Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DAJ BOŽE DA BUDE DOBRO RASPOLOŽEN!

Vučić sutra o smanjenju plata i penzija!

Autor: Beta | 07.09.2014 - 17:38:00h | Komentara: 14

Premijer Aleksandar Vučić sutra objaviti definitivnu odluku koliko će biti smanjene plate i penzije, najavio je danas ministar za rad u Vladi Srbije Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Dalibor Danilović

Vulin je novinarima na planini Gučevo kod Banje Koviljače rekao da će Vučić tokom dana razgovarati s predstavnicima sindikata i dodao da će se ti razgovori voditi sa “idejom da budu zaštićeni najsiromašniji”.

Ministar je ocenio da Vlada, za razliku od nekih prethodnih, neće zaduživanjem ugroziti budućnost mladih generacija.

- Ova vlada može da se ponaša kao i vlade pre nje: da proda šta ima, da se zaduži još malo, i da jednostavno čeka da vreme prođe, pa će neka buduća vlada raditi ono što mi danas radimo. Mi nećemo da pojedemo i potrošimo budućnost naše dece - rekao je Vulin.

Ministar je na planini Gučevu iznad Banje Koviljače učestvovao na svečanosti povodom stogodišnjice Gučevske bitke u Prvom svetskom ratu.
Poslednji komentari
  • Budjoni Vreme: 07.09.2014 18:11h

    "Ja, volim svoj narod najvise na svetu" i zato ne mogu da gledam kako se muci sa malim platama i penzijama pa cu iste smanjiti sto vise da sto pre postane "nebeski narod". Ludilo care ludilooooooo!!!!!!!!!!

  • grada Vreme: 07.09.2014 19:31h

    Molim te zastiti najsiromasnije tako sto ces oteti sirotim penzionerima zaradjeno! Zalosno i tuzno! Samo postedi Jorgovanku, tek se navikla na platu!!!

  • neraspolozena Vreme: 07.09.2014 20:12h

    Ne mogu da verujem, da mi treba da cekamo da bi videli kako ce ko biti raspolozen, a ako bude kao ja kuku nama, i koliko ce nam smanjiti penziju, a niko ne ceka i ne razmislja kako ce taj jadni penzioner preziveti mesec i sad jedemo hleba i margarina, a ni to necemo moci. Ostala sam bez teksta, pogotovo kad vidim kako se neko baskari tamo i ovamo, e dosta mi je ne mogu vise, bacam ovih mojih 35 godina radnog staza a posteno sam ih odradila.

  • VECA Vreme: 07.09.2014 20:38h

    NAJ LAKSE JE ZAVUCI RUKU U DZEP naj starijima jer oni su i naj bespomocniji a izgradil su ovu drzavu, samo nije imao ko da je sacuva! Samo napred g. vucicu jako ste hrabri sto ne zavukoste ruku u svoj dzep i dzepove POSLANIKA????

  • Rosmary Vreme: 07.09.2014 21:02h

    Kada bi gospodin Vušić uspeo da obuzda crno tržište duvana država bi dobila znatno više od prometa legalnih cigareta nego od cvikovanja penzija, izgleda da to g. Vučić li ne zna uli neće da zna.Izgleda da je lakše oteti penzionerima nego obuzdati divlje tržište duvana dok inspektori i policija poslušno dremaju i šegače se sa građanima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP