Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GLEDAĆEMO TV DUEL

Vučić prihvatio Đilasov poziv!

Autor: Kurir | 07.10.2013 - 12:40:00h | Komentara: 19

- Iako sam trenutno veoma zauzet, spreman sam da se odazovem pozivu gospodina Đilasa. Samo tražim da to bude duel sa svom trojicom lidera opozicije, dakle sa Đilasom, ali i Jovanovićem i Koštunicom - naveo je vicepremijer.

Đilas i Vučić

Očekujemo tv duel | Foto: Beta

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je danas poziv predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa na TV duel, ali je zatražio da u njemu učestvuju i lideri opozicije iz Demokratske stranke Srbije i Liberalno-demokratske partije.
"Iako sam trenutno veoma zauzet, spreman sam da se odazovem pozivu gospodina Đilasa. Samo tražim da to bude duel sa svom trojicom lidera opozicije, dakle sa Đilasom, ali i Jovanovićem i Koštunicom. Neka sva trojica sednu preko puta mene i kažu šta zameraju novoj vladi, a ja im obećavam da ću odgovoriti na sva njihova pitanja", rekao je Vučić.
Predsednik DS-a Dragan Đilas pozvao je Vučića na TV duel nakon što je potpredsednik vlade spomenuo njegovo ime govoreći o velikom deficitu i javnom dugu Srbije.
"Recite mi tog genija koji može to (problem dugova) da reši pre 2016. godine. Jel" to možda Đilas? Jel" rešenje ono što je on uradio u javnim preduzećima u Beogradu?! Pa zakukaće cela Srbija kad za mesec dana budu poznati bilansi gradskih javnih preduzeća", rekao je Vučić.
Đilas, koji je smenjen sa mesta gradonačelnika Beograda, na te je kritike odgovorio da je spreman da Vučiću "u četiri oka" objasni kako da reši pitanje dugova države.
Poslednji komentari
  • MilanCh Vreme: 07.10.2013 13:05h

    Bice ovo odlicna prilika da dobijemo neke odgovre. Ocekujem da se iznesu argumenti i cinjenice a ne demagogija i populizam.

  • milan Vreme: 07.10.2013 13:09h

    odgovorice im vucic lazima,na kojima se zasniva njegova politika!za godinu dana doveli su drzavu na ivicu bankrota,sramota!

  • stari smederevac Vreme: 07.10.2013 13:20h

    G.Vucicu, pozdravljam Vasu spremnost da udjete u politicku debatu o trenutnoj situaciji koja nas je zadesila, samo Vas molim da u toj debati ne budete ograniceni na dogadjaje koji su se neposredno dogodili u nasoj drzavi, sto je POSLEDICA stanja, vec i o UZROKU , to jest da li ste Vi taj coveka koji je jace od decenije zagovarao pricu da je evropska unija jedna nakaradna tvorevina, da li govorite o coveku koji je do juce nosio kojekakve bedzeve na reverima? Da li govorite o coveku koji je do juce zagovarao pricu o velikoj Srbiji ,kojom bi Srbija izašla na granice Karlobag-Karlovac-Ogulin-Virovitica i zbog cije se ideje ugasilo vise hiljada mladih zivota, a sada se predstavlja vecim Evropejacem i od samog pokojnog premijera. I da li je dovoljno da izjavi da je tada bio dosta mladji i neiskusniji i time opravda sve ideale koje je urezao tadasnjoj omladini u svest zbog koje su mnoge majke da li to bile srpske, hrvatske ili bosanske, bile zavijene u crno???

  • Srpski veteran Vreme: 07.10.2013 13:31h

    Ma zakukali mnogi kad su vifeli bilanse javnih preduzeca 2000 god. i pokradenu deviznu stednju,Srbiju bez turista i sa minimumom deviznih rezervi ali to je proslostAko po obecanju uhapsi Dinkica i unakrno ispita imovinu ,smanji broj poslanika,sekretara i drzavnih agencija,kad energenti pojeftine 30% po obecanju Z.Mihajilovic glasam za g.Vucica dozivotno!Oduvek sam bio korektna opozicija ,pretrhodni nisu iskoristili moju sansu a Savet Djilasu> sine napravio si partiju po svojoj meri ali pali nisi ti za taj posao!TACKA

  • Rada Vreme: 07.10.2013 13:51h

    Reče li ovo Vučić da on može i tri na jednog? Pa dokle više ovakvih populističkih izjava, gde se eto ni jedan tv duel ne može prihvatiti normalno i kulturno. Sumnjam da bilo ko ima nešto protiv ovog Vučićevog uslova, ali sam ubeđena da mu je sasvim dovoljan i Đilas. Ako bude odgovorio na sva pitanja i prokomentarisao sve podatke koje će Đilas zasigurno da iznese, dosta će mu biti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP