Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Dinkić: Dačić želi samo vlast, sve je upropastio!

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić ocenio je da refome u Srbiji ne mogu da se ...

  • Febo Vreme: 08.08.2013 08:31h

    A, ti si je bas modernizovao...

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Vesna Vreme: 08.08.2013 08:17h

    Pa ovaj Dinkic nema granica! Sve ovo sto govori on je radio! On cim izadje iz Vlade, napada one kje je koliko juce hvalio! To je toliko los covek, da mi nije jasno kako su ga i do sada svi uzimali za koalicionog partnea! neverovatno! Nije dacic cvecka, ali ovakav bezobrazluk je nevidjen kod nas!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 08.08.2013 00:10h

    Bivši svemoguči Dinkić u sluzbi SNS dodvoravanjem iz sigurnosnih razloga.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Dtk Vreme: 07.08.2013 22:19h

    Gospodin je zaboravio da do pre godinu dana sve to nisu drzali kadrovi iz SPSa i da je to sto je preostalo od njegove sumanute privatizacije i sumanute prodaje strancima cele Srbije zasluga upravo njega. Od bankarskog lobija je dobio nagradu kao najbolji ministar finansija. Zasto zato sto je sve finansije stavio u ruke strancima i nama ostavio - NISTA. Kaze zatvorena je istraga za stedionicu. Da se ne bi potresali Grci i EFG banka. Pomogla mu je kuca naseg princa preko Katarine koja je dovela grke da kupe banke a svoju su zemlju doveli u bankrot. Gdin Dinkic je najveci grobar Srbije uz pomoc Labusa, Ace Vlahovica i svih EKSPERATA koji su ugasili svetlo kad su izlazili pa sada prebacuju odgovornost na druge za mrak u Srbiji. .

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • pupsi Vreme: 07.08.2013 22:00h

    A gde ste sedeli Dinkicu dok je on unistavao sva ta preduzeca. Pa sa njim naravno u vladi, i onoj prosloj i ovoj novoj. kako se ne setiste tada da reagujete na sve propuste i lopovluke. Kako tada niste znali sta se desava u tim firmama a sada sve znate.Cinjenica je da ste zajedno unistavali sva ta preduzeca, narocito Galeniku, zajedno ste trazili da se sve mahinacije zatrpaju i firma proda, i to zajedno sa rukovodstvom SPS-a koje i dan danas unistava ovo sto je preostalo.nebi li cena Galenike bila sto niza.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • sima Vreme: 07.08.2013 21:49h

    dinkicu, jedino automat o rame, kao i 2000dite kada si upao u nbsrbije. jedino tako ces ga oterati. sram te bilo. sto to nisi rekao mirku cvetkovicu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Laza Vreme: 07.08.2013 21:17h

    Nisam dinkicev fan, ali u necemu je u pravu, svega cega su se socijalisti dotakli je upropasceno i unisteno, sto se samog dacica tice prate ga brojne afere, pocev od kuferceta, ,misa banana, i mnogo cega, zato se svim silama i bori da zadrzi ministarstvo policije, nadam se da nece dugo ostati na tom mestu, e onda ce tek biti hapsenja i otkrivanje afera

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Klaka Laki Vreme: 07.08.2013 20:57h

    SPS je u Srbijagasu do guše u malverzacijama,Dačića mući afera kofer,Galenbika,Simpo i mnoge druge afere ako bi se otvorile su dovoljan razlog da Dačić očajnički želi da zadrži mesto ministra policije kako bi kupio vreme p zataškao što više kriminalnih radnji.Čak i DS koji je ophrvan aferama nije hteo Dačića za premijera.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • tomislav Vreme: 07.08.2013 20:29h

    Ako je Dacic sve upropastio, zasto onda za Dinkica kazu da je grobar srpske privrede.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dragan Vreme: 07.08.2013 20:17h

    Apsolutno je tacno, dok je Milosevicev mali na mestu prmijera, nema ni n od napredka za Srbiju. Dacic je demagog bez premca i nesposoban politicar. Vucicu netrebaju ti takvi u vlad koji samo popunjvaju brojno stanje, a strucnost nula.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • alo! Vreme: 07.08.2013 18:15h

    A da niste vi pre toga unistili srpsku privredu,pocev od banki i neuspele privatizacije, sve sto ste mogli ste prodali, a sada nema dovoljno da se krade, zar ne?

    Preporuka čitalaca: +6 - 3

  • Milo Sevic Vreme: 07.08.2013 17:56h

    "Pogledajte, upropašćena su gotovo sva javna preduzeća koja su u proteklih nekoliko godina vodili kadrovi iz SPS-a. Od Galenike, preko Dunav osiguranja, do Srbijagasa", dodao je Dinkić. ..." Apsolutno tacno ! Ubedljivo najlosije kadrove u ovoj Vladi ima bas SPS. Jedna poveca 'garnitura likova' koja se jos 1990-e muva po raznim vladama, nasla je,nazalost, svoje mesto i u ovoj satro-reformskoj i proevropskoj. Citav niz dokazano nesposobnih i provere- no nekompetentnih ljudi nasao se ponovo na ministarskim i direktorskim mestima. Steta sto ovom 'ocenjivanju ucinka' ministara nisu obuhvaceni Velja Ilic, Krkoba- bici ali i ministar koji bi da kopa 'Balkanski Suec'..Da jesu, i njihova mesta bi ostala upraznjena.

    Preporuka čitalaca: +13 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>