Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

POJAČAN SAOBRAĆAJ ZBOG PRAZNIKA

Narod već krenuo na put!

Autor: Alo.rs | 30.04.2015 - 10:08:00h | Komentara: 0

U Srbiji se tokom celog dana očekuje pojačan saoraćaj. Tokom jutra nije bilo dužih zadržavanja prilikom naplata putarine i na graničnim prelazima.

Saobraćaj gužva

Saobraćajna gužva | Foto: Profimedia

Auto-moto savez Srbije saopštava da se zbog produženog vikenda i poslednjeg radnog dana pre prvomajskih praznika, očekuje se veći broj vozila i pojačan saobraćaj tokom celog dana, a posebno u prvim popodnevnim satima.
Veći broj vozila očekuje se na izlazima iz većih gradova, kao i na svim putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima.
Vozačima će biti potrebno više pažnje i strpljenja, jer će i pored suvih kolovoza i dobre prohodnosti puteva, na pojedinim deonicama morati da voze usporeno zbog započetih radova.
Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.
Javno preduzeće "Putevi Srbije" i Sektor naplate putarine će tokom predstojećih prvomajskih praznika intenzivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima u Srbiji, posebno na autoputevima pod naplatom.
Učesnici u saobraćaju putarinu mogu da plaćaju u dinarima i evrima, putem platnih kartica kao i elektronskom naplatom putarine, bez zaustavljanja.
Vozačima se preporučuje da pripreme tačan iznos putarine radi bržeg prolaska kroz naplatne stanice čime će se izbeći duža zadržavanja, navedeno je u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP