Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

NAGRADNA IGRA

Nova nagradna akcija sajta "MojAuto.rs": Javite
nam koliko brzo ste prodali auto!

Autor: | 07.03.2013 - 13:54:00h | Komentara: 1

Od četvrtka, 7. marta startuje nova akcija sajta www.mojauto.rs. U novoj akciji nagrađujemo najbrže prodavce i kupce automobila sa našeg sajta. Svake nedelje 5 najbržih prodavaca i kupaca automobila osvaja nagrade.

Kao i mnogo puta do sada sajt www.mojauto.rs je rešio da nagradi svoje korisnike.

Ovaj put sajt nagrađuje 5 najbržih kupoprodaja polovnih automobila. Da bi ste osvojili neku od nagrada potrebno je da svoj auto kupite ili prodate preko sajta www.mojauto.rs i da budete među najbržima koji su to uradili baš ove nedelje ili naredne tri.

Ako ste oglasili prodaju polovnog automobila i isti prodali ili pronašli auto koji ste kupili na sajtu mojauto.rs  u, po Vama, kratkom roku automatski ste jedan od potencijalnih dobitnika naših nagrada.             

Oglasite prodaju svog polovnog automobila ovde

Potrebno je da nam pošaljete mail na info@mojauto.rs sa naslovom maila „Koliko brzo sam prodao/kupio auto“ gde ćete nas obavestiti koji auto ste prodali/kupili preko našeg sajta i za koje vreme.

dd

JAVITE NAM KOLIKO BRZO STE PRODALI AUTO - Nagrađujemo najbrže!

Ukoliko ste prodavac mail treba da sadrži datum postavke oglasa za prodaju auta, datum kada je auto prodat, vreme koliko je oglas bio aktivan i ukoliko ste u mogućnosti i kopiju kupoprodajnog ugovora koji dokazuje prodaju automobila, a koji kasnije donosite na uvid prilikom preuzimanja nagrade.

Pet najbržiih prodavaca i kupaca u toku jedne nedelje dobija neku od vredniih nagrada. Nakon utvrđivanja konačne rang liste svake nedelje ćemo objavljivati imena dobitnika. Svi oglasi za automobile koji su postavljeni od danas, četvrtka 7.marta, mogu praktično svojim trenutnim i budućim vlasnicima doneti nagradu.
Nagrade su različite za kupce i prodavce.

Najbrža dva prodavca u toku nedelje osvajaju novčanu nagradu u visini od 100evra. Kupci njihovih automobila osvajaju pun rezervoar goriva, odnosno kartice za 50 litara benzina na Eko pumpama. Treće plasirani prodavac dobija Braun brijač, a njegov kupac Pioneer tuner za auto. Četvrti prodavac dobija dva prenosna Duracell USB punjača i Ampi pur osveživače za auto, a njegov kupac Nexon tuner sa daljinskim upravljačem.

Peti dobitnik koji je prodao svoje vozilo preko sajta www.mojauto.rs dobija drzač za mobilni telefon za auto i daljinski upravljač za volan sa nastavcima za mobilni telefon sa Ampi pur osveživačima za neki svoj novi automobil, a njegov kupac dobija takodje Nexon Tuner sa skidajućom pločicom i daljinskim uptavljačem.

I tako svake nedelje sledećih mesec dana. Prvi dobitnici biće poznati 15.marta, a onda sledeće tri nedelje imaćemo dobitnike 22.marta, zatim 29.marta i 5.aprila.

Poslednji komentari
  • predrag Vreme: 18.07.2013 08:10h

    prodao sam auto u roku od dva minuta prodao sam auto u roku od dv minuta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP