Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

AUTO BILD NAGRAĐUJE NA SAJMU

Evo je "mazda", traži se gazda!

Autor: Auto Bild | 20.03.2015 - 12:14:00h | Komentara: 0

Za vreme trajanja Salona automobila, od 20. do 29. marta, "Auto Bild" organizuje veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada "Zlatni auto" - "mazda 3" sa bogatim paketom opreme. Uz automobil, biće podeljeno još 100 utešnih nagrada. Svako ko želi da učestvuje treba da kupi Auto Bild, popuni kupon i ubaci ga na za to predviđeno mesto na Auto Bild štandu u hali 2A Beogradskog sajma. Javno izvlačenje dobitnika obaviće se 29. marta u 16 časova, na štandu "Auto Bilda".

Auto bild Nagradna igra

Auto Bild nagrađuje | Foto: Auto Bild

Prvi put od kako postoji kao izdanje kompanije "Ringier Axel Springer", najpoznatiji svetski automobilski magazin "Auto Bild" na velika vrata ulazi na Salon automobila, sa štandom na kojem će akcenat biti na nagradnoj igri.

Glavna nagrada je automobil i to aktuelni "Zlatni auto"- "mazda 3", pobednik u generalnom plasmanu Izbora za automobil 2014. godine! Gotovo 27.000 čitalaca magazina i posetilaca sajta www.blic.rs izabrali su ovaj model za "naj automobil" na tržištu Srbije, pa je odlučeno da se upravo takav primerak pokloni najsrećnijem učesniku.

Svi posetioci štanda imaće priliku i uživo da se uvere u kvalitet "mazde 3" i bogatstvo opreme primerka koji predstavlja prvu nagradu: "sport" verzija "G120", sa dvolitarskim benzinskim motorom od 120 konjskih snaga i u "attraction" paketu opreme koji sadrži gotovo sve šta jedan vozač može da poželi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP