Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Dosta je rasipanja narodnog novca!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da prve predložene mere štednje neće „epohalno rešiti problem“, ...

  • Подмукић Грамзивко Vreme: 06.05.2014 00:10h

    А како стоји ситуација са расипањем народних, српских територија, предаји Косова Албанцима???? Некада су помоћу парола "Косово је срце Србије" многи политичари створили огроман политички капитал, (упецали лаковерне српске гласаше), па ипак то нису остварили јер нису мислили искрено... 3ато се бојим да су последње политичке пароле борба за политички капитал и још једна превара подмуклих грамзиваца..

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Miljenko manjina Vreme: 04.05.2014 15:18h

    Zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca. To je dovoljan komentar. Nista nije malo. A i ovde treba druga logika razmisljanja. Uzimanje sluzbenih vozila i vozikanje ili prezderavanje po restoranima o trosku drzave je delo pljacke i tako i treba da se tretira. Sa svim posledicama.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dragan Gligorijević Vreme: 04.05.2014 11:53h

    Krajnje je vreme da se uspostavi red.Svaka čast gospodinu Premijeru Aleksandru Vučiću na nekim novim potezima.Dobre su zabrane ali nesme da dozvoli da jedino one budu način za poboljšanje rada Vlade.Imatu dobrih i stručnih kadrova,posebno u sektoru turizna na nivou načelnika i savetnika.Treba ih motivisati,jer nema loših,ima samo motivisanih i ne motivisanih.Nagrade,kao i dobre plate za valjan i stručan rad mogu postići bolji efekat od rigoroznih mera i čvrste discipline.U savakom slučaju Premijer ima našu punu i iskrenu podršku iz Sacen Internationala,Međunarodnog centra i PPUT-a Srbije,Pokreta poljoprivrede,ugostiteljstva i turizma.Naročito kod novih investicija u naš turizam i otvaranje novih radnih mesta,što je i cilj novog ministra gospodina Rasima Ljaića.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Mina Vreme: 04.05.2014 00:03h

    Zasto nebi poceli od sluzbenih automobila.Ukinite ih kao sto su to uradili poljaci i holandjani.Bicikle pa ko voli nrk izvoli.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Maja Vreme: 03.05.2014 16:49h

    Službeni automobili neće reštit problem iz korena ali će svakako doprineti štednji i ako se tako bude radilo malo po malo u svakom sektoru, napredak će se svakako primetiti, od nečega mora da se počne.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Anja Vreme: 03.05.2014 16:41h

    g.Vucicu drzite se predizbornog obecanja da necete dirati, odnosno smanjivati penzije, jer kao sto sterekli prosecna penzija je 23000 dinara, sa ovim se jedva prezivljava.Penzije nisu neka socijalna kategorija, ljudi su je posteno zaradili, treba oduzeti svima koji su svih ovih decenija pljackali Penzioni fond i isiti napuniti sredstvima od poreza koji uzgred najvece firme i najveci bogatasi ne placaju.Ukinuti zakon kojim je omoguceno da penzioneri rade i tako primaju i penziju i platu.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>