Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

POČINJE 52. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA

Samo da parite oči!

Autor: Nataša Lazović | 20.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Ministar privrede Željko Sertić će danas u 11 svečano otvoriti 52. međunarodni salon automobila, koji će zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala trajati do 29. marta. S obzirom na to da je slogan manifestcije „Mesto na kome muškarci plaču, ali od sreće”, sigurno je da će mnogim pripadnicima jačeg pola biti potrebne maramice...

Ni ovaj put neće izostati  vredne nagrade za posetioce,  ali ni tradicionalni  „Izbor za mis”

Ni ovaj put neće izostati vredne nagrade za posetioce, ali ni tradicionalni „Izbor za mis” | Foto: D. Milenković

Pravo iz Ženeve
U halama 1, 2, 3, 4 i 5, na prostoru od 35.000 kvadratnih metara, uz učešće 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, distributera svih automobilskih brendova, iz 26 zemalja sveta, na sajmu će se pojaviti i banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva. Oni će potencijalnim kupcima pomoći da donesu pravu odluku i svoju potrebu za vozilom reše na najbolji mogući način.
Posetiocima će biti predstavljeno pedesetak novih modela automobila, od čega će, naravno, najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze sa tek završenog salona automobila u Ženevi.
Posle desetogodišnjeg programskog razdvajanja sajmova putničkih i privrednih vozila na dve manifestacije, 52. Salon ponovo objedinjuje njihov program što su iskoristili pre svega proizvođači, uvoznici i distributeri lakih privrednih vozila.


Igre i takmičenja
Ujedno, na 9. međunarodnom sajmu motocikala „Motopassion”, osim najbogatije ponude motocikala i opreme za vozače, posetioci će imati zadovoljstvo da prisustvuju premijeri velikog broja novih modela dvotočkaša na našem tržištu. Atmosferu će upotpuniti tradicionalno prisustvo svih svetskih lidera u industriji auto-delova, garažno-servisne opreme i prateće industrije.

Ni ovaj put neće izostati vredne nagrade za posetioce, ali ni tradicionalni „Izbor za mis”. Glavno zanimanje publike će svakako biti usmereno na nagradne igre i takmičenja gde će glavne premije za najsrećnije i najuspešnije biti - dva automobila.

Radno vreme Salona je od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara, grupne ulaznice 200, a grupne ulaznice za đake i studente 150 dinara. Cena parkinga po satu u krugu sajma iznosiće 100 dinara. „Family day” zakazan je za četvrtak, kada će karta za roditelje sa decom do 16 godina iznositi 500 dinara.

Premijera novog „fiće“

Ljubitelji četvorotočkaša će na ovogodišnjem Salonu imati priliku da premijerno vide oko 50 novih modela svih marki automobila, a među njima je i novi model „fijat 500x“. Model „fijat 500x“ predstavlja novi kompaktni krosover iz porodice 500, koji obeležava evoluciju brenda, kao dodatni izraz tehnološke zrelosti. U pitanju je kombinacija udobnosti i visokih performansi.
- „Fijat 500x“ postoji u dve verzije. Prvu karakterišu prepoznatljivi, elegantni stilski detalji, a predviđena je za mlade, dinamične i gradske kupce. Druga verzija poseduje izrazito više terenski izgled i opremu i idealno je rešenje za ljubitelje odmora i aktivnosti na otvorenom - rekao je Umberto Janučeli, komercijalni direktor kompanije „FCA Srbija„ (novo ime kompanije „Fijat automobili Srbija„).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP