Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Rijaliti Srbija

Naprednjaci i demokrate nastavili su i juče žustru raspravu o stanju u glavnom gradu i direktnom sučeljavanju ...

  • DSV Vreme: 10.10.2013 16:32h

    A VI ODBIJATE DA OBJAVITE MOJ KOMENTAR -ZASTO ! Vrlo jednostavan ,neuvredljiv i istinit ;Vucic je POZVAN NA DUEL ! I to duel njega i Djilasa .i to je "duel" a sve ostalo je SOU za gledaoce 1 I posto Vucic NECE duel vec SOU ,od toga nece biti nista,kao i od ovog komentara1A zasto -neobjasnjivo je?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • majstor Vreme: 08.10.2013 16:55h

    Koji si ti folirant Vucicu... Sve kao duel ovo ono, a onda kad si nas prikucao s merama oci ce nam ispasti. ALi ako SNS prezivi izbore jako cu da se iznenadim.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Farmer Vreme: 08.10.2013 14:34h

    Nego, vicepremijer ne reče ništa o bankrotu? O paketu mera? Neka, samo vas gledamo.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Vesna Vreme: 08.10.2013 12:34h

    Sve u svemu, neozbiljan odnos prema građanima. Teatralno prepucavanje preko medija i onda ono čuveno "eto ja sam hteo, al oni se uplašili." E moj Vučiću, ne ide to tako.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • muske tracare Vreme: 08.10.2013 10:24h

    Pametnima jasno,Ceda je u pravu.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Dunja Vreme: 08.10.2013 10:00h

    Nije mi jasno kako Vučić ima obraza da sve u ovoj zemlji pretvara u pravi cirkus.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • MilanCh Vreme: 08.10.2013 09:30h

    Ocigledano je da se spinuje prica i da je u realnosti malo drugacije. Jedan poziv na dule a onda iskrivljena slika tipa ovaj bezi, ovaj nece, ovaj se boji , jedan protiv svih je presmesna. Duel nije otvoreni studio, ili kvartet kako zamisljaju pojedinci. Samo Djilas i samo Vucic.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Мирослав Vreme: 08.10.2013 09:16h

    Који је глумац овај Вучић, која аби то била представа за наредне масе, који успех СНС, радикалском тактиком сигурно би био јачи... али коме ово треба. Зна се да је СНС сада најјача странака,да су запослилли гомилу својих кадрова, обезбедили гласове,започелои много, врло мало користиза Србију, али остају приче, приче, обећања... бајке за малу децу у наставцима. Мора се одати признање, изузетни глумци на позорници.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Вера Ненадович Vreme: 08.10.2013 09:13h

    Наспрам тих велеиздајничких гована треба да седи Наташа Јовановић СРС да Србе потсети да нису сви продане уцењене кукавице.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • danijel Vreme: 08.10.2013 09:04h

    Vučić:Opozicija 1:3 ! Izbegavanjem DUELA sa Đilasom lideri opozicije su ga spustili na zemlju argumentima besmislenog predloga za OKRUGLIM STOLOM. TV DUEL SNS:DS je bio povod nakon smene Đilasa u Beogradu. Sve ovo je ipak u senci izbora na Kosovu i ponašanja Albanaca u južnoj Srpskoj pokrajini.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • MITROVČANIN Vreme: 08.10.2013 08:48h

    Vučić, ne samo da treba da smanjuje plate zaposlenima u javnom sektoru, nego treba i da otpušta bahate ljude zaposlene u javnom sektoru. Juče (07.10.2013) oko 11h sam bio u republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje u Sremskoj Mitrovici, kada je jedan zaposleni ničim izazvan nazvao trudnicu sa druge strane šaltera BALAVOM, na šta su se pojedini ljudi pobunili rečima da su to ne primerene reči i da ako nema strpljenja da radi svoj posao, ima mlađih koji će raditi, na šta je taj zaposleni rekao "UČLANITE SE SVI U SNS, PA ĆETE SVI DOBITI POSAO". Nisam bio član SNS-a, ali ću se zbog ovakvih bahatih ljudi, koji ne znaju da cene svoj posao, i koji ponižavaju sirotinju koja čeka u redu na šalterima, učlaniti u SNS, ne zato da bi ja dobio posao, kao što je to rekao ovaj "gospodin", već da bi se u javnom sektoru otpustili bahati ljudi, poput ovog "gospodina". Reži Vučiću javni sektor, i imaćeš ne manji, nego još veći rejting, jer je dosta sirotinji da trpi iživljavanja na šalterima Srbije.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>