Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MINISTARKA REAGOVALA NA KRITIKE

Šteta što je Antić i dalje savetnik!

Autor: Danas | 24.12.2013 - 23:14:00h | Komentara: 9

Moj stav je da je šteta što je Oliver Antić i dalje savetnik predsednika, izjavila za Danas Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS.

Za oštre rezove:  Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: FoNet

"Naravno da je odluka na predsedniku“, kaže ministarka energetike reagujući na kritike predsednika Srbije Tomislava Nikolića na njen račun.
"Tomislav Nikolić je stvorio SNS i otac je stranke kojoj pripadam. Ali ako se neko, pa makar to bio i savetnik predsednika Srbije, koji je za mene i dalje savetnik oca stranke, odnosi loše prema stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, onda imam pravo na svoje mišljenje", rekal je Mihajlvić.
Predsednik Nikolić izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da neki ljudi iz SNS ne poštuju instituciju predsednika Republike.
Podsetimo, potpredsednica SNS Zorana Mihajlović ovih dana je komentarišući ostavku Olivera Antića na članstvo u stranci navela da je ozbiljno pitanje da li Antić treba da ostane na mestu savetnika šefa države.
Poslednji komentari
  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 25.12.2013 00:41h

    Bar zvanično stoji da ni predsednik Nikolić nije član nijedne stranke. Ova nija napomena je odgovor preambicionoj gospdji ministarki koja ne bira ni mesto ni vreme da bilo koga napadne.Po svoj prilici doći kod na red jednog dana i Vučić.Utešno je za javnost samo njen poraz od Bajatovića i Rusa.Nije gospodja svesna da način dizanja autoriteta sebi put ka političkom samoubistvu.

  • 100 odsto Srbijanac Vreme: 25.12.2013 07:13h

    Pre bih rekao da je šteta da ti postojiš u toj vladi! Postala si mirođija u svakoj čorbi -čuju se i čitaju samo tvoji često kontraproduktivni da ne kažem suludi komentari! Bože, dokle ćemo u Srbiji morati da se povinujemo kojekakvim dođošima tipa ove blajhovane Tuzlanke? Kada nju čujem, razumljivi su mi vicevi o "plavušama".

  • Nina Vreme: 25.12.2013 07:34h

    Ministarka Mihajlović zaslužuje sve pohvale, svaka čast ministarko za pošten i korektan odnos u politici.Tomislav Nikolić, naš predsednik, će verovatno skupo platiti ovaj ali i neke druge poteze.Narod mu neće oprostiti.

  • Toma Vreme: 25.12.2013 08:23h

    Kakvi sumu bili profesori na fakultetu u N.Sadu takvi su mu i savetnici.

  • momazver Vreme: 25.12.2013 08:30h

    Izgleda da ce tek sad da pocne drugo poluvreme i letece jos tu *plavog perja*Za neobavestene rezultat I pol/za koji sam ja naivno mislio da je i krajnji/ predsednikova plavusa 1 - 0 podpredsednikova plavusa...licno kad je vec takva *utakmica* navijam za produzetke....ma..more, za penale...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP