Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OBEĆANJE

Vučić: Nastavljamo,
neće biti zaštićen niko!

Autor: Tanjug | 04.02.2013 - 12:21:00h | Komentara: 14

Vicepremijer i lider SNS Aleksanadar Vučić izjavio je danas da bivši šef Nacionalnog saveta za bezbednost i sadašnji potpredsednik DS-a Miodrag Rakić i Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, nisu počinili krivično delo, ali da je političko pitanje šta su sve znali kada su hteli da prave vladu sa Dačićem. Vučić je rekao da o sastancima premijera Srbije Ivice Dačića sa članom klana Darka Šarića nije bio obavešten do pre nekoliko dana.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: FoNet

- SNS oko toga ništa nije znao, a o sastancima Dačića i Radulovića sam saznao pre nekoliko dana - rekao je Vučić. On je rekao da će borba protiv korupcije biti nastavljena i da nema zaštićenih.

- Neće i ne sme biti zaštićenih bez obzira na ime, prezime, funkciju. To se odnosi na 24 sporna predmeta, koja su pokrenuli Verica Barać i Savet za borbu protiv korupcije, ali i na slučaj Šarić, Razvojna banka Vojvodine, Galenika.
- Neće biti zaštićenih, makar se on prezivao Vučić, Petrović, Nikolić. Namerno nisam rekao neka druga imena -  rekao je Vučić.

Zbog afere Šarić neće biti raspisani vanredni izbori!
Svako ko je počinio krivično delo će odgovarati, bez obzira na ime i funkciju, izjavio je danas lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.
- Nama u ovom trenutku izbori najviše odgovaraju i dobili bismo duplo
više glasova i potukli protivnike do nogu. Ali, nećemo ići protiv
volje građana preuzimajući odgovornost na svoju štetu. A izbora će biti kada većina građana to bude htela - rekao je Vučić novinarima posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.

Poslednji komentari
  • Milan Živanović Vreme: 04.02.2013 13:13h

    Vučiću, kad završiš, pitaj molim te nekoga iz vlade, sem Krkobabića, zašto su penzije u zaostatku na plate i rasle samo 1,3%? Nemoj da Budiš Krkobabića, pusti ga neka spava, star čovek! Razumemo mi vaše probleme, još samo da se vi bar jednom setite, od vašeg dolaska na vlast, da još uvek postoje penzioneri u Srbiji jer nisu svi izvršili samoubistva.

  • Aleksandar Vreme: 04.02.2013 14:09h

    Izgleda da je Vucic poceo da nas izvlaci iz govana :)

  • Victoria Vreme: 04.02.2013 14:14h

    Koliko ja znam on je i nekim svojim partijskim kolegama zapretio otkazom ukoliko ne obavljaju svoj posao kako treba. Sudeci po svemu Vucic je jedan od pravednijih politcara nase zemlje.

  • Dragan Vreme: 04.02.2013 15:26h

    Sta ti,Vučiću,sve znaš pa ga držiš u vladi?

  • Divim se Vreme: 04.02.2013 15:52h

    Ja ne znam u nasoj istoriji visepartijskog sistema da je neko, osim Vucica, u zernitu svoje i popularnosti svoje stranke, rekao da ce izbori biti kad to bude volja gradjana. Tako malo reci, a toliko mnogo ljubavi i brige za narod iskazano. Divim se.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP