Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SIN CECE RAŽNATOVIĆ NAJVEROVATNIJE ĆE IZBEĆI POPRAVNI DOM

Veljko u maminom „pritvoru“

Autor: Milan Dudvarski | 25.04.2014 - 06:50:00h | Komentara: 11

Pevačici Svetlani Ceci Ražnatović (40) sud bi mogao naložiti da ona ne sme da ostavlja bez stalnog nadzora sina Veljka Ražnatovića (17), koji je prema navodima krivične prijave ispred roditeljske vile u ulici Ljutice Bogdna istukao Mihaila Jovanovića (17). Da će Ceca morati da drži Veljka pod budnim okom, potvrđuje i advokat Nebojša Perović, koji objašnjava da se sud u ovakvim situacijama najčešće opredeljuje za meru pojačanog nadzora.

Veljko je juče postavio selfi sa svojom majkom na Fejsbuk

Veljko je juče postavio selfi sa svojom majkom na Fejsbuk

Sud se u ovakvim situacijama najčešće opredeljuje za meru pojačanog nadzora, pa će verovatno naložiti pevačici da
sina ne ostavlja bez stalnog nadzora

- U konkretnom slučaju krivični postupak vodiće se pred Višim sudom u Beogradu, u okviru posebnog odeljenja za maloletne počinioce krivičnih dela. Za navedeno krivično delo može se izreći vaspitna mera u koju spadaju sudski ukor, mera pojačanog nadzora ili upućivanje u vaspitno popravni dom - kaže Perović.


On ističe da je olakšavajuća okolnost i to što u tuči niko nije zadobio teške telesne povrede i da nije došlo do težeg uznemiravanja spokojstva i mira građana.

Maša Terzić

Maša Terzić

- Zato smatram da nema mesta nekoj težoj kazni ili meri. Ipak, sud je taj koji će na kraju doneti odluku, ceneći sve činjenice koje će biti iznete i od tužilaštva i od odbrane - rekao je advokat.


Zlatko Nikolić, kriminolog, ističe da se u Srbiji takvih tuča u kakvoj je i verovatno Veljko Ražnatović učestovao dogodi na stotinu, ali da niko o tome ne piše.

Veljo, brate ne dolazi ovamo, sivo je

Veljo, brate ne dolazi ovamo, sivo je

- Mediji tog dečka ne ostavljaju na miru. On je kao i svaki mladić u tom uzrastu željan pažnje, i to nevezano sa tim ko su mu roditelji. Ipak, nije fer da Veljko nosi toliko breme na svojim leđima, jer on zbog svojih godina nije sposoban za to - naveo je Nikolić i dodao:


- Takođe, zbog njegovih roditelja se njemu sve meri i pomnožava sa pet, pa tako i ta tuča. A takvih incidenata ima na stotine.
A kakvo je ribanje preživeo Veljko kod mame Svetlane nakon nemilog događaja pročitajte OVDE.

 

Veljko i Maša se „venčali" 

Veljko i Maša su se “venčali” na Fejsbuku! Novopečeni mladenci su svoj status venčanih objavili na toj društvenoj mreži, a njihovi fanovi, kao i Veljkova sestra Anastasija nisu skrivali oduševljenje.


Veljko i Maša u vezi su od kraja prošle godine. Verili su se posle samo mesec dana zabavljanja, a izjave ljubavi i postavljanje fotografija iz kreveta i provoda postale su svakodnevica na njihovim Facebook nalozima. Maša je novosti podelila sa javnošću tako je postavila fotku prstena na profil, dok je Veljko odmah promenio ssVETtatus.


Ipak, kako “Alo!” saznaje, Veljko i Maša se nisu zaista venčali, već je u pitanju bila samo šala”!


 

Ko je koga napao?


Mihailo Jovanović (17), koji je zadobio lake telesne povrde, tvrdi da ga je Veljko Ražnatović prvo vređao, a zatim napao i pretukao sa još dvojicom osoba iz obezbeđenja vile Svetlane Cece Ražnatović. S druge strane, Ražnatović tvrdi da je on prvi napadnut na stanici u Ljutice Bogdana i da se on branio od Mihaila i njegovih druga.

Veljkova devojka kao svedok


Krivična prijava koju je policija podnela protiv Veljka Ražnatovića zbog nasilničkog ponašanja stigla je u Više tužilaštvo. Sad je na tužilaštvu da naloži njegovo saslušanje, kao i saslušanje svedoka ove tuče. Očekuje se saslušanje i Ražnatovićeve devojke Maše Terzić, ćerke Zvezdana Terzića, nekadašnjeg predsednika FSS, koja je u trenutku incidenta bila sa Veljkom. Ona će takođe biti saslušana u maloletničkom odeljenju Višeg suda.
- Očekuje se da veoma brzo budu svi saslušani i da predmet bude zaokružen - saznajemo od izvora iz Tužilaštva.

Poslednji komentari
  • dina Vreme: 25.04.2014 07:20h

    Gospodin kriminolog je samo jednu stvar zaboravio:decko nas ne ostavlja na miru,svakodnevno nas iscrpno obavestava o skoro svakom svom koraku ( i njegova sestra).Oni obilato koriste ime svoje majke i prezime i nadimak svog oca,smatrajuci sa su time postali jako bitni elementi nasih zivota.Nazalost,mediji ih zdusno podrzavaju u tim aktivnostima.

  • mikaš sučić Vreme: 25.04.2014 08:22h

    .....derište razmaženo......

  • Stojan Vreme: 25.04.2014 08:26h

    Jedan savet za Cecu sto se tice uredjenja stana(kuce): Iznad onako stare slike se uglavnom stavlja mesingana lampa da je osvetli,a ne kondicioner!

  • E.L Vreme: 25.04.2014 09:24h

    (dina) sve djeca imaju FB profile pise svasta pa niko nepise o njima pustite djeca da zive svoj zivot sta vas briga cija su...sta tebe briga sta on i njegoga sestra pise sta spijuniras i guras nos tamo gde netreba (tudje stvari)poz

  • dzine Vreme: 25.04.2014 10:01h

    Penzioner nemacka.Neznam zasto toliko pisete o toj familiji.Mzda da taj decko ima geni svog oca jer je i on bio problem u bivsu jugoslavij kriminalac ubica i nakraju nije mogo da zaradi penziju.Vasi novinari pisu i truju mladu decu ja opste neznam kakve su skole zavrsile tosu sigorno neki kursevi preeralisu sa tu Cecu i njene dece u svim novinam i svakog dana. Pozrav Nemacka

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP