Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Ekonomske reforme cilj SNS u 2014.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Srpske napredne stranke i ministarka energetike, najavila da je da ...

  • Toma Vreme: 25.12.2013 08:33h

    Gospodja sklonadaprica nekenadrealne price,a da samo prica viodi seda od njene izjave da ce gradjanima daseodobrii dnevna tarifa jevtine struje NEMANISTA.Srbija ide putempropasti i posle dolaskana vlast SNS,putem kojimjeislai DS.Stalno govore o stednji,borbi protiv korupcije a vlast sve vise trosi,korupcija sve veca,u Srbiji jeopet sve selektivnoi svenetransparenttno.Takoi treba jer biraci naizborima dozvolesebiluksuz da budu prevareni.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Donatelo5 Vreme: 24.12.2013 22:40h

    SNS na čelu sa Vučićem je dosta truda uložio za napredak Srbije. To se i vidi u svakodnevnom životu, ali rezultati mukotrpnog rada i zalaganja za prave ideje SNS-a, bi trebali tek u 2014 da osetimo. Potrebno je biti samokritičan, kako bi svakog dana forsirali sami sebe da budemo što bolji. Tu osobinu SNS poseduje i upravo zbog takvih osobina imaju ogromnu podršku građana koja iz dana u dan sve više raste.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Pingvin Vreme: 24.12.2013 22:36h

    Korupcija i kriminal je nešto što nas je godinama vuklo na dno. Dolaskom SNS-a, jasno je dato do znanja da je došlo vreme za promene i da više nema tolerancije za sumnjive radnje i manipulacije. Sve do sada postignuto, je ogroman korak napred za Srbiju, ali hrabre reči ministarke da uvek može bolje i da su svesni i žele da ulože još truda i znanja kako bi ubrzali ceo proces za bolje sutra.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Tom1 Vreme: 24.12.2013 22:31h

    Napredak je evidentan, ali je za svaku pohvalu što se SNS ne zadovoljava sa postignutim. Situacija je bila očajna, ali se upornošću i zalaganjem za prave ideje dosta postiglo. SNS jasno pokazuje da se za prave ideje treba boriti, jer samo tako možemo ići korak po korak napred ka boljoj budućnosti.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • frajlaaaaaaaaaaa Vreme: 24.12.2013 13:29h

    Svaka čast! Žena zmaj, ponos i dika SNS-a!

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • gagana Vreme: 24.12.2013 12:44h

    Ma kako da ne budete zadovoljni..pa ne mozete nas u skorije vreme vratiti u stanje u kojem je drzava nekada bila. Uradili ste sasvim dovoljno stvari do sada..usli ste u borbu protiv korupcije i kriminala, to do sada niko nije uradio..stabilizovali ste najosnovnije makroekonomske agregate, povratilli Air Srbiju..za pocetak dovoljno da gradjani budu zadovoljni i mirni sto nisu pogresili sto su vam poklonili svoje poverenje.. Naredna godina treba da bude jos intenzivnija i mozemo onda da se nadamo svetloj buducnosti.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • strumpfic Vreme: 24.12.2013 12:37h

    Ministarka mozda nije zadovoljna trenutnim rezultatima, ali mislim da gresi. S obzirom u kakvom je stanju drzava bila, i kakvom je trenutno, oni su uradili sasvim dovoljno. Uradili su vise nego sto je bilo ko od nas ocekivao. Naravno u sledecoj godini treba nastaviti sa reformama ne bi li osetili gradjani na svojoj kozi boljitak.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • strumpfic Vreme: 24.12.2013 12:35h

    Koliko je do sada uradila SNS je sasvim dovoljno, s obzirom u kakvom je stanju bila drzava. Ministarka mozda nije zadovoljna, ali ne moze ni da ocekuje neke bolje rezultate jer smo puni problema. Uradili su ipak i vise nego sto smo ocekivali.s

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • makedonac Vreme: 24.12.2013 07:27h

    Prava poitičarka. Možda ona želi i voli brzo ali za uspeh je potrebno bar dvoje.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>