Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Ženi smrskao glavu peharom

Jadran Suljić (33) smrskao je juče lobanju sportskim peharom svojoj supruzi Katarini (33) u njihovoj ...

  • Lola Vreme: 02.10.2013 11:41h

    Nije bio pijanica. Boby postujem tvoj komentar jer si jedini procitao vijest. Ljudi to je porodicna tragedija, tu su pomijesane godine problematicnog braka, puno emocija, svadje, problemi, umijesana misljenja raznih ljudi.. Za "koja": jeste, skocio je na guzicu vjerovatno jer se nije pitao s mozgom. To je covjek koji je ocigledno dozivio pomracenje uma, zbog cega to nije nasa stvar!! Vrlo pouzdano mogu reci da je ovo jedna pregolema tragedija za koju ni najblizi ni u ludilu nisu mogli pomisliti da bi se mogla desiti! Batalite se komentara na ovakve vijsti, i mediji treba da se batale nalazenja razloga! ne mozemo znati sta je bilo, i to je porodicna tragedija, i treba da ostane u porodici. Sad treba svi da se pravimo pametni i razapinjemo unesrecene ljude (porodicu) po medijima! Ovo sto se desilo je strasno, i treba da nas osamari, a ne da se ogradimo i mislimo da se to (ne daj boze!!) desi nama. Meni je sigurno prioritete uzivotu malo drugacije rasporedilo.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • una Vreme: 02.10.2013 11:04h

    Covek je bio pristojan, normalan, pametan, vredan, komunikativan i duhovit. Znam ga ceo zivot i nikako ne razumem sta mu se desilo, i sta ga je navelo na taj cin. Zao mi je dece, i dalje ne verujem da se to desilo :(

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • boby Vreme: 01.10.2013 20:22h

    Ako nije bio pijanica,onda imam sledeci komentar:Tesko je biti prizetko,tako se zove covek koji dodje da zivi kod zene.Verovatno je to trvenje trajalo godinama,zena mu govorila sve je moje,ti nemas nista,nista nisi steko u zivotu itd... Nikada ne treba ziveti u zajednici sa vise generacija,bolje i losije ziveti ali samostalno.Pogotovo ako u jednoj kuci zive braca ili brat i sestra sa familijom,to je katastrofa.Zato se na zapadu potencira osamostaljivanje cim se napuni 18 g.i to s pravim razlogom.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • Mizzy Vreme: 01.10.2013 17:30h

    Nažalost, nije istina da deca nisu bila kod kuće. Starija ćerka je iz babinog stana pošla kod mame da nešto uzme i videla majku i oca okrvavljene. Dete je izbezumljeno i ne može i dalje da dođe k sebi. Taj čovek je monstrum kome uopšte nisu bila bitna deca, nego samo njegova sujeta.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • Lebowski Vreme: 30.09.2013 23:31h

  • koja Vreme: 30.09.2013 20:28h

    znači da bi se ubio skočio na guzicu

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • nedjo Vreme: 30.09.2013 18:34h

    strasno

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>