Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Svet

Setite se svojih zločina!

Rezolucijom o Srebrenici, Velika Britanija je, pokušavajući da Srbe predstavi kao narod koji je počinio ...

  • Tiha Vreme: 10.07.2015 06:54h

  • kele Vreme: 09.07.2015 23:01h

    zasto nasi nepodnesu rezoluciju o njihovim i americkim zlocinima?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Tanja Vreme: 09.07.2015 22:16h

    Odličan i poučan tekst za sve koji nisu imali dobre profesore iz istorije.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Marija Vreme: 09.07.2015 18:02h

    Za Damira: zaista je sramota ne znati da nijedna od bivsih republika SFRJ nije u to vreme bila nezavisna drzava vec jedinstvena drzava SFRJ.Zato nema agresije na tudju teritoriju jer JNA je bila regularna vojska te iste drzave SFRJ.Kasnije je doslo do formiranja novih drzavica.Zaista je cudno da ne znate za presudu suda u Hagu da u Bosni nije bilo genoicida.Nemojte ostrasceno suditi jer to nisu argumenti.I za Vas licno: moja porodica je stradala u ustaskom genocidu 1941.g.ukljucujuci i moga brata od nekoliko meseci posle cega nema vise muskih potomaka i moja se porodica sa mnom gasi.Niko nije odgovarao za taj i jos mnoge zlocine nad srpskim narodom.Selektivna pravda je nepravda.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • scuouin Vreme: 09.07.2015 16:13h

  • Бошко Радуновић Vreme: 09.07.2015 15:20h

    Г-дине Анђелковић, осећам да је ваше писање инспирисано јаким емоцијама (и ја мислим исто тако), међутим ако сабрано, хладне главе размислимо и позовемо се на мудрост, велике силе су одувек имале стратегију по којој су завађале мање државице и мање народе т.ј. као што је Јулије Цезар то изрекао "Divide et impera" Завади па владај. Ми мали треба да избегавамо сукобе са великим силама јер народна изрека каже „тко је јачи тај кобачи“, или ми сабији увек нај.......

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Damir Vreme: 09.07.2015 12:47h

    Jel mislite da izbjegavanjem istine i pričom o tome kako je neko drugi uradio nešto loše možemo izbjeći to da je Srbija pripremila, organizovala, davala podršku i u jednom dijelu rata učestvovala u agresiji na Bosnu. Jel mislite da možemo ibjeći činjenicu da su srbi napravili genocid u najmanje jednom delu Bosne. Jel možemo izbjeći činjenicu da je kao posljedica te agresije na Bosnu nastala Republika Srpska. Jel znate kako sada ljudi tamo žive kao posljedica tako neuređene države. Tu odgovornost i ljagu Srbija i Srbi nikada neće moći sa sebe sprati niti lažima sakriti činjenicu da je tamo napravljen genocid.

    Preporuka čitalaca: +0 - 13

  • sale Vreme: 09.07.2015 11:38h

    Ne postoji gori narod od Engleza- kroz istoriju su to puno puta pokazali. Izgleda da ono sto jesu oni- pokušavaju da popune mesto drugim narodima .ODVRATAN NAROD.- ZATO IH JE BOG ODVOJIO NA OSTRVU DA ŽIVE SAMI.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • milijana Vreme: 09.07.2015 10:59h

    kod nekih naroda -pogodite kojih, samim rodjenjem je jedna hemisfera mozga blokirana. dali je to genetska predispozicija ili nesto drugo, nauka neka to desifruje.Da je to tako, pokazuje cinjenica da oni sve svoje zlocine, kolonijalizam i ostale genocidne eksperimente svrstavaju pod legalne metode- humanitarnog karaktera.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Рашо Vreme: 09.07.2015 09:22h

    господине Анђелковићу свака Вам част. Драго ми је да постоје људи који могу аргументима да се супроставе ароганцији. Можда ће се неком учинити да ово што сте рекли не чини баш много, али ја верујем да је ово погодак у сам центар. Па нисмо ми баш толико наивни и неписмени, читамо ми не само своју него и туђу историју. Хвала Вам на овом тексту.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Ja Vreme: 09.07.2015 09:07h

    Zasto neko (npr. Ministar spoljnih poslova, ili Premijer) o ovome sto ovde pise ne podseti gospodu iz Britanije o gore navedenom? Jer za to treba da imas smelosti da to uradis!

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Mirko Vreme: 09.07.2015 08:32h

    Posle ovog napisa, dali je potreban komentar? Molim, sto dalje od Engleza, kao i njihove politike u koju smo svojevremeno verovali!

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Dr Iggyy Vreme: 09.07.2015 08:22h

    Mislim da svoje zločine znaju, ali neko treba da ih podseti. Ko prizna da se uneredio? Valjda je premijer Srbije naučio lekciju, pa neka uspori trčanje u skute samo "njegovim prijateljima". Oni nisu prijatelji narodu Srbije. Srebrenica ,u vreme to što se dogodilo, bila je pod zaštitom snaga UN (Holandskog bataljona). Njih niko ne pominje, a saučesnici su svega toga što se dešavalo. Obraz nam je očuvala Putinova Rusija, veloko hvala!

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>