Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić: Obećao sam da ćemo biti pouzdan partner!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas dvodnevnu posetu Nemačkoj radnim ručkom ...

  • Maja M. Vreme: 16.06.2014 15:09h

    @seks-na-eks, Onima koji imaju racune u inostranstvu nije stalo do "uhlebljenja".

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dragan Gligorijević Vreme: 12.06.2014 17:57h

    Premijer Vučić doživeo je sve počasti koje pripadaju ozbiljnom državniku.Drago mi je da se potvrdila naša najava da će biti dočekan sa velikim uvažavanjem i poštovanjem.Privreda Srbije sa turizmom i poljoprivredom može da računa na podršku i investicije,kao i nova radna mesta od strane Nemačkih privrednika.Sacen Internatiomal,Međunarodni centar za razvoj turizma već duže vreme radi na tome i uskoro možemo očekivati i prve prave rezultate.

    Preporuka čitalaca: +0 - 4

  • Marko Vreme: 12.06.2014 12:34h

  • BobanBGD Vreme: 12.06.2014 01:35h

    Svakodnevno vidimo da je Srbija tretirana u svim zemljama kao ravnopravan partner. Za to je zasluzan hteli mi to da priznamo ili ne Vucic. Ova poseta daje nadu da za nas u Srbiji konacno dolaze bolji dani.

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • DS22 Vreme: 11.06.2014 17:42h

    Ti "obecao" ,pa nece bas biti da je tako !Nisi ti "obecao" nego si "primio k znanju" .ako neverujes procitaj "stenogram" !

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

  • Gogili Vreme: 11.06.2014 15:30h

    Samo da taj poziv iam pozitvne rezultate po nas a verujem da ce ih imati, jer treba doci do toga da te danas pozove ANgela Merkel na razgovor. To znaci da su sve mogucnosti otvorene i da mozemo mnogo posle toga.

    Preporuka čitalaca: +1 - 12

  • Liba Vreme: 11.06.2014 15:29h

    A zuti su plasili narod time da ce nam Vucic zatvoriti sva vrata u Evropi u svetu... ustvarion ih otvara jer su ona bila zatvorena njima. Vucic je jako svestan sta je potrebno jednoj drzavi da bi se uspelo i to ne treba sklanjati sa uma. Angela Merkel moze samo da nam koristi ako je na nasoj strani.

    Preporuka čitalaca: +1 - 15

  • Nenad Vreme: 11.06.2014 15:29h

    Vučiću ne obećavaj. Ti se ne pitaš kao bula sa gaćama.. Ta, ti si osoba B. Pravi vladara Srbije je jetzuit Majkl Devenport. Ti si njegova maska. Majkl Devenport je Englez, čija zemlja nije u monetarnoj uniji, ni u šengenskom viznom režimu Evropske unije. Ona namerava da iz unije izađe, što pre. Ali ne i Majkl Devenport. On se priprema da novcem koje su opljačkali srpski političari, (najmanje 51. milijardu dolara) stvori na Balkanu ubilačku mafiju, koja će streljati političare u Evropi, destabilizovati pojedine države, izazivati nerede, a u Evropu, radi njenog razbijanja, dovesti Arape, i konačno, razoriti Stari kontinent.

    Preporuka čitalaca: +16 - 1

  • Mirka Lj Vreme: 11.06.2014 15:29h

    Biti Angelin prijatelj danas, je cast, privilegija, sreca. Ona moze mnogo da pomogne na svakom polju i treba to iskoristiti. Treba to stalno imati na umu. Dokle god da je ona jedan od njjacih ljudi cak u svetu treba je imati uz sebe

    Preporuka čitalaca: +1 - 15

  • Jevrosima Vreme: 11.06.2014 15:28h

    Apsolutno se slazem. Dobro da je neko shvatio nase visevekovno stradanje, uek skoro na pogresnoj strani. Vreme je da nam prijatelji budu cak i Nemci. Merkelova vidi u Vucicu nekog ko moze malo da prodrma Evropu, nekog ko moze da bude cak i lider. treba to iskoristiti, tim vise sto barijera sa Vuciceve strane ne postoji.

    Preporuka čitalaca: +1 - 16

  • Kosovka Vreme: 11.06.2014 15:28h

    Danas je dan jako bitna za nasu drzavu. Nadam se da ce sve proteci onako kako nama bude najvise odgovaralo. Od Merkelove, ako bude znao Vucic moze mnogo da dobiej. Ocigledno da ga ona postuje i ceni . To bi bilo neprocenljivo prijateljstvo od kojeg mi kao Srbija mozemo mnogo da dobijemo.

    Preporuka čitalaca: +1 - 15

  • Kaffa Vreme: 11.06.2014 15:27h

    Vreme je da se pokaze i Angela merkel. Sigurno da Vucica nije pozvala na sastanak da caskaju. Verujem da ima bar neki plan kako da pomogne Srbiji. Ona nama moze mnogo pomoci na nasoj strani a i mnogo odmoci ukoliko nije na nasu stranu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 13

  • Moja dusa Vreme: 11.06.2014 15:27h

    Angela Merkel je jedna od najjacih zena u svetu sa ogromnim uticajem u Evropi u kojoj mi zelimo da udjemo. Nije svejedno ukoliko ti razgovori ne budu protekili u nasu korist. Merkelova je na pragu da postane jak Vucicev prijatelj. NA Vucicu je ogroman zadatak dana. Dan D za Srbiju. Moze mnogo da uradi na danasnji dan.

    Preporuka čitalaca: +1 - 14

  • Mirkonija Vreme: 11.06.2014 15:26h

    Od ovog sastanka mnogo sto sta zavisi. Prvo ako pogledamo odnos Kosova i stav Evropske unije prema njemu. Gde je tu Srbija? Gde ce biti Srbija zajedno sa Kosovom u velikoj meri zavisi od ovog sastanka. Isto tako je jako bitno ce Vucic ovim sastankom zatvoriti mnogima koji govore i sire pricu da Vucic kvari odnos Srbije sa svetom.

    Preporuka čitalaca: +1 - 13

  • zoran Vreme: 11.06.2014 14:03h

    Pinki je video Tita!

    Preporuka čitalaca: +16 - 1

  • seks-na-eks Vreme: 11.06.2014 13:35h

    Valjda nije zaboravio da donese Merkelovoj i svoj CV?! Jer će mu svakako trebati 'strano uhlebljenje' već u nekoj doglednoj budućnosti

    Preporuka čitalaca: +15 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>