Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Nisam nasmejan, ali mi je savest čista

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da bi Srbija bila pred bankrotom krajem 2016. ili ...

  • sasa Vreme: 28.10.2014 22:49h

    Vi ste SNSekta.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Makica Vreme: 26.10.2014 11:18h

    Sve pohvale za premijera! Za razliku od onih prethodnih koji su se obogatili na račun naroda i države, Vučić se zalaže za ovaj narod! Za to što je sada teško, i što je vlada bila primorana da preduzme mere štednje, nije kriva ova vlast, već ona prethodna koja nas je dovela do toga!

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • Elliott Ness Chikago Vreme: 26.10.2014 09:56h

    Nemojmo ocekivati nesto jer necemo dobiti nista, Sta imamo pricati kad u parlamentu sede Zivkovic, Ceda,sta ocekivati i od Dacica mada je dobio pohvale.Svi su oni u jednoj prostoriji i navijaju muziku ugodnu za svoje usi.Ko prati dugorocno politiku vidjece da su ovo sve refreni prethodnih garnitura.Srbijom vlada sujet a ne pamet u svakom potezu se vidi nestrucnost i neznanje, svasta poceli nista zavrsili.Pokusao sam da definisem srpskog politicara sem retorike, sujeti i nepotizma nema drugo nista, da ima jos jedno ljubav prema kvadratima,modnim detaljima i debelim racunima.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Teodor Vreme: 25.10.2014 22:01h

    Po zaradama i penzijama smo zadnji u evropi. Vlada nam je omogućila evropske cene prehrambenih proizvoda, benzina, struje, tel.impulsa. Sada nam smanjuje plate i penzije 10%. Jad. Beda. Dokle ovo trpeti. Zar su svuda političari pošteniji i sa više znanja tako da svom narodu omogućavaju bolji životmu

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • šumar Vreme: 25.10.2014 16:13h

    i Boni i Klajd imali su mirnu savest posle pljačke kao što je i ti sad gospodine Vučiću imaš

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

  • šumar Vreme: 25.10.2014 16:07h

  • Penzioner Vreme: 25.10.2014 11:18h

    Lepo si sve smislio!Građani neka crknu,ali zato vi na vlasti trljate ruke kako ste sposobni da spasete Srbiju od bankrotstva! Evo još jednog predloga za štednju: Poslanici primaju platu i kao poslanik i tamo gde radi. Treba mu zamrznuti radno mesto,jer mu je dovoljna poslanička plata!Dok je on poslanik,na njegovo mesto zaposliti nezaposlenog! Svi da se odreknete beneficija,da primate samo jednu platu,nikako da imate dva prihoda!To bi bio vaš patriotski doprinos! Nemojte patriotizam svaliti na siromašan narod!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Zoki Vreme: 25.10.2014 09:09h

    Pa ovo je skandal. Poslaniku koji ima 100+ ili 200+ hiljada platu sa raznim dodacima i clanstvima majka kaze da glasa za reblans. Pa je l' oni zive na Marsu. Sta da kaze moja majka koja je tesko bolesna i kojoj treba svaki dinar za lekove. Sta da kazu druge majke koje zive same ili izdrzavaju porodice od posteno zaradjenih penzija. Vlada i poslanici = bruka i sramota Srbije.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • Драгомир Vreme: 25.10.2014 08:11h

    Ја сам у старту добио мању пензију?На суду сам ПИО фонд добио и уместо да ми повећају пензију и исплате заостатак ПИО фонд је натерао судију да промени мишљење и мене казни што сам их тужио са додатним смањењем пензије за 800 динара.Сада ће ми Вучић узети неколико хиљадарки од пензије и тако ће бити годинама?Онда ће се сажалити и враћаће ми по хиљадарку сваке године и то ће сматрати за успех?А за ПУПС је пензија ,,Свето писмо,,?Те комуњаре које командују ПУПСом и не знају за бога!

    Preporuka čitalaca: +9 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>