.Nazalost,mediji ih zdusno podrzavaju u tim aktivnostima.

    Preporuka čitalaca: +18 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>