Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAO SAV NORMALAN SVET

Sloboda Mićalović i Monika Beluči postale drugarice! (FOTO)

Autor: Blic.rs | 21.08.2014 - 15:00:00h | Komentara: 1

Emir Kusturica preksinoć je priredio veče za pamćenje građanima Trebinja, kao i slavnoj Italijanki Moniki Beluči i srpskoj glumici Slobodi Mićalović, koje igraju u njegovom ostvarenju. Slavni reditelj je sa svojim „No smoking orkestrom“ oduševio ekipu filma.

Monika Beluči i Sloboda Mićalović

Monika Beluči i Sloboda Mićalović | Foto: RAS

U prepunoj bašti hotela „Platani“ satima se orila muzika benda slavnog reditelja povodom Svetog Preobraženja Gospodnjeg, slave grada i Sabornog hrama, a glumice, koje su zajedno stigle kad se koncert već zahuktao, odmah su počele da plešu.


Monika i Sloboda ušle su na poseban ulaz, do kojeg su prevezene automobilom od svojih apartmana u hotelu „Platani 2“. Emir je pozvao prisutne da ih pozdrave aplauzom. Srpska glumica mu se pridružila na sceni, a njena italijanska koleginica ju je sledila u stopu. Trebinjci su ih nagradili ovacijama, a one su im zahvalile mahanjem i ubrzo sišle sa scene, piše Blic.

Milorad Dodik sa ekipom filma

Milorad Dodik sa ekipom filma "Na mlečnom putu" | Foto: RAS


Građani Trebinja i njihovi gosti komentarisali su kako je slavna glumica neposredna i da je odlično prihvatila srpsku koleginicu, s kojom je đuskala pored bine tokom cele svirke „No smoking orkestra“. Sloboda je za „Blic“ potvrdila da je ostvarila lep odnos s Monikom, iako su se upoznale pre samo nekoliko dana.


- Monika je divna, i kao čovek i kao umetnik. Srdačna je, prirodna i pristojna. Imam samo reči hvale o njoj. Ona je primer koji potvrđuje pravilo da su ostvareni ljudi vrlo jednostavni i pristupačni. Čast je poznavati je i raditi s njom - rekla nam je Sloboda i dodala da su se odlično provele na koncertu.

Monika Beluči i Sloboda Mićalović

Monika Beluči i Sloboda Mićalović | Foto: RAS

Kusturica je koncert počeo ruskom himnom, a u jednoj pesmi je pevao s publikom, tj. učio ih je da pevaju „Fuck You MTV“. Zvezda večeri bio je i violinista Dejo Sparavalo, poreklom Trebinjac, koji izvodi nesvakidašnje performanse, presvlači se, svira cipelom, gudalom od tri metra...


Inače, Kusta je sa glumačkom ekipom, na koncerta došao sa Klobuka, gde snima filma „Na mlečnom putu“. Juče ujutru su se vratili na istu lokaciju gde ih je posetio predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, koji je želeo da pruži podršku prijatelju Emiru Kusturici.

Monika Beluči i Sloboda Mićalović

Monika Beluči i Sloboda Mićalović | Foto: RAS

Poslednji komentari
  • bordzija Vreme: 21.08.2014 17:54h

    Pa zašto ne bi bile drugarice, Sloboda je jedna divna, pametna žena uz to veoma dobra glumica i njih dve zaista imaju o čemu da razgovaraju !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP