Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Reportaža/Srbija

Srpska sloboda je američki san!

Zbog Daniela Grujića iz Rekovca jedna Amerikanka je preletela okean, posle samo pola godine poznanstva ...

  • Dijana Vreme: 26.10.2013 14:42h

    Prvo trebate doci u Ameriku da zivite i iskusiste pa da shvatite koliko je Srbija lepa i koliko ova devojka zna ustvari sta prica i koliko je u pravu..... Vi svi mislite da u Americi pare rastu na drvetu. Ovde se radi po ceo dan ( i to da budes srecan ako dobijes full time) pa nemas vremena za privatan zivot, zenu, decu, imas da platis dadilju koja ce odgajati tvoju decu, a ne ti. Ili u gorem slucaju ako se ne snadjes radices amrginalne poslove i jedva spajati kraj s krajem, ali ne daj Boze da to sazna familija u Srbiji, eto sramote kako si otisao a nisi se snasao.... Zar taj brat za tih 14 godina nije skupio para da kupi aionsku akrtu da dodje da vidi brata? Probudite se, ne sanjajte!

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • sibnica Vreme: 26.10.2013 07:57h

    Grujo ne zaboravi GRAD I GOVOR VODU da pomaže učenju jezika.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • kris Vreme: 26.10.2013 06:44h

    U sta se ona zagledala jadna joj majka,koja bre ljubav on samo hoce da pobegne iz Srbije,misle svi da u Americi pare rastu na drvetu,a oni koji su emigrirali znaju pravu istinu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Grozni Vreme: 26.10.2013 02:05h

    Eeee moj Gruja,i tebe mami svijetlost velegrada..Bog ti dao sve,ali ti bi malo da virnes kako je na robiji....doci ce ti jednom iz guzice u glavu. Sretno ti...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • CHARLES THE BOY Vreme: 25.10.2013 18:21h

    Pa ako mu brat zivi toliko godina u USA, zasto ne dodje da obidje porodicu jer nema papire, i nema para da dodje.....u sve to u velicanstveno Americi. Ovaj tip moze da ocekuje da radi najgore poslove za najmanje pare i nece imati ni za gandju koju sigurno povlaci, vidi se iz aviona......ova cura sigurno nikad bolje nije jela u zivotu, taj sloj jede najgoru hranu fast-food.....zalosno sto Srbi nece da pokrenu neke poslove u svojo zemlji ali hoces da idu dobrovoljno da rade za bagatelu i tek kad odu shvate dz im Srbija nedostaje...ovoe nije ljubav nego interes samo sto jadnica jos nije shvatila !

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • ...... Vreme: 25.10.2013 17:10h

    U Srbiji nema razvijene obalske straze, ali ima komunalne policije, koja sluzi za to da se pretvara da ne vidi kako neko, recimo bas preko puta njihove stanice seta=pusta opasnog psa bez povoca i korpe. Keli Flauers, preporucujem ti da razmislis i poslusas svog muza, jer zna nesto sto ti jos uvek ne znas o ovoj zemlji. I da se setis onog sto kaze Biblija, da kad dodjes u zemlju u koju te Gospod salje, ne uci se gadnih dela tog naroda. Ti si to videla, ali to sto si videla nije dobro.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • .... Vreme: 25.10.2013 17:03h

    To sto ona vidi u Srbiji i zove "slobodom", sav normalan svet zove razuzdanoscu. Nije normalno to sto u Srbiji pit-bul terijeri, stafordi, rotvajleri i ostali potencijalno opasni psi slobodno setaju parkovima, obalom reke, ulicama i sto gradjani (ljudi su u Srbiji na poslednjem mestu) nemaju slobodu da se tuda normalno krecu, da ih neki monstrum od dzukele, koji nema ni korpu preko njuske, niti povodac, ne ozledi.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Deki SU Vreme: 25.10.2013 14:43h

    Lepa Ljubavna prica, neka im je sa srecom. Palim komp i ja i krecem u potragu..(mogu i starije tete). Prihvatam se na usvajanje ;)

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • MERY Vreme: 25.10.2013 13:22h

    JAK U MOZAK ,DUSU DALO ZA DIVLJI ZAPAD!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Cacanin Vreme: 25.10.2013 09:13h

    Pametan decko sta ce u propaloj Srbiji u kojoj ne moze na posten nacin da se zaradi, vec moramo da idemo u beli svet po pare. Ovo pricam iz iskustva, jer i sam planiram sto dalje da odem odavde, jer do posla se moze samo ako das 3000 - 10000 evra, sto sam i iskusio u jednom javnom preduzecu u Cacku, ali sta cu pare nisam imao da dam za posao!!! A Vucicu jel se za ovo boris!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • nikola Vreme: 25.10.2013 08:20h

    Jaka u ruke za sumu dusu dala.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>