Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Žandarm spalio gastarbajtera zbog para!?

Jagodinci Srđan T. (28) i Aleksandar N. (29) spaljeni su automobilu "audi TT", koji je pronađen juče ...

  • Nebojsa Vreme: 17.07.2013 08:46h

    Veljovic namesta Dikicu,a vi ostali i dalje verujte u ono sto prica Veljovic ovo je cista namestaljka,pa ljudi bili ste na Adi ja sam video sve da su to dobri momci i ne moze niko da me ubedi da je drugacije,pa zar vam nije cudno to sto ih je ubio pa zapalio?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • jocaaa Vreme: 16.07.2013 21:44h

    ne volim da vidim zandare..jos malo pa su kao oni za vreme kralja..ali...to je jedan od 4000 ljudi..nisu svi ubice..drugo..treba da se rasvetli motiv...kako to da je on mislio da ce se izvuci sa bovim ubistvom..a dugovao je 7000e..dali je mozda rec o zelenasenju?????podsetilo me na slucaj u pozarevcu kada je milicioner ubio zelenasa i njegovu zenu zbog duga od 2000e..ali i pretni i zlostavljanja pre toga

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Анонимус Vreme: 16.07.2013 20:22h

    Пола сте ствари промашили. Новинари сте а ништа не знате. Познавао сам Сркија покојног,није био гастарбајтер,дечко живи са оцем у Лозани,има швајцарско и српско држављанство. Тамо га сви знају као поштеног и доброг момка. Нико се никад на њега није пожалио. Одмах сменити Дикића,јер се води поступак против његовог рођеног брата,распустио је жандарме скроз,срамота шта раде. Мало мало па их хватају како мафијају.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • dare Vreme: 16.07.2013 20:14h

    eto kakvi se sve robijasi naprimase u policiju,doci ce nam glave svima,bravo drzavo bravo ministre..al sta ces ,trpi i cuti mada kakvo vreme ide mogu reci da bi ja prvi tog junaka iz zandarmerije ........kad bi mi brata ili nekog bliznjeg ubio...BEZI DIKICU SRAMOTO ZA SRBIJU

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • lepi Vreme: 16.07.2013 19:42h

    dokle ce srbija da skida gace ovim uniformisanima svi gori jedni od drugih zandarmerija komunalna policija kao privatna armije kojima je sve dozvoljeno

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • ZIKA PAUK Vreme: 16.07.2013 18:36h

    sad će da ga suspenduju mesec dana i umanjiće mu platu 10 %...možda ode na bolovanje ili u penziju,ko zna.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Nada Vreme: 16.07.2013 16:51h

  • djika Vreme: 16.07.2013 14:18h

    Pa u svakom segmentu društva je isto a u policiji naročito.Nije redak slučaj da načelnika policije u mom gradu,na severu države,(ne znam da li je pametno da kažem u kom)nalazim po kafančinama pijanog u društvu lokalnih kriminalaca i švercera i kontraverznih političara(glasao sam za SNS,ali su iz njihovih redova).Sve je to isto nego spasavaj se ko može iz ove proklete zemlje.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Bojana Vreme: 16.07.2013 14:12h

    Rekovac je moja opština,i mogu slobodo reći da se to nikada nije dogodilo..

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • posmatrac sa severa Vreme: 16.07.2013 14:02h

    Izgleda da je vreme da se menja cela generacija u policijskim redovima.Sudeci po svemu sto se pise u medijima, ne mogu da ne kazem da se policija od onih titinih krvopija do danas nista nije promenila.Nekada su bar umeli da sakriju svoje zlocine, batinjanja i sta sve ne, licno imam veoma ruzna iskustva iz tih vremena.Mozda ce i u policiji trebati jedan Vucic.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • sali Vreme: 16.07.2013 13:54h

  • Laza Vreme: 16.07.2013 13:18h

    Ministar policije da odmah podnese ostavku, jer ovo je ko zna koja po redu afera u zandarmeriji, i sam komandant zandarmerije pripada kriminalnom miljeu, dokle da se svi u ministarstvu prave ludi dok jedinica koja treba da je ponos cini teska krivicna dela, ubistva, iznude, reketiranje, i ko to sve zataskava , i zasto razlog postoji, dacicu oglasi se

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Darko Vreme: 16.07.2013 12:38h

    Prvo kritika za Alo. Kakav vam je ovo naslov Gastabajter. Drugo ovi iz zandarmerije su postali 100 puta gori od crvenih beretki.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • mima Vreme: 16.07.2013 11:26h

    Kada vidim onog njihovog v o dj u Dikica, sva se zaledim, a tek kada progovori... STRASNO. Boze, ko je te ljude birao u tu jedinicu, kada su svi nalik jedan drugom po ponasanju. Njih i njihova nedela, cini mi se da niko i ne kontrolise. Ona jurnjava po Beogradu ne tako davno i ne znamo kako se zavrsila, kada su jurili coveka za koga su saznali da je njihova k o n t r o l a. Kome oni pripadaju, hoceli neko od njjihovih pretpostavljenih biti zamenjen u predstojecoj rekonstrukciji Vlade Srbije?

    Preporuka čitalaca: +9 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>