Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

PROGNOZA ZA VIKEND

AMSS: Zbog visokih temperatura veće saobraćajne gužve!

Autor: Tanjug | 13.06.2015 - 11:10:00h | Komentara: 0

Temperature će se danas, kako najavljuju meteorolozi kretati i preko 30 podeoka i iz tog razloga, Auto moto savez Srbije (AMSS) savetuje vozače da za polazak na put biraju jutarnje sate.

Saobraćaj gužva

Ilustracija | Foto: Profimedia

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, ali već u toku ovog vikenda očekuje se prvi talas i veći broj vozila ka svim letnjim turističkim mestima, a posebno na onim glavnim putnim pravcima koji vode do Egejskog, Crnog i Jadranskog mora.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta. Prema informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Radovi na putevima Srbije

Danas će u vremenskom periodu od 07.00 do 19.00 časova doći do izmene režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, izme]u petlje "Vrčin" i petlje "Tranšped", u smeru Niš-Beograd, zbog radova na sanaciji kolovoza. Od 12. do 15 .06. 2015. u vremenskom periodu od 08.00 do 20.00 časova, u okviru redovnog održavanja, na državnom putu I A reda broj 1, Obilaznica oko Beograda, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na petlji Orlovača, u pravcu Ostružnica-Straževica.

Od 12. do 19. 06. 2015. u vremenskom periodu od 07.00 do 17.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), na "Begaljičkom brdu", smer Niš-Beograd, izvodiće se radovi na izradi potpornog zida.

Zbog havarije starog kolektora koja se desila noćas na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) došlo do izmene režima saobraćaja tako što je potpuno obustavljen saobraćaj u preticajnoj i voznoj traci u dužini od 100 metara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP