Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić: Nastavljamo, neće biti zaštićen niko!

Vicepremijer i lider SNS Aleksanadar Vučić izjavio je danas da bivši šef Nacionalnog saveta za bezbednost ...

  • mija Vreme: 17.03.2014 09:32h

    Cestitam Vucicu ali da stvarno krene sa hapsenjima i da bude korektan.Veliki primer ce biti RTB-Bor gde i sada radi sve sto hoce samo jedan covek za koga me sramota da mu ime spomenem-MAKEDONAC.Nije takav bio sta se desilo sa tim covekom svi se cude u rudarskom gradu gde ja Vucic skoro bio i grlio se sa njim-uzas.Ja sam za Vucica od pocetka a ne kao Makedonac koji menja stranke kao i evre koje prima,i znam da ce Vucic da odradi svoj posao kako treba.Ziveo Vucicu i sretno ti bilo.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • nesa Vreme: 04.04.2013 13:46h

    sta ti nastavljas,ti samo vrtis u krug jedno te isto,zamajavas ovaj narod.pustili ste miskovica i sad je kao u kucnom pritvoru,pa svako bi od ovog namucenog naroda za te pare i u tim uslovima izdrzavao i dozivotnu robiju.siris paniku u narodu kao biramo izmedju dva zla,ko da to vec nismo uradili sa tobom sns_om i ds_om i tadicem ,i tad smo izmedju dva zla birali manje(tako smo mislili)medjutim vi ste prevazisli i najcrnje slutnje,a ti si perjanica tog zla.eto sad se saznalo i pored tvoje zastite da su banana i dacic "samo"dobri prijatelji,pa sad ako si u stanju da zamislis kako bi to bilo da je naprimer eskobar bio odlican prijatelj sa ministrom policije i premijerom kolumbije.a srbija je danas gora od kolumbije.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • zoran Vreme: 06.02.2013 11:33h

    VUČIĆU CARE SAMO NAPRED SRBIJA JE UZ TEBE DOSTA VIŠE LOPOVLIKA

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • DSV Vreme: 06.02.2013 11:27h

    "Divim se" i ja ti se divim kolko gluposti napisa . Zar se ne secas MINISTRA VUCICA ? Zar je Vucic politicar od juce ne oko 18 godina ima Stan i u Stanu -steko radom ,"malo morgen" rece mu tada koalicioni partner TATA danasnjeg . Divi se ti i dalje al se cuvaj "govnjivih motki kad pocne prolece" . I ja mu se divim MOZE DA SLAZE ALI DA NE TREPNE . I ja mu se divim prihvatio je Dacica i Radulovica za saradnike .I ja mu se divim mnogo JE SLAGO A NIJE GA SRAMOTA!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • DSV Vreme: 05.02.2013 21:18h

    Gde nabavi tog PAPAGAJA Vucicu sto te svako jutro podseca sta da kazes .Ajd bar jednom SLAZI ,ups ,ups kazi istinu!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Lana Vreme: 05.02.2013 20:53h

    I demagogija mu nije strana !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • tale Vreme: 05.02.2013 10:05h

    e vucicu ,kako ces sad sve ovo da objasnis sinu,nama vise nemoj ,nama je sve jasno! sad je mafija i zvanicno na vlast.ko zna mozda nam sa njma bude i bolje,nece morati vise da vas bagru potkupljuje sad cete biti na plati,i vise ce biti za narod,necete vise placati bodigard,necete se voziti sluzbenim automobilima itd !

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Zasicenjen Vreme: 04.02.2013 21:24h

    Posto se ni posle priznanja premijera nistab nije desilo u politickom zivotu Srbije, pitanje je sta jos trebaa da se desi da bi se nesto promenilo. Stoga, zamolio bih sredstva javnog informisanja da nas vise ne obavestavaju o aktivnostima politicara, ni pozitivnim, ni negativnim, posto to ionako nema nikakvog uticaja na njihove kombinacije.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • laki Vreme: 04.02.2013 19:29h

    Voleo bih kada bi Vucic promenio malo retoriku.Stalno ponavlja "nece biti zasticenih" a ja koliko vidim prvi je premijer zasticen.Slazem se sa komentarom Milana Yivanovica da malo procesljaju "srazmerni"rast plata u javnom sektoru i penzija koliko su nas penzionere zakinuli.Sramota.Bio bi red da se bave malo i standardom penzionera i svih ljudi.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Divim se Vreme: 04.02.2013 15:52h

    Ja ne znam u nasoj istoriji visepartijskog sistema da je neko, osim Vucica, u zernitu svoje i popularnosti svoje stranke, rekao da ce izbori biti kad to bude volja gradjana. Tako malo reci, a toliko mnogo ljubavi i brige za narod iskazano. Divim se.

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • Dragan Vreme: 04.02.2013 15:26h

    Sta ti,Vučiću,sve znaš pa ga držiš u vladi?

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Victoria Vreme: 04.02.2013 14:14h

    Koliko ja znam on je i nekim svojim partijskim kolegama zapretio otkazom ukoliko ne obavljaju svoj posao kako treba. Sudeci po svemu Vucic je jedan od pravednijih politcara nase zemlje.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • Aleksandar Vreme: 04.02.2013 14:09h

    Izgleda da je Vucic poceo da nas izvlaci iz govana :)

    Preporuka čitalaca: +1 - 5

  • fotodex Vreme: 04.02.2013 14:06h

  • Milan Živanović Vreme: 04.02.2013 13:13h

    Vučiću, kad završiš, pitaj molim te nekoga iz vlade, sem Krkobabića, zašto su penzije u zaostatku na plate i rasle samo 1,3%? Nemoj da Budiš Krkobabića, pusti ga neka spava, star čovek! Razumemo mi vaše probleme, još samo da se vi bar jednom setite, od vašeg dolaska na vlast, da još uvek postoje penzioneri u Srbiji jer nisu svi izvršili samoubistva.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>