Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NAJAVIO

Vučić: Ne brinite, smenićemo ministre!

Autor: Tanjug | 10.03.2013 - 22:43:00h | Komentara: 11

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je večeras da će biti smenjenih ministara iz njegove stranke, ali da će biti analiziran i rad ministara iz drugih stranka.

Vučić je u "Utisku nedelje" na B92 rekao da je od formiranja vlade govorio o dve stvari - legitimitetu i prolaznim vremenima u rezultatima rada, te da su iz SNS ponudili rekonstrukciju, jer smatraju da su neki mogli i bolje.

Aleksandar Vučić| Foto: FoNet

On je naveo da će biti analiziran rad ministara iz SNS, ali i da to "neće da se odnosi samo na naprednjake, nego i na sve druge".
Vučih je napomenuo da je ovo prvi slučaj u modernoj srpskoj političkoj istoriji da stranka koja je u usponu traži rekonstrukciju i nudi analizu rada svojih ministara.
Sa druge strane, prema njegovim rečima, ova vlada jeste bolje radila u svakom pogledu od prethodne, ali ponovio da su neki mogli i bolje.
Vučić je kazao da će o ministrima iz SNS odluku doneti veoma brzo, ali nije mogao da precizira i o kojim ministrima je reč, istakavši da će o tome odluku doneti Glavni odbor naprednjaka.
"Što se naš tiče nemojte da brinete, biće smenjeni ministri", zaključio je Vučić.
Poslednji komentari
  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 11.03.2013 03:51h

    Stvarno nam je dosta ovih novinara hvalospevaca.Podsećaju na novinare iz devedesetih.Gospodin do- premijer napunio nam glave praznim obećanjima .Što se naroda tiče. Izgleda gubi orijentaciju kada izvršava data obećanja u Briselu,Londonu. Parizu,Njujorku ili na bliskom istoku. Hapse po dogovoru oslobadjaju zatvora po nejasnoj logici,opoziciji prete praznom pukom i zakazuju sahrane iste kad im se ćefne,a Srbija privredno tone,narod gladuje,dok najvredniji deo naroda seli u krajeve zemaljske kugle gde su šanse za uspeh povoljnije.

  • total evil Vreme: 11.03.2013 06:45h

    Smenicete ministre na kraju mandata! Ministar koji podigne granicu 10 puta da bi nam rekao da je mleko ispravno i dan danas je ministar. Njega ne treba kazniti zato sto je mleko neispravno nego zato sto nas 7 miliona gradjana pravi budalama!

  • Pistaljka Vreme: 11.03.2013 07:10h

    Aleksandar Vucic drzi do svoje reci, sigurno da ce biti smena pojedinih Ministara, krenuce za primer iz svoje stranke. Ali se grdno varaju da ce se na tome zavrsiti.Svi ce morati da u ovu pricu udju iskreno.

  • nena Vreme: 11.03.2013 07:34h

    ovaj je bolestan,nema sta,uvek je spreman da odgovara na nepostavljena pitanja,a za postavljena mu treba par dana da se spremi.placi srbijo ,mislila sam da nema gore od onih "brankovica" ali ovaj covek je prevaziso i sebe(radikala) samog a to znaci ,uzas !

  • toma Vreme: 11.03.2013 07:36h

    ako je ovaj normalan,ja cu sam da odsetam do ludnice ,a bogami i ovaj narod!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP