Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs IT

ZAUVEK ZABELEŽITE TRENUTAK

Kamera u vereničkom prstenu!

Autor: Alo! | 20.03.2015 - 23:34:00h | Komentara: 0

U vremenu kada se svi takmiče ko će na originalniji način zaprositi svoju devojku i ceo događaj snimiti, jedan kompanija osmislila je genijalan način kako da ceo trenutak zabeležite a da sa sobom ne vodite još nekoliko prijatelja koji će držati kameru.

prosidba

Ilustracija | Foto: Youtube screenshot

U pokušaju da ovekoveče trenutak veridbe parovi su do sada koristili apsolutno sve - od kamera, preko mobilnih telefona do dronova.

Ipak, jedna kompanija je rešila da snimanje ovog čina znatno olakša svim budućim mladencima tako što je kameru ugradila direktno u kutiju za verenički prsten. Osim kamere, u kutiji se nalazi i mikrofon koji će snimiti i sudbonosno "da".

- Koristite ovu kutiju kako bi ste tajno snimili reakciju vaše izabranice kada joj postavite sudbonosno pitanje, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Kutijica u kojoj je prsten izgleda sasvim obično, međutim, u sebi ima instaliran mikrofon i kameru koji se pokreću onog trenutka kada na kutijici pritisnete skriveno dugme.

Najbolje od svega jeste što za samo nekoliko minuta video snimak možete da prebacite na svoj kompjuter.

Kompanija dozvoljava budućim mladoženjama da kutijicu iznajme na tri nedelje, jer smatraju da je to dovoljno vremena da ugrabe trenutka i zaprose svoju dragu.

- Vi nam kažete kada otprilike planirate da zaprosite svoju devojku a mi vam damo kameru nekoliko sedmica pre toga kako biste mogli da vežbate, kažu u kompaniji.

U slučaju da vam sama kutijica nije dovoljna, ova kompanija će za 1.500 dolara angažovati i profesionalnog fotografa koji će tajno fotografisati ceo događaj.

Budućim mladoženjama poručuju da ne treba da brinu za kvalitet snimka ukoliko draga planiraju da zaprose u suton, jer je kamera kvalitetna. Jedino ne može da snima u potpunom mraku!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP