Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić: Ne brinite, smenićemo ministre!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je večeras da će biti smenjenih ...

  • DSV Vreme: 12.03.2013 10:57h

    "NE BRINITE" ,ma ne brinemo nego su STETOCINE .A to sto sad pricas je 17 -SEDAMNAESTA IZJAVA ,pa ajd PORODI SE VEC! Evo ti I RUSI VRACAJU JABUKE A KNEZEVIC TI SEDI PORED SKUTI! I dosta vec laganja oko toga KAKO NAM JE SA VAMA BOLJE . BOLI MENE UVO ZA MISKOVICA JA HOCU PLATE I PENZIJE NASPRAM TROSKOVA A VASE LICNE RAZMIRICE RESITE SAMI .

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Werder Vreme: 11.03.2013 09:31h

    Qdrza mu Krle sinoc predavanje.Da su kojim slucajem bile zamenjene uloge al bi sinoc bilo izdajnika,zbog Kosova ,nespsobne vlade ,lopova, ukradenih izbora.A sad uci pa mu prosto mili V.Pesic,Prokic,samardzic pa i Weber.Pa on je 10 god. opstruirao ulazak u EU ,i drugo Djilas ga je razbio na izborima u Beogradu.Na kraju poceo je jednu tesku borbu kao niko pre i za to cestitke

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Vitez Vreme: 11.03.2013 09:28h

    Ma smeniće on svoje ministre, ali ovi SPS-ci su karastrofa, nadam se dok Dačić završi ove neprijatne poslove da će da leti, on bre ni P od premijera.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Tuzna prica Vreme: 11.03.2013 09:26h

    Jos jedna u nizu lazi, konstruisana da zaludi narod...da se ne lazemo, obecali ste pojeftinjenje struje, zatim TV pretplata da se ne naplacuje, da ce svasta nesto da pojeftini...opet ste slagali, skolovani i dalje su na birou...ako nisu tamo, onda su otisli kao robovi i inostranstvo...i DOKLE tako sa lazima...ma ovaj narod je kukavica...Grci dizu ustanak zbog smanjenja plata sa 2500 eura na 2000...kazu malo im 2000 eura..a ovde...ovo je sramota za SRBE.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Stevan Vreme: 11.03.2013 09:25h

    Nadajmo se da je konacno doslo vreme da nema vise ne dodirljivih,i da nije dovoljno dobiti mandat pa uzivati,nego se mora nesto i znati i raditi na teskim zadacima na vreme i uporno.Ako nije predizborni trik ovo moramo pozdraviti.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Jelena Visnjic Vreme: 11.03.2013 08:02h

    Aco kada cemo mi bivse rukovodstvo direktorata civilnog vazduhoplovstva odgovarati,jos nas sve nije Zivanovic smenio kako treba puno smo mutili,ja sam kriva i ostali U DCVRS ako Srbija nedobije datum za E.U.Nestrpljivi smo da pevamo nadleznim organima i jedva cekamo da dodjemo na red.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • toma Vreme: 11.03.2013 07:36h

    ako je ovaj normalan,ja cu sam da odsetam do ludnice ,a bogami i ovaj narod!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • nena Vreme: 11.03.2013 07:34h

    ovaj je bolestan,nema sta,uvek je spreman da odgovara na nepostavljena pitanja,a za postavljena mu treba par dana da se spremi.placi srbijo ,mislila sam da nema gore od onih "brankovica" ali ovaj covek je prevaziso i sebe(radikala) samog a to znaci ,uzas !

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Pistaljka Vreme: 11.03.2013 07:10h

    Aleksandar Vucic drzi do svoje reci, sigurno da ce biti smena pojedinih Ministara, krenuce za primer iz svoje stranke. Ali se grdno varaju da ce se na tome zavrsiti.Svi ce morati da u ovu pricu udju iskreno.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • total evil Vreme: 11.03.2013 06:45h

    Smenicete ministre na kraju mandata! Ministar koji podigne granicu 10 puta da bi nam rekao da je mleko ispravno i dan danas je ministar. Njega ne treba kazniti zato sto je mleko neispravno nego zato sto nas 7 miliona gradjana pravi budalama!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 11.03.2013 03:51h

    Stvarno nam je dosta ovih novinara hvalospevaca.Podsećaju na novinare iz devedesetih.Gospodin do- premijer napunio nam glave praznim obećanjima .Što se naroda tiče. Izgleda gubi orijentaciju kada izvršava data obećanja u Briselu,Londonu. Parizu,Njujorku ili na bliskom istoku. Hapse po dogovoru oslobadjaju zatvora po nejasnoj logici,opoziciji prete praznom pukom i zakazuju sahrane iste kad im se ćefne,a Srbija privredno tone,narod gladuje,dok najvredniji deo naroda seli u krajeve zemaljske kugle gde su šanse za uspeh povoljnije.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>