Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

SAJAM AUTOMOBILA U BEOGRADU „BG CAR SHOW“

Moćne mašine, povoljne cene

Autor: Ekipa Alo! | 19.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Na beogradskom sajmu će se publici ove godine predstaviti preko 260 izlagača, koji su za posetioce pripremili preko 50 sajamskih premijera. Između ostalih, na sajmu će srpsku premijeru doživeti „mercedes C klase“, BMW X5 najnovije generacije, „jaguar F-tip“, „infiniti Q50“, „rejndž rover sport“, „nisan kaškai“ druge generacije, nova „mazde 3“, evropski automobil godine - „pežo 308“, „tojota korola“, „škode repid spejsbek“, „honde sivik turer“ i mnogi drugi.

Srpsku premijeru imaće „mercedes C  klase“, BMW X5, „jaguar F-tip“, „nisan  kaškai“, nova „mazde 3“, evropski automobil  godine

Srpsku premijeru imaće „mercedes C klase“, BMW X5, „jaguar F-tip“, „nisan kaškai“, nova „mazde 3“, evropski automobil godine „pežo 308“, „tojota korola“...
| Foto: Oksana Toskić

Uvoznici i kompanije koje su se predstavile na sajmu, slažu se da je prošla godina bila jako teška za automobilsku industriju, pa su iz tog razloga ponudili i beskamantne kredite i znatno niže sajamske cene.


Jedna od atraktivnijih ponuda je za kupovinu novog „punta“, koji košta 9.099 evra. Učešće je 30 odsto, godišnja kamata 2,99 odsto, tako da na 72 meseca otplate, rata iznosi 98 evra. Brendovi „dačija“ i „reno“ ponudili su subvencionisane kredite za do 5.000 evra, odnosno do 8.000 evra, za period otplate od tri godine, sa 0 odsto kamate.

„Mercedes“ je predstavio dva modela „GLA“ po ceni od 42.700 i novu C klasu, koja košta 58.140 evra.

Sajam automobila u Beogradu „BG Car Show“

Sajam automobila u Beogradu „BG Car Show“ | Foto: Oksana Toskić


- Za najskuplje automobile uvek ima interesovanja. Inače, najskuplji model na sajmu, a ujedno najprodavaniji prošle godine jeste „ML“, koji košta 75.000 evra - kaže generalni direktor „Mercedesa“ Rolf Jurer Zejerle, koji je bio na štandu „Mercedesa“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP