Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Automobili

POČELO ODBROJAVANJE

U nedelju će se znati ko je dobitnik Auto Bildovog "Zlatnog auta" - Mazde3!

Autor: Alo! | 27.03.2015 - 18:10:00h | Komentara: 2

Salon automobila u Beogradu bliži se kraju, a kako se bliži nedelja popodne, tako raste i temperatura kada je velika nagradna igra "Auto Bilda" u pitanju.

U nedelju će se znati ko je dobitnik Auto Bildovog

U nedelju će se znati ko je dobitnik Auto Bildovog "Zlatnog auta"

Za poslednji dan Salona, 29. marta, za 16 časova je zakazano javno izvlačenje nagrada, a tada će biti poznat i najsrećniji učesnik igre, dobitnik glavne premije, automobila "Mazda3".

Model japanskog proizvođača aktuelni je osvajač nagrade "Zlatni auto" u generalnoj konkurenciji i najbolji automobil u segmentu kompaktnih automobila, dobio je najviše glasova među 39 konkurenata u prošlogodišnjem izboru, u čijem prvog krugu je učestvovalo gotovo 27.000 glasača, koji su glasali za svoje omiljene automobile preko portala blic.rs ili kupona iz magazina "Auto Bild".
"Mazda3" je kasnije, ispostavilo se, osvojila i simpatije stručnog žirija u finalnom krugu glasanja, pa je bila poptuno logičan izbor kada se redakcija "Auto Bilda" odlučivala šta će biti noseća nagrada u igri kojom se na velika vrata prvi put pojavila na Salonu automobila u Beogradu.

Od prvog dana manifestacije, koja je počela 20. marta, vladalo je veliko interesovanje na štandu "Auto Bilda", gde su posetioci dobili priliku da popunjen kupon iz 105. broja "Auto Bilda" ubace u naznačenu kutiju - toliko, da je prvi tiraž magazina rasprodat, pa je morala da bude doštampana nova količina!

Na desetine hiljada kupona, tako, čeka na izvlačenje u nedelju, a još nije kasno da se priključite i okušate sreću u igri u kojoj možete da osvojite sjajan automobil, u bogatom paketu opreme. Kuponi se na štandu primaju do nedelje, 29. marta, do 15. časova. Početak javnogh izvlačenja zakazan je za 16 časova, a dobitnika glavne premije, automobila "mazda3" izvući će srpski automobilista Miloš Pavlović.
Poslednji komentari
  • milic miroslav Vreme: 27.03.2015 23:26h

    lenami kraljica <3

  • Jelena Vreme: 28.03.2015 18:10h

    Najsladja devojka :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP