Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić: DS je danas otvoreno podržala Miškovića!

Prvi potpredsednik vlade Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da ...

  • Jahorina Vreme: 10.10.2013 18:30h

    Da Todoric mozda ne misli na izvinjenje Miskovicu i njemu srodnima?! Nema sta, oduvek su imali svoju neku filozofiju i kontradiktornost svemu onome sto je realno i vise nego uocljivo golim okom. Tako su oni pravili rejting i sirili otrov, da je i ovaj narod u jednom trenutku zastranio. Kao da su bili u zimskom snu, pa da ne znaju u kakvom stanju je ova zemlja citavu jednu deceniju. Gore od ovoga ne moze, za bolje moramo da se potrudimo zajednicki. Niko nema ni caroban stap da izbrise za godinu dana stotine problema, a ni volje da ovoj zemlji pomaze i daje pozajmice. Miskoviceva epidemija je zavladala celom Srbijom i tesko ju je iskoreniti i nazalost bez pritvora koji su izgleda neizbezni i za koje ima dosta kandidata, ne moze se sprovesti borba protiv raznih zloupotreba.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • DSV Vreme: 10.10.2013 16:41h

    zivko dukic ! A sta mislis sa kim su bivsi Radikali saradjivali i od KOGA su pare dobijali za pREDIZBORNU KAMPANJU ? Sve stranke imaju "Sponzore" i tu lezi zec NEDAS IDES U ZATVOR .Eto to je doziveo Miskovic .Alizamisli objavi priznanice .A CANE JE PRE 6 MESECI JAVNO U CIRIHU IZJAVIO ; "Vucicu nisam davao pare ali Tomi jesam poslednji put MILION EVRA "! A sta je onda bio Vucic -clan SNS a TOMA predsednik Stranke !

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Biljana Vreme: 10.10.2013 11:09h

    Vucicu, ako pobedis Bajatovica u njegovom Ravnom Selu, e onda je to stvarno velika stvar! Mislim da hoces iako ih je sve pozaposljavao u Srbijagasu! Sta vredi kad nisu strucni, ucinio im je medvedju uslugu, jer su prvi na udaru u restrukturiranju preduzeca!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • cosa nostra Vreme: 10.10.2013 10:04h

    Bravo Vucicu raskrinkaj tu bandu koja nas pod sloganom "demokratija" pljacka i urnise vec 10 godina.Dosta nedodirljivima,tajkunima,politicarima sa imunitetom,kontroverznim biznismenima,kumovima......Sicilija je mala beba za nas...

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Nina- Vreme: 10.10.2013 05:42h

    U sablji su hapsili koga su stigli, koliko je tu država oštećena!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Gorica Vreme: 10.10.2013 03:19h

    Slazem se sa Vucicem, zaista je neprimereno kako se ponasa DS! Zar je moguce da podrzavaju ovakve kriminalce!? Iskreno se nadam da ce Vucic istrajati u borbi protiv korupcije jer je jedini sposoban za ovu ulogu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Pero Vreme: 10.10.2013 03:17h

    Vucic je apsolutno u pravu! DS sada pokazuje svoje pravo lice i ako nastave sa ovakvim ispadima definitivno ce izgubiti i ovo malo glasaca sto im je ostalo!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • boby Vreme: 09.10.2013 21:38h

    Vucicu,moj ti je savet da pored ovih mera sa porezom na plate i povecanja PDV,moras da uvedes i porez na extra profit bogatasima i to zakonski regulisano,oni to nece ni osetiti a dobice se najmanje 5-6 milijardi evra . Ovako ispada da najsiromasniji najveci teret podnose i to uopste nece ispasti na dobro.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • gradjanin Vreme: 09.10.2013 18:51h

    Treba podrzati svakog ko je bez dokaza bio u zatvoru. Ja sam bio 4 sata priveden bez razloga pa sam poludeo, hteo sam da ih tuzim... Da imaju dokaza valjda bi mu sudili?

    Preporuka čitalaca: +5 - 8

  • živko dukić Vreme: 09.10.2013 18:31h

    ovom narodu još nije jasno da DS sarađuje otvoreno sa tajkunima.lopovi podržavaju jedni druge dok napaćeni narod 20 godina tapka u mestu.Svaka čast Vučiću koji je imao hrabrosti da raskrinka lopove po Srbiji koji su se obogatili neplaćajući poreze državi i u sprezi sa bivšom vlasti izvlačili dobit na detinaije van zemle. a radnicima su davali platu u visini soijalne pomoći.

    Preporuka čitalaca: +17 - 4

  • Vesna Vreme: 09.10.2013 18:09h

    Poštenije je tako, otvoreno, nego kao što vi radite.

    Preporuka čitalaca: +2 - 19

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>