Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA U VIŠNJIČKOJ BANJI

Ženi smrskao glavu peharom

Autor: B. Jelovac | 30.09.2013 - 17:57:00h | Komentara: 6

Jadran Suljić (33) smrskao je juče lobanju sportskim peharom svojoj supruzi Katarini (33) u njihovoj kući u ulici Višnjički venac u beogradskom naselju Višnjička banja, a od zadobijenih povreda nesrećna žena u 14.50 je preminula.

Suljići

Jadran i Katarina Suljić sa ćerkama | Foto: privatna arhiva

Suljić je potom pokušao i sebi da oduzme život skočivši sa terase na drugom spratu njihove kuće, ali je sa prelomom karlice u svesnom stanju dovezen u Urgentni centar. Motiv ovog krvavog zločin bile su bračne razmirice između supružnika.


- Njih dvoje su godinama bili u skladnom braku, u kojem su dobili i dve ćerkice, stare sedam i devet godina, Jadrana su svi znali kao nadasve vrednog momka i dobrog oca i muža, a i za samu Katarinu svi samo imaju reči hvale. Međutim, u poslednje vreme su između njih dvoje počele razmirice i Jadran se pre dve nedelje čak i iselio iz kuće, koja je inače vlasništvo Katarininih roditelja. Kako je zajednički život postao neizdrživ, dogovorili su se da se razvedu - pričaju poznanici.

Svi ga hvalili
Suljića, koji se inače bavio prodajom u jednom beogradskom salonu automobila, specijalizovani časopisi za vozila opisali su kao čoveka koji se u svom poslu snalazi kao riba u vodi, izuzetno pristojnog, strpljivog, upućenog, duhovitog, sa osmehom na licu i prosto osobu od koje je zadovoljstvo kupiti nešto.


Kako “Alo!” saznaje, Jadran je juče došao da pokupi neke svoje stvari, među kojima se nalazio i njegov sportski pehar koji je osvojio na nekom takmičenju u mladosti. Usledila je svađa, a kako se za sada pretpostavlja, pehar mu je najverovatnije bio u rukama kada je rasprava kulminirala, te je njim počeo da udara suprugu. Po tragovima krvi da se zaključiti da je suprugu napao kod vrata kupatila i da ju je tukao peharom sve do spavaće sobe, gde je njeno telo i pronađeno. Nakon toga skočio je sa terase na drugom spratu kuće, a onda pao na garažu.

kuća

Katarinin brat, koji živi na prvom spratu, video je Jadrana kako pada na garažu porodične kuće | Foto: Dejan Živančević

Katarinin brat, koji živi na prvom spratu kuće, iako uznemiren jer čuje viku i galamu sa gornjeg sprata nije stigao ni da shvati šta se događa kada je za svega nekoliko sekundi kroz prozor ugledao zeta kako pada na garažu.

Mladić je pojurio na sprat gde je morao da razvali vrata koja su iznutra bila zaključana, nakon čega je zatekao jeziv prizor. Iako je Katarina po dolasku policije davala znake života, ubrzo je preminula, dok je Jadran u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar, ali se ispituje da li ima unutrašnjih povreda. Na sreću, njihove dve ćerkice nisu bile u kući u trenutku ubistva. Šta je bio okidač za brutalni čin Suljića, za sada se samo nagađa, jer će on biti saslušan tek po završetku lekarskih pregleda.


 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 30.09.2013 18:34h

    strasno

  • koja Vreme: 30.09.2013 20:28h

    znači da bi se ubio skočio na guzicu

  • Mizzy Vreme: 01.10.2013 17:30h

    Nažalost, nije istina da deca nisu bila kod kuće. Starija ćerka je iz babinog stana pošla kod mame da nešto uzme i videla majku i oca okrvavljene. Dete je izbezumljeno i ne može i dalje da dođe k sebi. Taj čovek je monstrum kome uopšte nisu bila bitna deca, nego samo njegova sujeta.

  • boby Vreme: 01.10.2013 20:22h

    Ako nije bio pijanica,onda imam sledeci komentar:Tesko je biti prizetko,tako se zove covek koji dodje da zivi kod zene.Verovatno je to trvenje trajalo godinama,zena mu govorila sve je moje,ti nemas nista,nista nisi steko u zivotu itd... Nikada ne treba ziveti u zajednici sa vise generacija,bolje i losije ziveti ali samostalno.Pogotovo ako u jednoj kuci zive braca ili brat i sestra sa familijom,to je katastrofa.Zato se na zapadu potencira osamostaljivanje cim se napuni 18 g.i to s pravim razlogom.

  • una Vreme: 02.10.2013 11:04h

    Covek je bio pristojan, normalan, pametan, vredan, komunikativan i duhovit. Znam ga ceo zivot i nikako ne razumem sta mu se desilo, i sta ga je navelo na taj cin. Zao mi je dece, i dalje ne verujem da se to desilo :(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP