Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KO NJIMA MOŽE NA CRTU

Čiji je veći biceps? (ANKETA)

Autor: M. Keranović | 28.07.2015 - 20:15:00h | Komentara: 5

Ako se neko kojim slučajem zapitao šta političari furaju ispod sakoa i košulje, onda bi odgovor, ali samo u slučaju pojedinih, bio - izvajano, mišićavo telo.

Takvim telom uzdahe mnogobrojnih dama odavno je izmamio lider liberala Čedomir Jovanović. Međutim, Čeda nije jedini kome bi na mišićima pozavideli i dosta mlađi muškarci. Paparaco fotka lidera demokrata i vojvođanskog premijera Bojana Pajtića otkrila je da Jovanović, kad je reč o mišićima, ima ozbiljnu konkurenciju. A čiji biceps je veći, procenite sami.

Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović
Lider liberala ne libi se javno da pokaže svoje izvajano telo. To je učinio i prošle godine, kada je, učestvujući u akciji „Ledeni izazov“, u centru Beograda skinuo košulju i ostavio sve bez daha. Zavidnu figuru i mišiće stekao je dugogodišnjim bavljenjem raznim, uglavnom ekstremnim, sportovima, ali i stalnim posećivanjem teretane.

Bojan Pajtić

Bojan Pajtić

Bojan Pajtić
Odelo i žuta kravata dugo su skrivali mišićevo telo prvog čoveka domokrata i vojvođanske vlade Bojana Pajtića. Pre nekoliko dana, Pajtić je uslikan na novosadskom Štrandu bez majice, a ta paparaco fotka, koju je „Alo!“ juče objavio, pokazuje da i lider DS-a veoma vodi računa o svom izgledu i da ima čime da se pohvali.

Boris Tadić

Boris Tadić | Foto: Vesna Lalić

 
Boris Tadić
Nekadašnji predsednik Srbije, a danas lider SDS-a, oduvek je važio za lepotana na političkoj sceni. Da BoTa osim lepog lica ima i dobro oblikovano telo, pokazao je pre tri godine učestvujući na Beogradskom maratonu, kada je istrčao Trku zadovoljstva dugu pet kilometara. Tadić je tada ispričao da ima kondicione treninge svaki dan, da igra košarku, trči, radi trbušnjake i sklekove.

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović
Za potpredsednika SNS-a i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića odavno je poznato da je veliki ljubitelj sporta. Kondiciju i mišiće nabacuje trenirajući krosfit. Aktuelnog ministra nismo imali priliku da vidimo nagog do pojasa, a da bi i Stefanović imao štošta da pokaže, nagovestila je pre dve godine njegova raskopčana košulja kada je kao predsednik Skupštine dobrovoljno davao krv.

Branko Ružić

Branko Ružić | Foto: facebook

Branko Ružić
Poslanik socijalista je svoje pratioce na Fejsbuku prošlog meseca počastio fotografijom na kojoj je bio u šortsu za kupanje. Branko se slikao sa svojom decom u Prolom banji, a fotka iz bazena ukazuje na to da sigurno nije među onim političarima koji neguju „bojler“ i salce.

Poslednji komentari
  • lilit Vreme: 28.07.2015 20:36h

    A ko je od njih trojice ukrao više para od naroda Srbije, to bi bila prava ANKETA

  • branko1 Vreme: 28.07.2015 21:22h

    Sada mi je sve jasno.Po onoj narodnoj"Spolja gladac unutra jadac".

  • Mica Vreme: 28.07.2015 22:42h

    Znaci tako... kada vidis biceps na politicaru, znas koliko je sati :)

  • Vilim Vreme: 29.07.2015 09:56h

    neverovatno,bavimo se bicepsima,ljudi ovde vlada neimaština,oni imaju šta zele,šta ćemo mi koji ćutimo i jedemo svoju đigericu

  • Јелена Vreme: 29.07.2015 10:25h

    Чеда је БОМБА! :Р

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP