Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Đilas: Ako Tadić hoće da se vrati, neka to javno i kaže!

Lider Demokratske stranke Dragan Đilas poručio je danas počasnom predsedniku demokrata Borisu Tadiću ...

  • majstor Vreme: 21.12.2013 08:15h

    @Viki, vlast realno pojma nema kako je narodu, a mislim da ih i ne zanima, i mene bi bilo briga da imam 650.000 platicu kao Jorgovanka...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Tom1 Vreme: 20.12.2013 22:11h

    Potpuno je nebitno ko će biti na čelu DS-a, jer su svi članovi te stranke zbog lošeg rada predhodnih godina izgubili podršku građana. Imali ste priliku da pokažete koliko znate i šta možete da učinite za građane Srbije. Niste opravdali ni približno podršku i poverenje koje vam je ukazano. Pustite SNS na čelu sa Vučićem da ispravi brljotine koje ste napravili i omogući lepšu budućnost svih nas.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Doantelo5 Vreme: 20.12.2013 22:00h

    DS je previše toga loše radio predhodnih godina i previše je ljudi jedva sastavljalo kraj sa krajem za vreme njihove vlasti, da bi sada posle svega imao značajniju podršku građana. Mislim da je u to vreme, kad su oni bili na vlasti, bilo dobro jedino onima koji su bili pod zaštitom DS-a. Jasno je da ti pojedinci sada žele da se to vreme vrati, ali previše je nas koji to ne žele i koji će na izborima, ako se održe, glasati za SNS i bolju budućnost svih nas.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Pingvin Vreme: 20.12.2013 21:53h

    Mislim da je potrebno najpre članovi DS-a da odrede ko će ih predstavljati i koje ideje će zastupati. Potpuno je neprihvatljiv način na koji ova stranka funkcioniše. Komentari i izjave, bez prave ideje i kadra koji će te ideje da iznese, ne mogu doneti DS-u ništa dobro. SNS sa druge strane ima sve što je neophodno za ozbiljan rad i upravo zbog toga ima ogromnu podršku građana.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Viki Vreme: 20.12.2013 15:46h

    Vučić i građani očito ne vide isto. Po njemu je sve u savršenom redu, a većina građana ne zna ni šta će sutra da jede. Bukvalno se sve raspada i u takvoj situaciji većina vidi spas u DS-u koji jedino može da bude alternativa vladajućoj stranci. Đilas je krenio pravim putem i Tadić ne sme ništa da učini kako bi se zastalo ni na tren, jer mu građani to nikada ne bi oprostili.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Vesna Vreme: 20.12.2013 13:59h

    Apsolutno je jasno šta se dešava u zemlji, a i u sns-u, izbori su neminovni. A onda ovi beli listići i neglasači pamet u glavu. Nećemo valjda da dozvolimo da ovo i dalje traje?!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Opereta Vreme: 20.12.2013 13:16h

    SNS se raspada, i to je svima jasno odavno. Ekonomski krah koji sledi iduće godine će dokusuriti i nas i njih, a kako ćemo dalje - Bog zna, samo DS nam je nada...

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Jovan011 Vreme: 20.12.2013 13:04h

    Da teku med i mleko, izbora ne bi bilo. Ovako, samo je potvrda da nista nije u redu. DS ideuzlaznom putanjom i do zibora dobice jos puno procenata za razliku od drugih stranka. Tadic nije imao snagu da uradi ovo sto je Djilas uradio.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • dag Vreme: 20.12.2013 11:40h

    za sta si spreman,da osvojis 7% glasova na izborima.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>