Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

BRZA TRAKA

Tojota gradi kola na Tviteru

Autor: A. O. | 16.06.2013 - 10:20:00h | Komentara: 0

Automobilska kompanija Tojota odlučila se na zanimljiv korak - preko društvene mreže prikazivaće, iz minuta u minut, svaki delić proizvodnje novog automobila!

Тоjota će kroz razgovor na Tviteru otkrivati principe i procese koje koristi u proizvodnji u fabrici u Velikoj Britaniji kroz prvi u svetu ovakav projekat na društvenim medijima.

Novi Auris

Novi Auris | Foto: Toyota

U sredu (19.juna), emitovaće na stotine tvitova koji će pratiti proizvodnju novog Тоjоtа Аuris hibrida, оd sirovog čelika do vozila spremnog za isporuku kupcima.

Iz minuta u minut, u periodu od 14 sati a od 6 sati ujutro, „Factory to Forecourt“ će pratiti proces presovanja, zavarivanje, lakiranje, plastiku, montažu i kontrolu kvaliteta.
Pored objašnjavanja različitih aktivnosti - postoji 325 odvojenih procesa samo na pokretnoj traci - to će pokazati koliko su principi Tojota
Proizvodnog Sistema fundamentalni za način na koji ljudi rade u fabrici i obezbeđivanje najboljeg kvaliteta za buduće vlasnike.

Тokom dana, pratioci će moći da komuniciraju da Tojota timom, dodajući svoje komentare i postavljajući pitanja.

Tojota Proizvodni Sistem je svetski poznata poslovna filosofija koja je prihvaćena od hiljada preduzeća širom sveta, ne samo u okviru automobilske industrije i proizvodnje.
U Velikoj Britaniji na primer, Nacionalna zdravstvena služba ga koristi kako bi poboljšala svoje procese kontrole kvaliteta.

Tvitovi @toyotafactory će uključivati linkove ka fotografijama i detaljnijim informacijama uključujući i ekskluzivne video snimke iz same fabrike u Burnastonu.
Skot Braunli, načelnik odeljenja za društvene medije u Tojoti GB, rekao je: "Оvaj projekat neće samo jednostavno pokazati šta radimo unutar zidova fabrike, već to predstavlja u kontekstu zalaganja za kvalitet koji je vodeći princip načina na koji Toyota radi širom sveta i prvi prioritet svih koji rade u kompaniji. "
Kako da pristupite *„Factory to Forecourt“
Tviter: @toyotafactory i #f2f, uživo 06:00, sreda 19. Jun
Fejsbuk: www.facebook.com /toyotauk
Zvanični blog: blog.toyota.co.uk
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP