Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Stefanović: DS je katastrofalno vodio Beograd Demokrate: Bilo je dobro dok vi niste došli!

Predsednik beogradskog odbora SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da je Demokratska stanka ostavila ...

  • malenijerry Vreme: 05.12.2013 22:19h

    Demokrate su izjavile da je bilo dobro dok SNS nije dosao!? Pa zar oni misle da mi gradjani imamo amneziju? Doduse u pravu su, sto se tice da je bilo dobro, ali samo za njih..radili su sta su hteli, malverzacija milion..niko im nije mogao, dok su imali mandat...sad su gradjani videli koliko je sati i resili da svoje poverenje ukazu SNS, ljudima koji su reseni da dovedu Beograd i Srbiju u neko normalno stanje.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Misa Vreme: 04.12.2013 20:01h

    Demokratama je lako da se hvale Beogradom jer oni smatraju Beogradom samo centar Beograda, ostalog se sete samo pred izbore. Pogledajte Beograd sa bilo koje strane da dolazite, Panceva, Nisa, N. Sada, Zagreba. Sta putnik prvo uocava? Prvo mu u oci upada ulazak u grad. Ima sta i da vidi, tone smeca, razbacane kante i kese, oronule zgrad i miris trulezi, po negde naidje i na fekalije. Sta jos upada putniku u oci ako dolazi autobusom ili vozom, zeleznicka i autobuska stanica, ruglo beograda. Cim pomolite glavu iz autobusa ili voza docekuje vas miris fekalija iz stanicnih toaleta. To je obraz DS i onih sto su sa njima vladali gradom. Djilas nam je jedno vreme probio usi sa PKB - om, sta je sad sa tom propalom investicijom kad je niko ne pominje? Zalosno i tuzno tkav grad sa takvim ljudima.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Tom1 Vreme: 04.12.2013 11:02h

    Na izborima je ukazano poverenje SNS-u, koji ima kadar, volju i želju da ispravi sve greške koje su godinama unazad pravljene od strane prethodne vlasti. Dovođenje glavnog grada pred bankrot je osnovni pokazatelj da je vreme da DS ustupi mesto ljudima iz SNS-a, koji će sigurn sam popraviti kompletnu situaciju u Beogradu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • DSV Vreme: 04.12.2013 11:02h

    "Moj komentar nije u skladu sa pravilima" Sta je krsenje pravila ako "kazem da covek nije strucan da bi nas toliko smarao" Ako kazem "da je SAMO poslanik prvi medju jednakima" -takva je definicija tog mesta . Ako kazem "Vucicu "iskljuci ga" neka radi svoj posao " STA JE TU NEISTINITO UVREDLJIVO I PLASI VAS DA OBJAVITE ! Dosta JE NAPA DA SA NJEGOVE STRANE protiv DS -a samo .Ako to znaci da trebate da mi "uskratite komentar 2 pitam vas koja je to "demokratska stampa"??? Ili bolje da sam kao komentar @Pere -napisao da je "slinav" a jeste i to je tako ,nedorastao jos da bi kritikovao jer DS nije samo Djilas ,DS sam i ja i jos MILION GLASACA!,i vasih citaoca!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Donatelo5 Vreme: 04.12.2013 10:48h

    Rad DS-a i dovođenje Beograda gotovo pred bankrot je oličenje njihovog rada proteklih godina. Vreme je da prepuste SNS-u da ispravi što se ispraviti može i poprave standard građana Beograda, koji su pokazali da imaju poverenje upravo u rad SNS-a.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • DSV Vreme: 03.12.2013 22:18h

  • AntiTutinac Vreme: 03.12.2013 21:31h

    Zanimljivo je kad neko nije svestan svoje nesvesti, i kad pati od egocentrizma, ispunili predizborna obecanja, hm, to ona da ce struja POJEFTINITI, jeste ona promenila cenu i to 3 x na vise, mozda oni lose samo sabiraju....ista ona obecanja da ce zaposliti bez da je neko stranacki opredeljen, hm, kad gle sta radi Mirkovic i Bacevic i ostali "velikasi" te "velike" stranke...ispunjavaju oni bas "SVE"...ahahaha.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • strumpfic Vreme: 03.12.2013 20:20h

    Demokrate su dugo bile na vlasti, imali su vremena na pretek da pokazuu sta znaju i mogu..prema tome, sada nema potrebe da pricaju bilo sta..svi znamo sta su i koliko uradili. Vidi se da gradjani nisu pogresili na izborima glasajuci za SNS, jer ispunjavaju svoja predizborna obecanja, a to su da ce uvek biti u sluzbi gradjana i njihove bezbednosti. Pustite naprednjake da rade svoj posao.

    Preporuka čitalaca: +2 - 6

  • Pera Vreme: 03.12.2013 20:14h

    Slusaj sine, obrisi sline ne budi alav, jos si balav! Ti ces da cenis ko je kako radio i ko sta zna, ili ne zna, Diplomac Megatrenda, genije kao i osnivac. Bas bih voleo da on bude novi gradonacelnik Beograda, dosta je Beograd bio dalako iznad ostatka Srbije. Neka malo i oni osete kako je ziveti u bedi i imati nesposobnu i nepismenu vlast kao vecina opstina u Srbiji.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Ja Vreme: 03.12.2013 18:02h

    Ja sam za izbore i za promene i u Beogradu i u DS-u.

    Preporuka čitalaca: +2 - 5

  • Realno Vreme: 03.12.2013 16:59h

    Doslo je vreme da se i u Beogradu dogode promene, suvise su dugo demokrate bile na vlasti, trebalo bi sada da saznamo sta su i radile prethodnih godina.

    Preporuka čitalaca: +4 - 7

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>