Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Vučić sutra o smanjenju plata i penzija!

Premijer Aleksandar Vučić sutra objaviti definitivnu odluku koliko će biti smanjene plate i penzije, ...

  • Dadić Vreme: 10.09.2014 10:47h

    Da li će biti ukinut funkcionerski dodatak?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • DUŠAN Vreme: 08.09.2014 16:01h

    DA ALI DAJE UZEO ŠTOSU OD NARODA POLJAČKALI BILO BI ZA PENZIJE ( A NELEGALNI PENZIJA I ONI PO HITNOM POSTUPKU A COVEK ILI ZENA IMA 40 GODINA STAROSTI) KO IM JE OMOGUCIO GDE SU TI VUČIĆU VUČIĆU NIJE DOBRO

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Milan Zivanovic Vreme: 08.09.2014 11:12h

    Pa gde da bude dobro raspolozen! Bio je dobro raspolozen kada me je razresio duznosti v.d. direktora! A ostali jos nisu smenjeni! Cekamo postavljenje novog direktora! Kako bi ja to nazvao pa eto bolesnik hteo je Beograd na vodi a dobio Srbiju pod vodom! Dok mi razreseni direktori nenapipamo bravu nema nista od reformi! Javasluk na vodi!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • dida dedic Vreme: 08.09.2014 08:00h

    Ma,to sto radi VUCIC,moze svako,kad dodje na vlast.Birali ga da tajkunima i lopovima uzme pare,kad ne lezi vraze...nema od toga nista...BAGRA PLACA CENU...TAKO JOJ I TREBA...

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • perica Vreme: 08.09.2014 07:51h

    Izracunajte sami koliko ce nas odrati.Vucic direktnim smanjenjem oko 10%.Jorgovanka digla evro to ce nas cepnuti jos oko 5-7 % sa plate.Poskupljenjem struje i gasa jos oko 5%,postepena poskupljenja svega u mega marketima 2-5%.... Naprednije nismo mogli ,stvarno! Hajde bootovi,lupajte,al prvo promuckajte glavom.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Nikola Vreme: 08.09.2014 07:30h

    Ja se slazem sa smanejnjem plata i penzija.Pošto su plate u javnom sektoru ubedljovo po 2-3 puta vece nego kod privatnika *a doticni niste ne rade/ neka se smanje PUNA PODRSKA a sto se tice penzija mislim da bi bilo realno kao u ostalim drzavama sveta da penzije svima budu iste i eto resenja za sve Onda nebi bilo smanjenja siromasnima

    Preporuka čitalaca: +0 - 8

  • nina Vreme: 08.09.2014 06:20h

    A sto nas ne poubija ...koje pare bi mu ostale...sta tu,da se cima sa 10%

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Jelena Vreme: 07.09.2014 23:40h

    A kad će da predstavi neki biznis plan za zaradjivanje ili bar nas što hoćemo sami nek pusti da živimo. Pa nije samo on na ovom svetu

    Preporuka čitalaca: +20 - 1

  • miroslav nikolic Vreme: 07.09.2014 21:28h

    Ko ima iole mozga u glavi, nikada ne bi smeo izustiti da ce smanjivati penzije zato sto u budzetu navodno nema dovoljno novca za njihovu isplatu, jer su penzije sveto pravo, steceno pravo na osnovu propisa koji su tada vazili i niko nema ustavnog prava da oskrnavljuje takvo pravo. Ovakav neizmerni bezobrazluk i drskost da poteze za smanjenjem stecenog mirovinskog prava nije padala na pamet ni jednoj vladi u istoriji Srbije i za svako je zgrazavanje i osudu. Umesto da gledaju kako ce bedne penzije povecati i dovesti u ravnopravan odnos sa stalno povecavanim platama u javnom sektoru, oni potezu za smanjenjem na zakonu stecenog prava. E, pa nece moci, jer ako imamo pravi Ustavni sud takva monstruozna odluka ce morati biti ponistena.

    Preporuka čitalaca: +21 - 1

  • Rosmary Vreme: 07.09.2014 21:02h

    Kada bi gospodin Vušić uspeo da obuzda crno tržište duvana država bi dobila znatno više od prometa legalnih cigareta nego od cvikovanja penzija, izgleda da to g. Vučić li ne zna uli neće da zna.Izgleda da je lakše oteti penzionerima nego obuzdati divlje tržište duvana dok inspektori i policija poslušno dremaju i šegače se sa građanima.

    Preporuka čitalaca: +14 - 1

  • VECA Vreme: 07.09.2014 20:38h

    NAJ LAKSE JE ZAVUCI RUKU U DZEP naj starijima jer oni su i naj bespomocniji a izgradil su ovu drzavu, samo nije imao ko da je sacuva! Samo napred g. vucicu jako ste hrabri sto ne zavukoste ruku u svoj dzep i dzepove POSLANIKA????

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

  • neraspolozena Vreme: 07.09.2014 20:12h

    Ne mogu da verujem, da mi treba da cekamo da bi videli kako ce ko biti raspolozen, a ako bude kao ja kuku nama, i koliko ce nam smanjiti penziju, a niko ne ceka i ne razmislja kako ce taj jadni penzioner preziveti mesec i sad jedemo hleba i margarina, a ni to necemo moci. Ostala sam bez teksta, pogotovo kad vidim kako se neko baskari tamo i ovamo, e dosta mi je ne mogu vise, bacam ovih mojih 35 godina radnog staza a posteno sam ih odradila.

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

  • grada Vreme: 07.09.2014 19:31h

    Molim te zastiti najsiromasnije tako sto ces oteti sirotim penzionerima zaradjeno! Zalosno i tuzno! Samo postedi Jorgovanku, tek se navikla na platu!!!

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

  • Budjoni Vreme: 07.09.2014 18:13h

  • Budjoni Vreme: 07.09.2014 18:11h

    "Ja, volim svoj narod najvise na svetu" i zato ne mogu da gledam kako se muci sa malim platama i penzijama pa cu iste smanjiti sto vise da sto pre postane "nebeski narod". Ludilo care ludilooooooo!!!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>