Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić prihvatio Đilasov poziv!

- Iako sam trenutno veoma zauzet, spreman sam da se odazovem pozivu gospodina Đilasa. Samo tražim da ...

  • Oni svi nas zamajavaju Vreme: 08.10.2013 17:59h

    Oj Srbijo medj sljivama...! Ovim politicarima ne mozes ugoditi. Ko je ovde lud a ko normalan. Nevalja kad seodbije duel, ne valja kad se duel prihvati. Kukavica ili neozbiljan pitanje je sad! Ja mislim da oni svi ucestvuju u zamajavanju naroda kroz taj kako Djilas kaze politicku rialiti.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Odlicna Djilasova ideja Vreme: 08.10.2013 17:49h

    Dobro de za godine i godine nagomilavanih dugova ne moze da se resimo nikako ni za 2 godine a kamoli ne brze. A oni koji su ih pravili moraju nesto da kritikuju da bi krivicu skinuli sa sebe. Ali samo ce navicu bes naroda. Ipak TV duel je odlicna Djilasova ideja koja njega licno ukopava.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • DSV Vreme: 08.10.2013 17:42h

    A sta se desilo sa ovim komentarom; "duel " je divan dvojice a ne cetvorice to je "grupni" ,e sad dali bla,bla ili sex -kako kad!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Neozbiljan je Djilas Vreme: 08.10.2013 17:40h

    Djilas je odmah potrcao da ponizi protivnika tog TV duala! Zasto? Razocarao se sto je ovaj prihvatio, pa sad trazi razlog da se izvuce jer je navodno njegov protivnik ,,neozbiljan,, i ne zali da duel tako izgleda... To, ko je neozbiljan nije njegova stvar, a kakve ce estetske, moralne prirode taj duel biti brine RRA. Njegovo je da sad bude musko kad je izazvao i na taj duel koji je sam trazio sam izadje.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Arcibald Rajs Vreme: 08.10.2013 14:04h

    Dosta vide prepucavanja paliticara i kidanja ono malo zivaca narodu , sto nam je ostalo za ovih proteklih dvadeset i nesto godina. ako imate kurazi izadjite isvi pred svet sa svojim,, oruzijem,, i zavrsite te ifre jednom za svagda. Ili zauvek cutite! Tapkamo u mestu dok se jedna, druga, treca politicke ,,inteligencije,, bogate.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • 7 velova Vreme: 08.10.2013 13:50h

    Ovo je ruzno sto neki pokusavaju da unize vrednost duela, nazivajuci ga politickim realitijem, jer politika to i treba da bude a ne da se od naroda krije iza sedam velova.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Objektivan sud Vreme: 08.10.2013 13:40h

    Bolje bi bilo da izadju obojica na duel, a bilo bi odlicno kad bi tu bili i Ceda ali i Kostunica, da kazu jedni drugima sta im je na dusi i sta misle, a da narod vidi i cuje sve, i da pritom donese sopstvene, objektivne zakljucke.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Zoran Vreme: 08.10.2013 09:18h

    Đilas mi je bio toliko antipatičan zbog načina kako je vodio Beograd da nisam mogao očima da ga vidim. Menjao sam kanal čim bi se pojavio. Danas sam svim srcem za njega. Pa PP Vlade će uvesti MRAK I FARMU U BEOGRADU. Nema tu ni elementarnog poštenja ni principijelnosti. O znanju ni da ne govorim.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Velko Vreme: 08.10.2013 09:13h

    Vučić NIJE PRIHVATIO ĐILASOV POZIV NA TV DUEL! Vučić predlaže parlamentarnu tv raspravu Vlast:Opozicija A TO JE SASVIM DRUGA TEMA ZA NEKU DRUGU PRILIKU. Dakle, na crtu Đilasu ili se povuci!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Djoka Vreme: 07.10.2013 18:43h

    Lepi nas dobri jak covek Aca Vucic!! Ne ide njemu bas vladanje drzavom od ruke, ali zato je glavni u onom snaznom srpskom kruzoku samoreklamera galamdzija, tu mu premca nema! Toliko je dobar u zvakanju i samohvalisanju, da covek sve druge odmah zaboravi!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • mr.burns from simpson's Vreme: 07.10.2013 17:50h

    ....a ja i daje izdrzavam tijanichevu raipnost...

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • gavran Vreme: 07.10.2013 17:33h

  • Divota Vreme: 07.10.2013 16:34h

    Nadam se da će SNS strana uspeti da se uzdrži od priča tipa ko je kome šta, i da će zapravo razgovor biti o tome kako ćemo dalje, a ne gde smo bili...

    Preporuka čitalaca: +4 - 3

  • Ivana Vreme: 07.10.2013 13:58h

    Odlično, jedva čekam da čujem, samo da se ne predomisli kao i obično. Oni tako uvek silno spremni i hoće, al ih uvek nešto spreči.

    Preporuka čitalaca: +4 - 3

  • danijel Vreme: 07.10.2013 13:53h

    Znači nije prihvatio rukavicu. Postavio nemoguč uslov jer Koštunica će mu reći Prvo se pridržavaj Ustava pa dođi u studio!

    Preporuka čitalaca: +7 - 4

  • Rada Vreme: 07.10.2013 13:51h

    Reče li ovo Vučić da on može i tri na jednog? Pa dokle više ovakvih populističkih izjava, gde se eto ni jedan tv duel ne može prihvatiti normalno i kulturno. Sumnjam da bilo ko ima nešto protiv ovog Vučićevog uslova, ali sam ubeđena da mu je sasvim dovoljan i Đilas. Ako bude odgovorio na sva pitanja i prokomentarisao sve podatke koje će Đilas zasigurno da iznese, dosta će mu biti

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Srpski veteran Vreme: 07.10.2013 13:31h

    Ma zakukali mnogi kad su vifeli bilanse javnih preduzeca 2000 god. i pokradenu deviznu stednju,Srbiju bez turista i sa minimumom deviznih rezervi ali to je proslostAko po obecanju uhapsi Dinkica i unakrno ispita imovinu ,smanji broj poslanika,sekretara i drzavnih agencija,kad energenti pojeftine 30% po obecanju Z.Mihajilovic glasam za g.Vucica dozivotno!Oduvek sam bio korektna opozicija ,pretrhodni nisu iskoristili moju sansu a Savet Djilasu> sine napravio si partiju po svojoj meri ali pali nisi ti za taj posao!TACKA

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • stari smederevac Vreme: 07.10.2013 13:20h

    G.Vucicu, pozdravljam Vasu spremnost da udjete u politicku debatu o trenutnoj situaciji koja nas je zadesila, samo Vas molim da u toj debati ne budete ograniceni na dogadjaje koji su se neposredno dogodili u nasoj drzavi, sto je POSLEDICA stanja, vec i o UZROKU , to jest da li ste Vi taj coveka koji je jace od decenije zagovarao pricu da je evropska unija jedna nakaradna tvorevina, da li govorite o coveku koji je do juce nosio kojekakve bedzeve na reverima? Da li govorite o coveku koji je do juce zagovarao pricu o velikoj Srbiji ,kojom bi Srbija izašla na granice Karlobag-Karlovac-Ogulin-Virovitica i zbog cije se ideje ugasilo vise hiljada mladih zivota, a sada se predstavlja vecim Evropejacem i od samog pokojnog premijera. I da li je dovoljno da izjavi da je tada bio dosta mladji i neiskusniji i time opravda sve ideale koje je urezao tadasnjoj omladini u svest zbog koje su mnoge majke da li to bile srpske, hrvatske ili bosanske, bile zavijene u crno???

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • milan Vreme: 07.10.2013 13:09h

    odgovorice im vucic lazima,na kojima se zasniva njegova politika!za godinu dana doveli su drzavu na ivicu bankrota,sramota!

    Preporuka čitalaca: +7 - 2

  • MilanCh Vreme: 07.10.2013 13:05h

    Bice ovo odlicna prilika da dobijemo neke odgovre. Ocekujem da se iznesu argumenti i cinjenice a ne demagogija i populizam.

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>