Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Hilari: Normalizujte odnose sa Kosovom pa pregovarajte sa EU!

Državna sekretarka SAD Hilari Klinton se nakon završenog sastanka sa srpskim liderima, pojavila u hotelu ...

  • Bebek Vreme: 02.11.2012 17:34h

    @Mrkajlo.-Procitao sam tu knjigu, i upravo zbog toga, morao sam intervenirati i pisati ove komentare, jer obicno ih citam.20 i 21 vjek, su prelomni u sveto u vidu geoplitike, u kontekstu ovoga, ni tebe kao Srbijanca, ni mene, ni Hrvata, citaj nas kao obicne gradjane nitko nista i ne pita.Narod-gradjani su obicni smrtnici.I jos nesto, nemoj da umoris pamet jer politicarima Srbije uopce nije stalo do Kosova,/cast izuzecima/ njima je bitnije kao da drze stanje Kosova u status quo, kako bi imali vise prostora da se nezakonito bogate.Potroseno je milijarde Evra kao za Kosovo, a nitko ne zna gdje su te pare otisle.Ovo je pisano u srbijanskim elektronskim i pisanim medijama,Mi mozemo 10 godina da se prepucavamo, pricamo, svadjamo ili komentarisemo, ali na kraju tacku na sve to stavit ce SAD i drugi mocnici ove planete.Hvala.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • bankar Vreme: 02.11.2012 06:14h

    Vecito , taj ucenjivacki odnos na relaciji ZAPAD -SRBIJA...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Mrkajlo Vreme: 01.11.2012 01:03h

    @Bebek. Rusije (a ne Srbije) se plaše, ali ne "celi svet" nego neokolonijalne, imperijalističke sile predvođene sa SAD. Srbija je tu samo koleteralna žrtva, zato što će Srbi zauvek biti saveznici Rusa. A da ne misliš da sam ja paranoik podložan teorijama zavere - pročitaj ovu knjigu Zbignjeva Bžežinskog ( mislim da je i sada spoljnopolitički savetnik trenutnog američkog predsednika) : http://www.takeoverworld.info/Grand_Chessboard.pdf Kad to pročitaš biće ti jasnije šta se to dešava u svetu na kraju 20- tog i početkom 21- og veka.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • razocarana Vreme: 31.10.2012 23:32h

  • Bebek Vreme: 31.10.2012 19:45h

    @Mrkajlo.Tokom 1998/99 godine sa Kosova protjerano u C.Goru, Makedoniju,Albaniju i po Evropi, vise od milijun albanaca, neki se vratili a neki jos ne. 95% Srbijanaca koji su se otisla sa Kosova /svojevoljno ili protjerani/, svoja imanja na Kosovo su prodali basnoslovnim sumama.U Srbiji kupili imanja, radna mjesta i sl, i tamo "plakali" o toboz teroru. Svaka drzava kroji sama unutarnju i vanjsku politiku, tako i C.Gora, i Hrvatska i Makedonija, one su shvatile realnost vremena i priznale, medju ostale drzave neovisnos Kosova, one i zele da sto prije udju u Evropi. To sto su one priznale Kosovo kao drzavu, to je razlog Srbijanske ljutnje.Ali ima maksima / + X + = +/

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Bebek Vreme: 31.10.2012 19:34h

    @Mrkajlo. Nisu to uopce floskule vec cinjenice i dokazi. Najvece zasluge za ovakav rejting Srbije pripadaju SPS i Milosevicu, Zapadne sile nisu bile protiv Srbije i srpskog naroda,vec protiv sulude i ultranacionalisticke da ne kazem fasisticke Miloseviceve politike i politike velikosrpstva.To da li ce Srbija ostat saveznik Rusije ili neke druge drzave, to je njena politika i ne radi se uopce o nikakvom strahu, jer Srbija ne moze da zastrasi cjeli svjet.A to da su sa Kosova,Hrvatske i sl.nestali 9o%, srbijanskog zivlja, ne stoji.Isto sa Kosova nestalo 75% albanskog zivlja za vreme Rankovica,proterani u Tursku, Siriju, Egipat., .

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Mrkajlo Vreme: 31.10.2012 13:28h

    @Bebek Ponavljaš propagandne floskule. Srbija je u korektnim odnosima sa Hrvatskom,s obzirom da je iz Hrvatske proterano dve trećine Srba koji su tamo živeli pre 91. Srbija je u korektnim odnosima sa Crnom Gorom s obzirom na to da je bratska Crna Gora priznala Kosovo, a sa Kosova je za poslednjih pola veka nestalo 90 posto srpskog (i crnogorskog) življa. Srbija je u dobrim odnosima sa Makedonijom. To što su prilikom raspada SFRJ zapadne sile bile na strani svih drugih a protiv Srba, posledica je straha tih imperijalnih sila da će Srbi uvek ostati saveznici Rusa. Iz istoga razloga su te zapadne imperijalne sile čije mantre i ti ponavljaš i razbile SFRJ.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Bilo kuda Vreme: 31.10.2012 13:01h

    Makice. Niko od citalaca ne zna kako ti izgledas ali garant da je lepsa,bogatija i pametnija od tebe barem 11 puta.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • kosovka Vreme: 31.10.2012 12:57h

    tacno! treba imati dobre komsije a ne one koji proteraju 200.000 svojih srpskih gradjana (hrvatska ) ili 300.000(kosmet) ili, sto je krajnje monstruozno i nezapamceno u analima kriminologije-vadjene organa nevinim zrtvama. o kakvom je komsiluku rec? ne razumem! o komsiji iliti bratu koji zabije noz u ledja zarad sirotog interesa, a znajuci koliko ce da zaboli (crna gora , makedonija)

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Bebek Vreme: 31.10.2012 10:33h

    Jedina drzava na Balkanu koja nema prijateljske odnose sa drzavama u okruzenju i sire, jeste Srbija.Ona nije u dobrim, cak je u losim odnosima sa C.Gorom. Hrvatskom, Bosnjom, /iskljuci RS, jer ona nije drzava/ ni sa Slovenijom, skoro i sa Makedonijom, i Kosovom. Normalno da je tako nesto izjavila gospodja Klinton, a ona nije jedina. Na nicijoj nesreci se ne gradi sreca. Nesreca je upravo ta koja drzava Srbija, kao bajagi brine se o srbijanskom zivlju van Srbije, a idu milione Evra, gdje...!!!.Treba imati dobre komsije, dobre odnose sa njima, radi prosperiteta i same drzave a i gradjana Srbijanske nacionalnosti bilo u Srbiji ili u tim zemljama gdje oni zive.

    Preporuka čitalaca: +1 - 6

  • Makica Vreme: 31.10.2012 09:58h

    Gadura pobegla kod nas kad je bilo nevreme.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • Бобан Милетић Бапси Vreme: 31.10.2012 07:31h

    Немојте на нашој несрећи чак и да помислите да градите своју срећу ... а камоли да покушате ?! Не иде , не иде ...

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>