Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

SPO: DS neće i ne može preživeti sebe!

- Neosnovana je ta njegova bojazan jer je SPO preživeo sve decenijske laži i podmetanja DS- a, preživeo ...

  • amikus Vreme: 16.07.2014 19:14h

    DS neće i ne može preživeti samu sebe.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • D.Prodanovic Vreme: 31.05.2014 13:14h

    Politicaru koji pravi takva poredjenja treba zabraniti da se bavi politikom jer apsurdno poredjenje i izrazeno neznanje.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • D.Prodanovic Vreme: 31.05.2014 13:10h

    DS stranka se ne moze porediti sa SPO strankom jer je razlika u argumentu.Spo stranka je vezana za temelj drzave a DS za oblake.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Blagoje Vreme: 30.05.2014 09:32h

    DS-u ni SPO, ni SNS niti neko treći nije kriv za katastrofalnu politiku koju je vodila, i to u vreme dok je uživala najveću popularnost. Srbiju su doveli do bankrota i bolje bi Pajtiću bilo da se zapita zašto mi koji smo ih nekad glasali danas mislimo da se za budućnost svoje dece borimo podržavajući SPO, SNS i druge opcije. Ja sam devedesetih bio za Vuka, pa onda poverovao DS-u i sada se gorko kajem jer su me DS-ovci razočarali. Kamo sreće da je SPO umesto DS-a vodila državu. Ne bi nam prodavali maglu i nudili politiku stavljanja pod tepih svih značajnih pitanja. Srbija nema vremena za čekanje i zato puna podrška Vuku i Vučiću!

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • DS22 Vreme: 29.05.2014 21:46h

    Zar SPO jos uvek postoji,ili vi to zasmejavate narod?

    Preporuka čitalaca: +10 - 4

  • Šumadinka Vreme: 29.05.2014 18:18h

    SPO ima pametnija posla nego da se bavi patetičnim izjavama isluženih političara DS-a. Sve argumente da zadrže članstvo i glasače su oprobali neuspešno. Sada im izgleda jedino još preostaje da obnove averziju prema SPO kod svojih radikalnih članova. Svako ima svoje radikale...

    Preporuka čitalaca: +11 - 5

  • laki Vreme: 29.05.2014 17:16h

    dobro se sećamo njihove vlasti isto kao i SPO nestao tako treba da nestane i DS i jedni i drugi upleteni su u razne priče izbori su pokazalči vrednost tih partija i poverenje u njih.

    Preporuka čitalaca: +6 - 6

  • Pera Vreme: 29.05.2014 16:59h

    I Spo je odavno mrtav ....sada ga malo jos slepa SnS ali ne jos dugo.

    Preporuka čitalaca: +10 - 6

  • Marko Vreme: 29.05.2014 14:57h

    Dok se SPO vraća na velika vrata na političku scenu Srbije, DS je izgubila svaki kontakt sa stvarnošću. To potvrđuje i poslednja Pajtićeva izjava. Sad mi je jasno zašto DS ubrzano nestaje.

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

  • Obrad Vreme: 29.05.2014 14:31h

    DS je u panici, jer iz dana u dan gubi podršku i onih poslednjih nekoliko procenata birača, tako da iako to Pajtić govori, u duši verujem da priželjkuje da sačuvaju makar ono što SPO ima - samostalni poslanički klub, ugled korektnog političkog partnera koji je potpuno posvećen borbi protiv krinimala i korupcije, detajkunizaciji i modernizaciji Srbije.

    Preporuka čitalaca: +4 - 6

  • Vinetu Vreme: 29.05.2014 14:26h

    Obracun kod Beogradskog korala.SPO ima frakciju koju predvodi autonomas Zika Gojkovic.DS ima frakciju koju predvodi autonomas Bojan Pajtic, i sad se svadjaju i prepucavaju.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • Dagan Bozic Vreme: 29.05.2014 14:22h

    Nesto ne primecujem da DS napada SPS javno i putem drustvenih mreza.Bice da jos uvek vazi ''deklaracija o pomirenju DS-SPS''.Deklaracija Kurte i Murte.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Jovanović Vreme: 29.05.2014 14:19h

    Pajtićeve reči su govor očajnika. Uostalom, sve je izvesnije da je DS na putu da nestane i nije mudro što pominju SPO, stranku koju su uz pomoć raznih legija tolike godine rušili, a kojoj je vreme dalo za pravo. Uostalom, da se ne lažemo, svi vidimo da sve relevantne partije dolaze na ono što je SPO govorio godinama i zašta je napadan i svirepo progonjen.

    Preporuka čitalaca: +6 - 6

  • Pera Vreme: 29.05.2014 14:16h

    SPO je opravdano uzvratio udarac Pajtiću. Vremena se menjaju - DS ako nastavi sa ovakvim neodgovornim ponašanjem - zažaliće što bi da izbegne SPO-izaciju DS-a. SPO se reformisao, ponaša se odgovorno, kao velika državotvorna stranka, ne strančari kad su narod i država ugroženi, a opet sve strateške odluke koje je Vuk predlagao sada sve stranke prihvataju kao jedino moguće.

    Preporuka čitalaca: +4 - 5

  • Rosuljac Vreme: 29.05.2014 14:14h

    DS je vec mrtva stranka samo im to jos niko nije rekao.To ce saznati tek posle izborne skupstine kada ce im konacno biti i opelo.

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • Mitar Vreme: 29.05.2014 14:13h

    SPO je u pravu... Ako nastavi sa svojom politikom, DS uskoro neće imati realne šanse ni cenzus da pređe. Bolje bi im bilo da se ugledaju na Vukovu stranku, koja se ponaša krajnje odgovorno, prava je državotvorna stranka, i u svim prilikama ohrabruje najjaču partiju da modernizuje i ubrzano menja državu, i uklanja iz nje sve ono što je loše i naopako.

    Preporuka čitalaca: +5 - 6

  • Mitar Vreme: 29.05.2014 14:11h

    SPO je u pravu... Ako nastavi sa svojom politikom, DS uskoro neće imati realne šanse ni cenzus da pređe. Bolje bi im bilo da se ugledaju na Vukovu stranku, koja se ponaša krajnje odgovorno, prava je državotvorna stranka, i u svim prilikama ohrabruje najjaču partiju da modernizuje i ubrzano menja državu, i uklanja iz nje sve ono što je loše i naopako.

    Preporuka čitalaca: +5 - 5

  • Rade Nikacevic Vreme: 29.05.2014 14:09h

    SPO je preziveo i ostao dosledan i veran svom programu i ostao je na onoj obali reke koja je cista i iskrena,oslobodjena od korova i sikare.SPO je ona snaga koja je potrebna Srbiji.Prozivaju SPO oni koji su u velikom mulju,oni koje je talas odneo na suprotnu stranu obale,i sad kazem hvala Bogu da ih je i odneo!

    Preporuka čitalaca: +6 - 6

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>