Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Šteta što je Antić i dalje savetnik!

Moj stav je da je šteta što je Oliver Antić i dalje savetnik predsednika, izjavila za Danas Zorana ...

  • DSV Vreme: 26.12.2013 12:02h

    jelte gospodjo jesteli vi stanovnik Srbije 'ja mislim da jeste mada ne izgleda a evo zasto;PREDSEDNIK DRZAVE vam porucuio "GLEDAJTE SVOJA POSLA" i sta se onda trpate u njegov posao???Alo niste vi glavna persona srbije !!!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • sjak01 Vreme: 25.12.2013 11:01h

  • malenijerry Vreme: 25.12.2013 09:28h

    Oliver Antic je otisao iz stranke na jedan civilizovan i miran nacin, nije se ponasao kao Cvijan. Sto se tice toga da je uz Nikolica to nije problem, predsednik o tome odlucuje ko ce mu biti savetnik, nema on pet godina pa da ne zna ko mu sta misli. Verovatno on zna zasto ga nije razresio, mozda iz razloga sto su dugogodisnji prijatelji ili strucni saradnici. Neke stvari ne mogu da se srede dok trepnemo. Takodje, sigurna sam da to ne moze promeniti odnose izmedju Vucica i Nikolica.Znam da je to zelja nekih, koji uporno pokusavaju da njihov odnos pokvare, ali to se nece desiti posto SNS ima jedinstvo i to ne moze nista da narusi.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • gagana Vreme: 25.12.2013 09:23h

    Ako je to na predsedniku da odluči onda ga treba i pustiti. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ipak se zna ko o tome odlucuje, i ne treba se mesati u tudje odluke.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • strumpfic Vreme: 25.12.2013 09:20h

    Ako Antic ne zeli dobro stranci, super onda sto je otisao. Sto se tice toga da li je ili nije uz Nikolica to je vec sad mali problem, posto on je Nikolicev prijatelj i neke stvari ne mogu tek tako brzo da se srede. Takodje, smatram da to nece poremetiti odnose izmedju Vucica i Nikolica. Znamo da je to zelja nekih, ali to se nece desiti posto SNS ima jedinstvo i to jedinstvo ne moze niko da poljulja i narusi.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • momazver Vreme: 25.12.2013 08:30h

    Izgleda da ce tek sad da pocne drugo poluvreme i letece jos tu *plavog perja*Za neobavestene rezultat I pol/za koji sam ja naivno mislio da je i krajnji/ predsednikova plavusa 1 - 0 podpredsednikova plavusa...licno kad je vec takva *utakmica* navijam za produzetke....ma..more, za penale...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Toma Vreme: 25.12.2013 08:23h

    Kakvi sumu bili profesori na fakultetu u N.Sadu takvi su mu i savetnici.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Nina Vreme: 25.12.2013 07:34h

    Ministarka Mihajlović zaslužuje sve pohvale, svaka čast ministarko za pošten i korektan odnos u politici.Tomislav Nikolić, naš predsednik, će verovatno skupo platiti ovaj ali i neke druge poteze.Narod mu neće oprostiti.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • 100 odsto Srbijanac Vreme: 25.12.2013 07:13h

    Pre bih rekao da je šteta da ti postojiš u toj vladi! Postala si mirođija u svakoj čorbi -čuju se i čitaju samo tvoji često kontraproduktivni da ne kažem suludi komentari! Bože, dokle ćemo u Srbiji morati da se povinujemo kojekakvim dođošima tipa ove blajhovane Tuzlanke? Kada nju čujem, razumljivi su mi vicevi o "plavušama".

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 25.12.2013 00:41h

    Bar zvanično stoji da ni predsednik Nikolić nije član nijedne stranke. Ova nija napomena je odgovor preambicionoj gospdji ministarki koja ne bira ni mesto ni vreme da bilo koga napadne.Po svoj prilici doći kod na red jednog dana i Vučić.Utešno je za javnost samo njen poraz od Bajatovića i Rusa.Nije gospodja svesna da način dizanja autoriteta sebi put ka političkom samoubistvu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>