Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

Tojota na Sajmu
automobila u Ženevi

Autor: M.G. | 06.02.2013 - 09:42:00h | Komentara: 0

Tojota će na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi 2013. godine imati tri svetske i jednu evropsku premijeru. Javnosti će biti predstavljen koncept kabriolet verzije sportskog modela GT 86 i novi Auris karavan, dok će evropska publika po prvi put moći da vidi novu generaciju modela RAV4.

Tojota

Tojota Auris Turing Sports Hibrid

Nakon predstavljanja na Sajmu automobila u Parizu 2012, Auris Touring Sports imaće pravu premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi, gde će biti objavljene kompletne specifikacije, tehnički detalji i performanse.
Tojota je odlučila da u drugoj generaciji modela Auris pored hečbeka ponudi i karavan, jer prema istraživanjima ova vrsta automobila trenutno čini 25 odsto prodaje u C segmentu.
To je ujedno i prvi karavan u segmentu koji će, osim sa benzinskim i dizel motorima, biti dostupan i sa hibridnim pogonskim sistemom. U okviru premijere Tojote Auris Touring Sports, u Ženevi će će biti prigazana i jedna dizajnerska studija - Auris Touring Sports Black.

Tojota

Tojota FT-89 Oupen Koncept

Posle uspešnog i nagrađivanog sportskog modela GT 86, Tojota je za ženevski auto-salon pripremila koncept kabriolet verzije ovog automobila.

U japanskoj kompaniji kažu da je FT-86 OPEN koncept nagoveštaj budućeg serijskog modela koji će doneti napredne inženjerske inovacije.

Tojota

Tojota RAV4

Svoju evropsku sajamsku premijeru, RAV4 četvrte generacije sačuvao je za Ženevu. Uz nasleđe prethodnih verzija ovog modela, novi RAV4 razvijen je da odgovori na rastuće zahteve kupaca u kompaktnom SUV segmentu koji velikm delom čine porodice sa aktivnim stilom života i koje od automobila žele prostranost i svestranost.

Iako je zadržavanje kompaktnih spoljašnjih dimenzija bilo ključno za okretnost, dužina novog RAV-a 4 od 4,57 m i međuosovinsko rastojanje od 2.660 mm garantuju znatno veći unutrašnji prostor.

Premijeru Tojote RAV4 propratiće dve dizajnerske studije - RAV4 Premium i RAV4 Adventure.

Tojota

Tojota i-Roud Koncept

U japanskoj kompaniji kažu da i-ROAD predstavlja "kompaktni i zabavni koncept lične mobilnosti", u potpunosti bez emisija CO2. Automobil je osmišljen da brzo, čisto i efikasno preveze dve osobe u urbanom okruženju.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP