Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODGOVOR

SPO: DS neće i ne može preživeti sebe!

Autor: Tanjug | 29.05.2014 - 12:29:00h | Komentara: 18

- Neosnovana je ta njegova bojazan jer je SPO preživeo sve decenijske laži i podmetanja DS- a, preživeo je državni teror svih službi bezbednosti u Srbiji - saopštili su iz stranke lidera Vuka Draškovića

Vuk Drašković

Vuk Drašković | Foto: Emil Čonkić

Reagujući na izjavu Bojana Pajtića da je DS-u potrebna promena kako ne bi doživeo sudninu SPO, ta partija ocenila da DS ne može preživeti samu sebe.
- Neosnovana je ta njegova bojazan jer je SPO preživeo sve decenijske laži i podmetanja DS- a, preživeo je državni teror svih službi bezbednosti u Srbiji, preživeo je i politički progon od SPS- a i JUL- a, eskadrone smrti Ulemeka Legije koji je, posle zločina na Ibarskoj magistrali Pajtića i njegovu stranku doveo na vlast – navodi se u saopštenju SPO.

Bojan Pajtić

Bojan Pajtić | Foto: Nenad Mihajlović

- DS neće i ne može preživeti samu sebe – dodala je ta stranka.
Podsetimo, zamenik predsednika DS Bojan Pajtić koji će se kandidovati za predsednika demokrata, izjavio je da je DS-u potrebna promena kako ne bi doživeo sudbinu SPO.
Poslednji komentari
  • Rade Nikacevic Vreme: 29.05.2014 14:09h

    SPO je preziveo i ostao dosledan i veran svom programu i ostao je na onoj obali reke koja je cista i iskrena,oslobodjena od korova i sikare.SPO je ona snaga koja je potrebna Srbiji.Prozivaju SPO oni koji su u velikom mulju,oni koje je talas odneo na suprotnu stranu obale,i sad kazem hvala Bogu da ih je i odneo!

  • Mitar Vreme: 29.05.2014 14:11h

    SPO je u pravu... Ako nastavi sa svojom politikom, DS uskoro neće imati realne šanse ni cenzus da pređe. Bolje bi im bilo da se ugledaju na Vukovu stranku, koja se ponaša krajnje odgovorno, prava je državotvorna stranka, i u svim prilikama ohrabruje najjaču partiju da modernizuje i ubrzano menja državu, i uklanja iz nje sve ono što je loše i naopako.

  • Mitar Vreme: 29.05.2014 14:13h

    SPO je u pravu... Ako nastavi sa svojom politikom, DS uskoro neće imati realne šanse ni cenzus da pređe. Bolje bi im bilo da se ugledaju na Vukovu stranku, koja se ponaša krajnje odgovorno, prava je državotvorna stranka, i u svim prilikama ohrabruje najjaču partiju da modernizuje i ubrzano menja državu, i uklanja iz nje sve ono što je loše i naopako.

  • Rosuljac Vreme: 29.05.2014 14:14h

    DS je vec mrtva stranka samo im to jos niko nije rekao.To ce saznati tek posle izborne skupstine kada ce im konacno biti i opelo.

  • Pera Vreme: 29.05.2014 14:16h

    SPO je opravdano uzvratio udarac Pajtiću. Vremena se menjaju - DS ako nastavi sa ovakvim neodgovornim ponašanjem - zažaliće što bi da izbegne SPO-izaciju DS-a. SPO se reformisao, ponaša se odgovorno, kao velika državotvorna stranka, ne strančari kad su narod i država ugroženi, a opet sve strateške odluke koje je Vuk predlagao sada sve stranke prihvataju kao jedino moguće.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP