Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ISPOVESTI IZ PRVE RUKE

Najgora seksualna iskustva: Žvaka u stidnim dlakama, svađa sa penisom...

Autor: Hot.hr | 21.08.2014 - 15:22:00h | Komentara: 0

Seks se ponekad može pretvoriti u nezamislivu noćnu moru, a o upravo takvim iskustvima progovorile su neke devojke i opisale najgora seksualna iskustva.

seks ljubav parovi Foto: Profimedia

 Foto: Profimedia

Verovatno je svako barem jednom u životu imao neko neprijatno seksualno iskustvo. I svakome se možda čini da je baš ono njegovo najgore, ali na stranici thoughtcatalog.com pronašli smo neke priče o najgorim seksualnim iskustvima, pa sami prosudite.

Pet centimetara

- Imala sam kolegu koji se stalno hvalio o tome kako je odličan u seksu i kako ima veliki penis. I tako smo jednom završili zajedno, skinuli smo odeću i ne šalim se - možda mu je bio velik pet centimetara u erekciji. Nakon svega je počeo plakati jer je ispalo da ima devojku i nije mogao verovati da ju je prevario. Na kraju se sve završilo tako što sam je nazvala da dođe po njega.

Završilo je prije nego što je počelo

- Mazili smo se i zavukla sam ruku u njegove pantalone. Svršio je u moju ruku čim sam mu dotaknula penis.

Svađa s penisom

- Bila sam u vezi s kolegom oko mesec dana, on je govorio kako će sve biti super i jedva sam čekala seks. Kad sam prvi put došla kod njega on je počeo o tome kako nije imao vremena da pospremi. Njegova soba je zaista bila prljava. Nije imao krevet već samo dušek na podu. Prljav veš je bio svuda kao i prazne limenke piva i prljavo suđe. Smrdelo je na trulež. Prešla sam preko toga, zaista mi se sviđao i bio je njegov rođendan. Dušek sam prekrila čistim čaršavom, a u sobi se videlo toliko da baš i ne primjećujem ono što me okružuje pa sam gotovo sve ignorisala. I tako smo počeli da se mazimo i to je trajalo, a onda sam primetila da on plače. Skočio je go i pokazao na svoj mlitavi penis rekavši: "A ovo je dame i gospodo zvezda šoua?" Molila sam ga da se smiri, ali me potpuno ignorisao kao da uopšte nisam u sobi. Samo on i njegov penis i svađa. Bio je ljut na svoj penis i vikao je: "Uvek sve sjeb**, Uvek mi ovo uradiš! Svaki put! Šta nije u redu s tobom? Zašto mi to radiš?" Pokušala sam da pričam s njim i da mu kažem da je sve ok, da je pijan i da se to događa. Okrenuo mi je leđa i zajecao. Počeo je da šamara svoj penis, a ja sam tražila način da izađem napolje. Dok sam bila na izlazu iz kuće, viknuo je: "Gubi se iz moje kuće", i ja sam pobegla što dalje od njega.

Sat vremena oralnog seksa

- Prvi oralni seks koji sam pružila trajao je sat vremena. Ne znam zašto me nije zaustavio pre, bila sam naivna devica koja ništa nije znala. A nakon sat vremena koje sam provela na kolenima, noge su mi odrvenele i kad sam ustala udarila sam u zid.

Kad žvakaća guma završi tamo gde ne treba

- Najgore seksualno iskustvo se dogodilo dok sam bila s prvim dečkom. Pružao mi je oralni seks i žvakaća guma iz njegovih usta se zalepila za moje stidne dlačice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP