Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Većina građana za izbore u 2014.

Većina građana Srbije, njih 63 odsto, smatra da bi sa izborima za grad Beograd trebalo raspisati i ...

  • ja Vreme: 11.02.2014 00:20h

    Ma boli me uvo ko će da dođe i ovako nam se crno piše. Taj koji dođe moraće da sluša inostrane špijunske agencije. Zbogom Srbijo! Svi poznati političari u Srbiji su domaći izdajnici i zajedno sa tajkunima ih treba streljati!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Toma Vreme: 04.01.2014 18:58h

    Bez promene izbornih zakona, pre izbora,desice nam seisto sto se desavalo od 1992.godine.Politicari znaju dobro svoj zanat,isti su na vlastidve tri decenije,pobedjuje onaj ko bolje laze.Svi govore o regularnim izborimaada li je bilo regularnih i demokratskih izbora,nije.Nema demokratskih izbora bez podjednakih uslova,desava se da strankaqna vlasti pokupi potpise za jedaqn sat i preda izbornu listu,sto je nemoguce ako se postujezakon.dALJE vlast je uvek spremna da malverzacijama finansira izboire javnim novcem,koriste se drzavni automobili,stranacki funkcvioneri u vreme izbora ne rade vec idu u kampanje,da negovorimo seceru,ulju,brasnu,zaposljavanju.Ko kod dodje na vlastisti je,pa cak i gori,od predhodnika.Sta ocekivatiod izbora istog Tomu,Vucica,Dacica,Velju,Rasima,MURTU I KURTU.Sta su znali pokjazali su i jednom nek seskinu nmarodu sa grbace.Samandatimase trgujje,podf hitno trebna zabraniti da poslanici i odbornici mogu da rade ujavnimpreduzecima.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Жико из Ваљ.Каменице Vreme: 03.01.2014 16:28h

    На жалост ништа се није економски или државотворно променуло од петог октобра , Престолонаследник Александар II је у Белом Двору , српске владе се мењале, била политичка каријера, дизиденти потиснути и веће странке се отимају за власт преко месних заједница, мада немају ништа заједничко са тежњама српског народа у Србији. Српска привреда је сад у очајном стању, криминалци наоужани, тајкуни господаре, Марко и Мира траже своје две куће и српско правосуђе не зна ко је ће пре у Србији. Бог чува Србију!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • vaseljenska Vreme: 03.01.2014 15:53h

    Mislim da ćete se iznenaditi sa DS dragi naprednjaci, narod je daleko više bedan i daleko manje je za vas nego što mislite. Čuvajte se onih 65% koji nisu glasali dosad...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • MilanCh Vreme: 03.01.2014 15:51h

    Ocigledno je da ova Vlada ne funckionise kako treba i pored rekonstrukcije iste. Izbori su neminovni ako zelimo bolje Srbiji.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Viki Vreme: 03.01.2014 13:25h

    Šta? Blago nama, treći dan u Novoj i evo nas opet zamajavaju anketama. Jedno je sigurno, izbore mora da bude uskoro, inače će nas ovi sada zadužiti toliko da će nas i čukun, čukun unuci proklinjati.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • ;) Vreme: 03.01.2014 11:26h

    Smatram da onaj ko ne zna danas da upravlja datim čamcem to neće ni nakon izbora znati. Zbog čega je toliki problem da najjača stranka dobije Beograd bez pomoći parlamentarne liste?! Ako se raspisuju vanredni izbori neka idu vanredni na svim nivoima. Predsednik države i premijer, po anketi, su tu negde, nije nemoguće da dođe do promene predsednika. Bilo bi dobro da se pre izbora promeni izborni zakon i da odbornike, poslanike i gradonačelnika biramo direktno.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Robespjer Vreme: 03.01.2014 11:19h

    Smatram da su potrebni izbori na svim nivoima vlasti. Očigledno je da nema zdrave atmosfere u vladi. Tako čujemo da Vučić i Mihajlovićka žele da unaprede i modernizuju Srbiju, dok s druge strane imamo Dačića i njegove ministre plus Radulović koji usporavaju Srbiju u svakom pogledu. Potrebna je nova vlada, bez sps-a, čiji ministri u dosadašnjim mandatima od 2008. godine nisu ostali upamćeni po dobru, već po aferama.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • Vesna Vreme: 03.01.2014 11:13h

    Svakako bi trebalo da bude izbora, pa neka narod kaže šta misli. Samo se bojim da je većina digla ruke i više ne izlazi na izbore, pa nam je slika takva kakva jeste.

    Preporuka čitalaca: +6 - 2

  • Danka Pantić Vreme: 03.01.2014 09:48h

    Razlika između diktature i demokratije je ta što u demokratiji narod ima pravo da glasa a zatim izvršava naređenja dok u diktaturi ne gube vreme i novac na glasanje.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>