Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Dačić: Gubimo Kosovo!

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da će Srbija izgubiti Kosovo ukoliko ne zaustavi propadanje ...

  • dedadragan01 Vreme: 25.10.2012 22:24h

    Neznam vise sta da mislim, taman me nasi politicari ubede da nedamo Kosmet, najednom se pojavi izjava da je to kompleksan problem i Kosovo je izgubljeno. Pocinjem da sumnjam u dobre namere!?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • milann Vreme: 25.10.2012 07:11h

    pa gospodin Dačić nam je u ponedeljak uveče rekao KOSOVO NIJE SRPSKO NITI ĆE IKADA VIŠE BITI SRPKO samo ga mi nismo pažljivo slušali. (napravio je paralelu sa Grcima i Konstantinopoljem-Istanbulo, za koji grci i danas danji tvrde da je Grčki)

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ksenija Vreme: 24.10.2012 23:08h

    Ukoliko pregovaracki tim radi neozbiljno kao sto su to radili timovi iz prethodne vlasti onda je to zagarantovamo....ali ja se iskreno nadam da je ovim novim pregovaracima Kosovo vise u srcu nego sto je bilo prethodnicima.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • razocarana Vreme: 24.10.2012 23:06h

    Godinama se nije maklo od pocetka po pitanju Kosova...samo su davana razna obecanja.Novi pregovaracki tim mora biti izuzetno ozbiljan,racionalan i odmoren kako bi se Kosovo sacuvalo ako je moguce.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • car Vreme: 24.10.2012 21:05h

    heheh izgubili smo kosovo odavno jos 1990 sa Milosevicem i njegovom pogresnom politikom. on je pravi izdajica srba i srpstva. a kosovio nije vise srbija. koso vo nas samo kosta i nemamo nista od njega sem problema, lazni azilanti,kriminal,droga itd

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • presevac Vreme: 24.10.2012 18:06h

    "Mi možemo da govorimo - Kosovo je srce Srbije, je REKAO DACIC PA KAKV JE TAJ COVEK KO NEMA SRCE A ZIVI A mi na kosovo kazemo da coveku kome ne staje srce mi ga racunamo mrtvim a serbija ne znam kako zivi bez srce to moze samo da se pise kao ,,jedno cudoviste ,,ziv a bez srce hahahahha pa vi ste bas komican narod hahahahhahahahha

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • OTAN Vreme: 24.10.2012 17:55h

    Premijer bi trebao da zna da možeš izgubiti samo ono što poseduješ! Kosovo se ne može izgubiti pošto tamo država Srbija ne vrši vlast.Znači, KiM treba prvo osvojiti pa ga braniti,bez obzira šta piše u Ustavu (papir trpi sve!).Posebno treba imati na umu da se Albanci neće odreći dostignute nezavisnosti,njihove "crvene linije"! Dačićevo "ratovanje" je posebna priča,mnogo se sekirao '99.-te godine a orden dobio nije!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • marina Vreme: 24.10.2012 12:37h

    treba konačno preći sa reči na dela, ali pitanje je koliko su prethodne vlasti napravile ustupaka zarad što boljeg plasmana na izborima. ne znam koliko su sadašnjoj vlasti odrešene ruke po tom pitanju, a dačić bi trebao to da zna s obzirom da je bio i u prethodnoj vlasti. zarad političkih poena i pridruživanja eu, što je veliki znak pitanja, izgleda da smo platili previše visoku cenu, ali se o tome mudro ćuti.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • dud Vreme: 24.10.2012 11:10h

    pa gospodine Dacicu, Vi ste na vlasti , od vas zavise pregovori a ne od nas gradjanaSrbije.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Стефан Рајчић Vreme: 24.10.2012 10:46h

    Ми Срби никада нисмо имали м... да одбранимо Косово! Да смо имали већина нас би била на Косову, а не би овде типкала по тастатури.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Marija Vreme: 24.10.2012 10:28h

    Kosovo nismo mi izgubili Gosp.Dacicu nego Vi, politicke partije i politicari zarad sake ustupaka gde nam je unistena ekonomija opet sa Vasim politickim blagoslovom. Zanimljivo kad se trpaju pare u dzem onda ste vi a kad gubimo nesto onda je Nase! Zanima me samo koliko ce ovaj narod da izdrzi presiju, koja je granica narodu neznamo , a sta ce biti posle videcemo Pozdrav

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Alo man Vreme: 24.10.2012 08:09h

    Ja mislim kao pravi srbin da je vrhunac bescasca prema srpskom narodu od strane sadasnjeg bivseg lidera DS a pored pogubne politike koju je vodio prethodnih godina i rukovanje sa Tacijem!!!Pred novom vladom je svakako veliki izazov kako vratiti izgubljeno svih ovih godina i Srbiju vratiti na ispravan put.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Alo forever Vreme: 24.10.2012 08:08h

    Mora se jednom preseci sa tim istorijskim pitanjem..postici normalan dijalog..prvenstveno za boljitak nasih srba koji zive dole pod preteskim uslovima i otezanim okolnostima.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Novosadista Vreme: 24.10.2012 06:45h

    Pa zar ti je trebalo toliko vremena da skapiraš? Bolje da smo se orijentisali da sredimo prilike u Srbiji , nego da pravimo cirkus u ovoj napaćenoj zemlji .

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • milan(ko) Vreme: 24.10.2012 06:42h

    Dačiću, vodi računa kako će te istorija upamtiti! (Kosovo će biti izgubljeno samo ako ga mi SAMI izgubimo (damo))!

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Lune Vreme: 24.10.2012 04:25h

    Путин: „Уколико само један турски војник пређе сиријску границу, Русија ће оштро реаговати“. Ердоган: „То је претња? То за нас није прихватљиво“. Путин: „Мислите како хоћете, ја сам своје рекао“.

    Preporuka čitalaca: +1 - 5

  • Glisa Vreme: 24.10.2012 03:35h

    A gde i za koga si ti ratovo?Da vam je u predhodnoj Vladi stalo do Srbije,sad bi bilo mnogo lakse da se Kosovo odbrani.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Dada Vreme: 24.10.2012 01:20h

    Kosovo smo izgubili,a ako tako nastavite sa vašom politikom izgubićemo Srbiju! Nije jedini problem Srbije Kosovo! Srbija je na ivici bede,vidite koliko afera korupcije i kriminala u državi,dok vi trubite Kosovo,Kosovo!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>