Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs IT

VELIKA ČAST

Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine

Autor: Alo.rs | 18.06.2015 - 18:08:00h | Komentara: 2

Kompanija Comtrade dobitnik je priznanja Microsoft Partner of the Year 2015. U toj kompaniji kažu da im je ukazana posebna čast u konkurenciji najznačajnijih globalnih Microsoft partnera, za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft tehnologiji.

Comtrade

Kompanij Comtrade dobitnik je priznanja Microsoft Partner of the Year 2015

- Zaista smo uzbuđeni zbog ove nagrade. Počastvovani smo što nas je Microsoft izabrao za Partnera godine u izuzetno jakoj i veoma kompetentnoj konkurenciji. Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju “mobile first, cloud first” strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja zasnovana na Microsoft tehnologiji, za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu, saopšteno je iz kompanije Comtrade.
Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoft-om.
Microsoft Partner of the Year predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u implementaciji Microsoft rešenja tokom protekle godine.
Kako kažu u kompaniji, ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.
- Zadovoljstvo nam je da kompaniji Comtrade dodelimo priznanje Microsoft Partner of the Year, izjavio je Phil Sorgen, corporate vice president za Worldwide Partner Group, Microsoft Corp.
- Njihova posvećenost kvalitetu i stvaranju dodatne vrednosti za naše zajedničke korisnike je vrhunski primer izuzetnog rada u velikom, talentovanom okruženju Microsoft parnera.
Priznanje ‘Microsoft Partner of the Year’ dodeljuje se Microsoft-ovim partnerima koji su tokom prošle godine razvili i isporučili izuzetna rešenja bazirana na Microsoft tehnologiji. Nagrada će biće uručena Comtrade-u 12. jula u Orlandu na Floridi.
Poslednji komentari
  • digital Vreme: 19.06.2015 00:32h

    Treba neka stvari pojasniti u vezi ovog članka. Radi se o Microsoft akciji ‘The 2015 Partner of the Year Award’ u kojoj se priznanja dodeljuju u više kategorija, a to su: ‘Alliance Awards’, ‘Application Awards’, ‘Citizenship Awards’, ‘Competency Awards’, ‘Other Awards’, ‘Public Sector Awards’, i ‘Country Partner of the Year’. U ovoj poslednjoj kategoriji, izabrano je 110 ‘nacionalnih’ pobednika, a medju njima je i zvanični ‘Serbia Partner of the Year Winner’, kompanija ‘Comtrade System Integration doo Beograd’.

  • Realan Vreme: 28.06.2015 22:04h

    Tekst je malo konfuzan i Meša dve drupe nagrada. Postoji Global Partner koji se bira od pomenutih 2300 partnera i postoji Country Partner koji se bira za svaku zemlju iz grupe svih partnera u toj zemlji. Za Srbiju je biran Country Partner iz 10ak partnera. Dakle, Comtrade nije prvi medju 2300, nego prvi medju 10ak Microsoft-ovih partnera iz Srbije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP